Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    10. Kolovoz 2022. 22:31

Princes dočekali smo vas ❤️ mislim cijeli dan  na tebe! Drago mi je da je sve uspješno završilo i bome 4kg prava momčina! Nego kakve su bile procjene? Koliko je dug? Baš sad razmišljam carski, pa alat 🙄 uhhh...želim ti uspješan i brz oporavak. A malom Noelu bezbrižno djetinjstvo!

url=https://lilypie.com]

• dala
    10. Kolovoz 2022. 22:36

SUZY0507

Čestitam i dobrodošao Noel!
    Mami brz oporavak i da sve brzo dođe na svoje.

Uh, da porod na zadak naravno moguć, ali nekako mi je to recept za to da dosta toga krene krivo. Koliko sam ja shvatila kod poroda na zadak je bitno da osoblje ima iskustva s takvim porodom, epiziotomija je skoro pa obavezna. Nema intervencije u porodu, pozurivanja, namještanja bebe i sl. nego kao porod mora ići svojim tokom. Naprosto malo zvuči strano. Generalno me zivcira što je eto stav liječnika da je carski zadnja opcija, pa mi to nekako daje osjećaj nesigurnosti i nemoći…. Svi smo mi te naše bebice željno očekivali i prolazimo svakakve situacije i strahove pa mi nije draga ta neka nesigurnost koju ti serviraju….

Slično kao i ti Suzy, pratim ovaj forum možda neka zadnja dva tjedna, tek sam ga otkrila ☺️ pa eto da se javim jer vidim da smo u sličnoj situaciji. 
    35. tjedan, zadak, vodim trudnoću na Sv Duhu. Odnosno, idući tjedan krecem u TA tamo, a do sada privatno kod dr koji je i gore. Spominjao mi je da postoji mogućnost vanjskog okreta, ali ne kao da će sigurno ići na njega. Dogovor je ako idući tjedan, u 36., bude i dalje na zadak, dogovaramo fiksni datum za carski nekih 10ak dana prije termina. Tako da u mom slučaju ne bi rekla da je carski zadnja opcija. Termin mi je 10.9. 😀
    I ima već nekih mjesec ili vise da radim spinning babies vježbe,  sjedim na lopti i sl, nije pomoglo ☹️

• dala
    10. Kolovoz 2022. 22:37

I čestitke svim novim mamama ☺️ Brzi oporavak svima

Anchy_001
    10. Kolovoz 2022. 23:35

dala

SUZY0507

Čestitam i dobrodošao Noel!
    Mami brz oporavak i da sve brzo dođe na svoje.

Uh, da porod na zadak naravno moguć, ali nekako mi je to recept za to da dosta toga krene krivo. Koliko sam ja shvatila kod poroda na zadak je bitno da osoblje ima iskustva s takvim porodom, epiziotomija je skoro pa obavezna. Nema intervencije u porodu, pozurivanja, namještanja bebe i sl. nego kao porod mora ići svojim tokom. Naprosto malo zvuči strano. Generalno me zivcira što je eto stav liječnika da je carski zadnja opcija, pa mi to nekako daje osjećaj nesigurnosti i nemoći…. Svi smo mi te naše bebice željno očekivali i prolazimo svakakve situacije i strahove pa mi nije draga ta neka nesigurnost koju ti serviraju….

Slično kao i ti Suzy, pratim ovaj forum možda neka zadnja dva tjedna, tek sam ga otkrila ☺️ pa eto da se javim jer vidim da smo u sličnoj situaciji.
    35. tjedan, zadak, vodim trudnoću na Sv Duhu. Odnosno, idući tjedan krecem u TA tamo, a do sada privatno kod dr koji je i gore. Spominjao mi je da postoji mogućnost vanjskog okreta, ali ne kao da će sigurno ići na njega. Dogovor je ako idući tjedan, u 36., bude i dalje na zadak, dogovaramo fiksni datum za carski nekih 10ak dana prije termina. Tako da u mom slučaju ne bi rekla da je carski zadnja opcija. Termin mi je 10.9. 😀
    I ima već nekih mjesec ili vise da radim spinning babies vježbe, sjedim na lopti i sl, nije pomoglo ☹️

