Tara čestitam na bebi L! 🥰 ovo za vodenjak je stvarno filmski, neka je sve prošlo kako treba i da ste dobro i ti i bebica ☺️
Sto se tiče grupe meni je isto svejedno di smo, vidim da cure vise preferiraju whatsup nego fejs pa eto 🙂
Danas sam imala neke snove lude i opće ne znam jesam li se trznula ujutro neprimjereno ili sam to sanjala, kao da sam u mukama bila nekim, na rubu suza. Jučer su na tečaju pričali da nekad beba putem snova javlja mami mišljenja svoja ili tako nešto. Jeste vi da sad sanjale svoje bebe i neke specifičnosti ?
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Nisam sanjala bebu ali sam neku noć sanjala porod gdje je dr izašao van poslije poroda i hvalio se svima kako super porod, da će ga neki možda sad prozvati mesarom ali da je bilo super brzo, je da je koristio litru dripa i možda malo forceps ali je sve jako brzo prošlo!!! 🤣🤣😂
Jel zna netko da li na Sv.Duhu treba ove stvari šta je Ima spominjala - vlastiti test za cov i jednokratno odjelce za pratnju? Mislila sam nabaviti za svaki sl ali tih odjelca nigdje nema samo mi ih 1 ljekarna u Zg izbaci, u Farmacijimsu mi rekli da će probat naručiti... Mislim da je netko napisao da su ti prije na sv duhu to oni dali ali nebi riskirala pa da mi na kraju muž ne bude radi takve neke gluposti
Jedna - ja sam odjelo našla u ljekarni u Sigetu, kraj Doma Zdravlja. A za test ne znam, isto me zanima za sv. Duh, čak sam ga mislila staviti pa bolje da ima nego da radi toga bude diskvalificiran 😂
Ja sam jucer bila na sv. Duhu u radaoni i bas kad sam izlazila 2 tate su se oblacili i babice su im davale odjelca, a za test ne znam, u utorak idem na kontrolu u TA pa mogu tamo pitati
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
U predrađaonu ne puštaju pratnju jer nas tamo bude više pa kao zbog diskrecije, intime a u boxu/rađaoni si solo pa ti može doci pratnja...tako su meni objasnili. I meni se čini da bi ga rađe imala tih 10h trudova nego ovih 2,3 gdje sam ionako u bunilu već vjerojatno i nisam baš ni svjesna okoline...tako si ja to zamišljam🙂
https://chat.whatsapp.com/EbZUeEqYffI9lEo7H5orLL
Ubiti evo to je link na grupu pa se pridruzite. Trebao mi je samo jedan brod da oformim grupu pa cu sad klikat kako se javite u grupu da vas prihvatim. 😁
Odlicno ☺️☺️☺️
Slažem se da je ovo otvorena knjiga svima tako da sam i ja definitivno za privatnu grupu
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Ubiti evo to je link na grupu pa se pridruzite. Trebao mi je samo jedan brod da oformim grupu pa cu sad klikat kako se javite u grupu da vas prihvatim. 😁
Ja se prikljucila 🤗
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
I ja sam se pridružila. Hvala ti na trudu 🤗
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Tara, čestitam! 🥳 Ovo postaje stvarno. 🙈
I meni se sviđa ideja whatsapp grupe i ušla sam. Jedino je nezgodno što je link ovdje javni i može se opet svatko pridružiti. Mislim da ono javljanje na mail nije loša opcija ili da se prije nego krenemo pisati provjeri tko je sve unutra pa eventualno eliminiramo "padobrance".
Sortiraj odgovore
Najstariji