Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Shelby
    10. Kolovoz 2022. 12:21

Moana

Superz mozda za prvih par puta kad krenemo pisat da si stavite dolje tko pise.. ja cu sebi spremit brojeve pod nickname sa foruma. Haha nemogu se sad jos nositi sa pravim imenima 😂 sok mi je

Hahaha, i ja imam namjeru spremiti brojeve s nadimcima s foruma. I ovako se pogubim povremeno, a kamoli da sve moram ispočetka uparivati 🙈😂

• Zabicamala
    10. Kolovoz 2022. 12:26

Shelby

Tara, čestitam! 🥳 Ovo postaje stvarno. 🙈
    I meni se sviđa ideja whatsapp grupe i ušla sam. Jedino je nezgodno što je link ovdje javni i može se opet svatko pridružiti. Mislim da ono javljanje na mail nije loša opcija ili da se prije nego krenemo pisati provjeri tko je sve unutra pa eventualno eliminiramo "padobrance".

Evo i ja sam se pridružila, slažem se da kad krenemo pisati napišemo nick pa se počisti grupa od onih koji se ne javljaju ili su nam nepoznati. 

Megi0102
    10. Kolovoz 2022. 12:48

MalaMagla

Ajme, nije me bilo manje od jednog dana i toliko novosti!
    Tara čestitam! Nadam se da oporavak ide dobro i da je beba L odlično 😊
    Princess za "sretno" je kasno, nadam se da je sve već gotovo i da ste se upoznale. Jedva čekam javljanje ☺️
    I ja sam se pridružila WhatsApp grupi.
    .
    Ja jučer i danas imam jako puno energije. Ujutro na OGTT, koji je btw dobar.
    1. Vađenje 4.3
    2. Vađenje 8
    3. Vađenje 6
    Došla doma, odspavala dva sata, ustala se, malo radila po stanu, jer su nam gosti dolazili. Dio sam napravila ja, dio čistačica. Oko 5 otišla do Maskimira po goste. Muški dio je išao na utakmicu, mi ženski dio smo išle na sladoled i šetati. I tako šetamo, Dinamo zabio gol i baš nas ponijela atmosfera, i odlučile otići vidjeti možemo li još kupiti karte. I uspjele smo. Trudnica, dijete od 6 godina i njena mama. Bas smo bile hit na ulazu 😂 našle se s muškim dijelom ekipe, gledale drugo poluvrijeme, otišli do stana, legli u pola 2 a meni oči kao kod sove 😂 jedva zaspala oko 3. Jutros se probudila oko 8, puna energije. Doručak i kava s njima, oni otišli, mi pospremili i ja bih sad u Ikeu 😂 ovoliko energije nisam imala niti jedan dan u trudnoći, samo čekam da me sastavi 😂

Super za ogtt 😎
    Bome si imala energije, da mi je dati jedan dan takav 😂
    Ikea... prva pomisao onaj vege hot dog i sladoled 🤤 

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• teichmmb
    10. Kolovoz 2022. 12:49

Princess nadam se da je sve prošlo super i da se već maziš s malim Noelom, našim imenjakom 🥰
    Pridružila sam se grupi i veseli me privatnija atmosfera od ove na forumu, hvala Moana.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Aries5
    10. Kolovoz 2022. 13:07

Gdje da sad pisem tu ili tamo 🤣🤣🤣

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Shelby
    10. Kolovoz 2022. 13:20

Jel netko spomenuo Ikeu? 🙈🙈🙈
    Sinoć sam našla lampicu za sobu, nakon što sam mužu obećala da više ne idemo tamo. Sad se mislim kome ću uvaliti narudžbu ili sebe cijelu da odem po to 😂 I koliko god puta rekla da sam sve istražila i kupila, oni dobiju nešto novo. 🤷🏻‍♀️
    Mesne okruglice i štrukle, jao... 