Ja sam tu inkognito već jako dugo, na početku sam se javljala al su počele mučnine, umor da nisam danima otvarala forum i onda dok polovim sve već mi se glupo javit 😅 
    Uglavnom zadak, moj mali je bio na zadak i isto sv duh prije 2,5 god i isto su predlagali vanjski okret, ja sam odbila i radije išla na dogovoreni carski. Muž mi je rođen na zadak vaginalno i ruku su mu zeznuli da ju ne može ni dan danas okrenut skroz, tak da sam to odmah isključila. Radije nek me režu nego da s bebom nekaj ne bude dobro. Za vanjski okret sam se raspitivala bila i rečeno mi je da djetetu očito iz nekog razloga odgovara taj položaj i nigdje ne stoji da se neće natrag vratit opet. U svakom slučaju, sretno kaj god odlučile 😊 2.dijete se sad vrti sve u 16 tak da je isto pitanje kak će bit pozicionirana, do sad je bila na zadak, trenutno glava. Luda neka djeca 🤷🏼‍♀️
    Sretno svima i čestitke na bebicama 🥳🥳

berry
    11. Kolovoz 2022. 00:02

Čestitke Tara i Princess na bebicama! 
    Ja sam pokušala u wapp grupu pa kaže da je veza s  poveznicom poništena.

• Tarry
    11. Kolovoz 2022. 00:05

Princess cestitam vam i zelim ti brz oporavak i da sto prije idete svojoj kuci🤍🥰

• jedna1
    11. Kolovoz 2022. 00:06

berry

Čestitke Tara i Princess na bebicama!
    Ja sam pokušala u wapp grupu pa kaže da je veza s poveznicom poništena.

Pošalji kontakt na mail koji je Moana stavila

• ivanana
    11. Kolovoz 2022. 05:46

Drage cure, dosad sam bila koliko toliko aktivna u grupi ljetne bebe međutim grupa je pomalo zamrla pa bih se pridruzila vama ovdje :) prije svega, cestitam mamicama koje su vec rodile 🥰 
    danas sam usla u 40.tjedan trudnoce i iscekujem svog deckica da dođe 💙 termin 18.8. Danas imamo prvi pregled u TA pa sam uzbuđena da vidim sta ce mi reci. Nadam se da me primate u vasu grupicu 🥰

missmama91
    11. Kolovoz 2022. 07:04

Pozdrav zenske :)) prvo zelim cestitati svima koje su vec docekale svoje bebice 🤗👏 i pozz nove clanice 🤗...evo ja nisam bila aktivna na forumu dosta dugo vremena..imala sam nekoliko komplikacija pa sam se jednostavno iskljucila od svega,ali eto me u terminu 37+4,posteljica mi se podigla tako da vise nije placenta previa,krvarenja sitna sam imala skoro cijelo drugo tromjesecje,ali srecom bilo prestalo u trecem (nisu otkrili uzrok,kao da se to zna desavati)..OGTT mi je bio los pa su me zadrzavali u bolnici na Guk profilima,al eto i to na kraju sve bilo uredu 🤗,tako da sada samo cekam da krene...bebac je malo manji,pa je i tu bila dignuta panika,da na kraju kada se usporedi s mojim prvim sinom ispada da je identican (jer mi je prvi sin isto bio manji,genetika..a sada je veci za glavu od svih svojih vrsnjaka 😂)...veselim se razmjenjivanju iskustava i dalje 🙌

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

missmama91
    11. Kolovoz 2022. 07:21

Sto se tice priprema,kofera i stvari za bebicu,ja sam to tek prosli tjedan pripremila i pospremila..nikako se nisam mogla uhvatiti toga,neznam je li to zbog nekakvog straha s obzirom na spontane,ili jednostavno psihicki nisam uopce jos svjesna svega..s prvim sinom sam to vec imala odavno pripremljeno 😂..ali eto muz me natjerao.😂😂😂
    Pitala sam u Petrovoj za pratnju,i rekli su mi da trenutno ne treba nista imati..da im je takva zadnja informacija 🤷

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.