Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    14. Kolovoz 2022. 21:52

Zvonko čestitam ❤️🥰 odmarajte i čuvajte se ❤️
    Mallla Aptamil 1 organic sam nabavila a u bolnici je bio Aptamil 1, sad mi je nadoslo puno mlijeka pa ako Bog da nece ni trebati više AD. Izdajam zbog uvucenih bradavica

• jedna1
    14. Kolovoz 2022. 22:26

Aries5

Jedna1 pa kako si to uspjela? 🤣🤣
    Grangerpotajno se i nadam tome 🤭

😁 Na pregibu na preponi, valjda me uštipnuo....ugl se nadam da se oni svega nagledaju i da imaju razumijevanja za nas🙃

• PuniMjesec
    14. Kolovoz 2022. 22:54

Pozdrav cure, nova sam ovdje , citala sam vas cesto i hvala na svim do sada podijeljenim iskustvima. Cestitke novopecenim mamama. 
    Inace, meni je termin 15.09., zadnjih par dana me muce ceste bh kontrakcije, bila sam i na pregledu radi toga, sve je skroz u redu i to se smatra kao normalno u ovom stadiju trudnoce.
    Zanima me kako stojite sa tim bezbolnim kontrakcijama, ono sto mene prestrasi je kada krenu jedna za drugom, mogu li nastetiti bebi... takodjer, sa svakom kontrakcijom imam osjecaj otezanoga disanja, da li i vi mozda tako osjecate? Dolaze mi u naletima, uhvati me npr sat vremena, vrlo ucestale, bezbolne ali jako nelagodne...
    Doktori tvrde sa su one dobre, da pripremaju tijelo i bebu za porod, ali meni nisu ugodne svaki put kad me uhvate mi je muka... 😢

• teichmmb
    14. Kolovoz 2022. 23:15

Pozdrav cure!
    Što se tiče kila trenutno sam na +9 što mislim da je skroz ok, ali u zadnja 2 tjedna baš sam si postala teška...a još treba gurati do termina 😊
    PuniMjesec mislim da su te kontrakcije u ovim tjednima normalne, i ja ih osjećam i doktor na pregledu je rekao da je to sve ok. Baš mi se dosta zna stvrdnuti trbuh par puta u danu i osjećaj je jako neugodan, moram zastati i pričekati da prođe. To pogotovo osjetim kad sam malo aktivnija i dulje na nogama.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Princess_Mimi
    15. Kolovoz 2022. 00:36

Bas se prorijedilo pisanje ovdje otkad je WhatsApp grupa napravljena... Šteta. Ja sam stvarno htjela pisati i tamo ali uz bebu i dvogodišnjaka uopće ne stignem popratiti poruke. Tu na forumu mi je bilo super pregledno...

Mallla
    15. Kolovoz 2022. 04:16

Princes to je onaj Aptamil sa zelenim slovima jel da...nego nisam upoznata koja je razlila između tog organic i običnog (koristila sam sa Sarom Aptamil, prvo comfort a onda kasnije 1,2,3,1+). Mene isto zanimaju ova pitanja što je zvonkobonko postavila 🙃
    Da za grupu Wap - kod mene su isključene notifikacije, isključeno zadržavanje slika. Nekad popratim sve nekad samo preskočim ovisi o temi i mom raspoloženju, ali razumijem da može s malom bebom stvarati presing u smisli što sam propustila i trebam li nešto pisati.
    Ruli - ovisi kako se osjećaš i ako je sve s trudnoćom ok a neka meni važna svadba vjerojatno bi išla pod idejom ima bolnica i tamo. Da dam 39tj opet ovisi koliko mi je napeta ta svadba i di se održava 😊 al ja sam po tom pitanju malo ovako slobodnjak, pa i s novorođenčetom, šibam ja di god mi pukne da bi išla ako se osjećam dobro!
    Kao što vidite kod mene nesanica 🙄 to mi teško pada, ali kod.mojih sam pa imam privilegiju odspavat u popodnevnim satima, ne kuhat, ne čistit i tako  to. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    15. Kolovoz 2022. 04:19

PuniMjesec dobrodošla! Nemam iskustva s bh kontrakcijama 🤷‍♀️
    Depilacija - da nije onog praha Lidera ja ne znam kako bi...sutra baš moram obavit tretman jer mi je pregled prekosutra. Kad sam mogla dolje vidjeti žilet u mojim rukama je uvijek značio masakr!

url=https://lilypie.com]

Ruli
    15. Kolovoz 2022. 07:47

Vidjet ću što će mi reći doktorica u četvrtak, da li mi daje zeleno svjetlo. A važna je svadba jer se naš svadbeni kum ženi..baš zeznuto 🙄
    U prošloj trudnoći sam išla na vjenčanje u 37tt bez problema, plesala sam i čak vozila do doma, ali je bilo bliže. Ne znam, vidjet ću 🤷‍♀️
    Sutra idem na koncert u Pulsku Arenu i jedva čekam! Uopće se ne osjećam da ne mogu. 💃🩰🕺🪩

Ruli
    15. Kolovoz 2022. 08:15

Btw sutra je dan beba u Mulleru, 15% na sve za bebe pri kupnji iznad 100 kuna 👍

Ruli
    15. Kolovoz 2022. 08:18

zvonkobonko

Ruli oooo na arcticse 😍😍 uzivaj i za mene!

Daaaa! Hoću, hvala ti! ☺️Bila već na inmusicu na njima, ali mislim da će sutra biti baš posebno jer je u Areni 💗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.