• Kokoloo
    10. Kolovoz 2022. 13:20

Prikljucila se i ja u grupu 😁🎉

Aries5
    10. Kolovoz 2022. 13:25

MalaMagla

Megi0102

MalaMagla

Ajme, nije me bilo manje od jednog dana i toliko novosti!
    Tara čestitam! Nadam se da oporavak ide dobro i da je beba L odlično 😊
    Princess za "sretno" je kasno, nadam se da je sve već gotovo i da ste se upoznale. Jedva čekam javljanje ☺️
    I ja sam se pridružila WhatsApp grupi.
    .
    Ja jučer i danas imam jako puno energije. Ujutro na OGTT, koji je btw dobar.
    1. Vađenje 4.3
    2. Vađenje 8
    3. Vađenje 6
    Došla doma, odspavala dva sata, ustala se, malo radila po stanu, jer su nam gosti dolazili. Dio sam napravila ja, dio čistačica. Oko 5 otišla do Maskimira po goste. Muški dio je išao na utakmicu, mi ženski dio smo išle na sladoled i šetati. I tako šetamo, Dinamo zabio gol i baš nas ponijela atmosfera, i odlučile otići vidjeti možemo li još kupiti karte. I uspjele smo. Trudnica, dijete od 6 godina i njena mama. Bas smo bile hit na ulazu 😂 našle se s muškim dijelom ekipe, gledale drugo poluvrijeme, otišli do stana, legli u pola 2 a meni oči kao kod sove 😂 jedva zaspala oko 3. Jutros se probudila oko 8, puna energije. Doručak i kava s njima, oni otišli, mi pospremili i ja bih sad u Ikeu 😂 ovoliko energije nisam imala niti jedan dan u trudnoći, samo čekam da me sastavi 😂

Super za ogtt 😎
    Bome si imala energije, da mi je dati jedan dan takav 😂
    Ikea… prva pomisao onaj vege hot dog i sladoled 🤤

Ma ja umirem za onim njihovim mesnim okruglicama 🤤 nadam se da ću uspjeti nagovoriti muža da odemo dok imam snage. Mislim da kasnije neću biti za nikakva prehodavanja Ikee, a baš bih htjela kupiti par stvari što nam još trebaju po stanu.
    Eh, puno vas je govorilo u 2.tromjesecju da ste imale dane s puno energije. Ja nisam imala ni jedan takav dan do sad. Kažem, sve se bojim što će biti kad me poklopi. Spavat ću dan i noć 😂🙈

Eh da mi je par dana te energije, sve sam mogla,  sad mi treba odmor ako idem po stepenicama i prije penjanja i kad se popnem 🤦🏽‍♀️🤣

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• SUZY0507
    10. Kolovoz 2022. 13:53

Drage mame! 
    Čitam vas od početka, ali eto skoro na kraju balade da vam se pridružim na ovaj način. 
    Prije svega hvala na svim podijeljenim iskustvima i savjetima, pronašla sam se gotovo u svima, prije ili kasnije... 😊
    U našu obitelj očekujemo jednu djevojčicu.
    Termin nam je službeno 10.9., (mislim da imamo duplica po tom pitanju), ali neki osjećaj mi kaže da su nam eto sve jesenske bebe malo nestrpljive, pa da će i  kod nas biti tako. 
    Velike čestitke hrabrim mama koje su svoje bebe već dočekale i hajmo hrabro u zadnjih 100m😊. 
    Ja bih se evo dotakla jedne teme koju vidim da nismo imali ovdje, a to je beba na zadak. Nažalost kod nas je taj slučaj i kako sam već u 35. tjednu bojim se da će tako i ostati... 

Aries5
    10. Kolovoz 2022. 14:17

zvonkobonko

Princess gdje siii, nadam se da ces se brzo javiti ❤️ I da je sve ok s malim Noelom…
    Iako nesto mi je u glavi da je spominjala da ce morat pod opcu, a ne spinalnu, tako da u tom slucaju necemo je cuti jos neko vrijeme 🙈

Ma sigurno se vec maze 🥰 mozda je smjestena u intenzivnu ili nesto pa nije kod mobitela

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.