Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Granger
    10. Kolovoz 2022. 14:29

Je, Princess je rekla da ide na opću jer zbog diska ne može primit spinalnu. Sigurno će se javiti kad dođe k sebi. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Ruli
    10. Kolovoz 2022. 14:29

Suzy pogledaj si spinning babies vježbe. Mogu ti pomoći oko okretanja bebe. Meni je bila na zadak, radila sam forward leaning i okrenula se. Sad, da li je to do toga ili ne, ne znam, ali sigurno vježbe ne mogu naškoditi. 

• Dandelion0
    10. Kolovoz 2022. 15:55

Tara123, čestitam od srca!! Malenom bezbrižnom djetinjstvo, a tebi brz oporavak!
    Ako je na zadak, u Petrovoj se ide na carski. 
    Princess je išla na opću anesteziju. Čekamo da nam se javi!! :) 

Stiže nam curica 💓

bellaru
    10. Kolovoz 2022. 17:55

SUZY0507

Drage mame!
    Čitam vas od početka, ali eto skoro na kraju balade da vam se pridružim na ovaj način.
    Prije svega hvala na svim podijeljenim iskustvima i savjetima, pronašla sam se gotovo u svima, prije ili kasnije… 😊
    U našu obitelj očekujemo jednu djevojčicu.
    Termin nam je službeno 10.9., (mislim da imamo duplica po tom pitanju), ali neki osjećaj mi kaže da su nam eto sve jesenske bebe malo nestrpljive, pa da će i kod nas biti tako.
    Velike čestitke hrabrim mama koje su svoje bebe već dočekale i hajmo hrabro u zadnjih 100m😊.
    Ja bih se evo dotakla jedne teme koju vidim da nismo imali ovdje, a to je beba na zadak. Nažalost kod nas je taj slučaj i kako sam već u 35. tjednu bojim se da će tako i ostati…

Meni rekla dr da se moze do 37tj okrenut. Ja sam 31tj i isto je na zadak

• SUZY0507
    10. Kolovoz 2022. 19:16

Vodim trudnoću na sv. Duhu. Oni su tamo jako nabrijani na vanjski okret. Nekako kao da je carski zadnja opcija. Grozim se ideje da mi porod krene na zadak. Taj vanjski okret mi se nekako čini dosta nejasan iako sam čitala o tome.... