Čestitke Tara ! Uživajte u maženju, želim ti brz oporavak, živio bebač 🥳!
Princess sretno danas!
Tara, čestitam 🥰 koji je to datum i ako želiš podijeliti ime pa da stavimo na popis 💙
.
Ja sam u bolnici, zaprimljeni smo i čekam 😍
Tara čestitam 🥰🥰 Tvoja bebica je onda zapravo stigla prva ako se ne varam 🙂 Zaboravih još prije napisati, po meni je WhatsApp grupa možda praktičnije, al može i fejs. Najbitnije da ostanemo u kontaktu 🤗
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Tara čestitam
Princess_Mimi sretno
Ajme baš su se bebe počele redati, sad sam uzbuđena. Moram požuriti s peglanjem i spremanjem
Aaaa Tara123 čekaj, pa i ti si rodila nešto malo ranije prije full termina!? Najprije čestitam na malom dečkiću, nek je dobrodošao na ovaj svijet, želim mu mirno djetinjstvo, skladne roditelje, puno ljubavi i zdravlja. A tebi brz oporavak! Imala si baš brz porod mogu reći i fascinantan mi je taj dio da neke žene ne osjete trudove, uvijek se pitam ma kakooo?
Mene zanima jel bilo kakvih predznaka za pucanje vodenjaka, nekih aktivnosti, nešto ili samo tek tako pljus?
Malo su me sad oprale emocije, već treća beba stiže danas 🥰 sve nešto u glavi ignoriram pa me uhvati frka zašto ignoriram pa se onda rastopim i tako u krug. Baš su nam požurile bebuške, mislim sve su "u terminu" al opeeet...do prije tjedan dana smo manje više sve bile u modu kako ćemo, lako ćemo!
Jeste mislile odmah prelaziti negdje ili kad se sve izredamo?
url=https://lilypie.com]
Tara123, bas lijepo iznenadenje, cestitam od srca ❤️
Koliko je onda decko imao kila? I mozemo znati ime? 😁
Princess, sretnoooo 🎉💕
Ja sam isto za prelazak na wapp ili fejs, svejedno mi. Ne znam uopce kako bi se na fejsu u grupu ovako dopisivale? Svaka bi morala stavit svoj novi post? Ne zvuci bas zgodno. Bolje wapp.
A za prelazak ne bi cak odma nego kad se izredamo, ovo mi sad pase 😁
Tara, bas si me iznenadila, cestitam!!! 🤍🥰🥰 Uzivajte s brbacem i bitno da je sve proslo u redu🤗
Tara čestitke na malenom L 🥰💙 mazite se i uzivajte
-
Nase bebe vole 37 tjedan 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Čestitke Tara! 🥳🤩🥰
Znači L nam je zapravo prva bebica u grupi jer ako se ne varam Ima je rodila 5.8. 😄
Ja isto zadnjih par dana imam često stolicu i razmišljam jel to rani znak a danas sam po svom računanju taman 37 tt, po njihovom sam 37+4 ali znam točno kad mi je bila ovulacija tako da više vjer sebi😁... tako da...ali jučer na ctg ni t od trudova
Gdje si rodila Tara?
Sortiraj odgovore
Najstariji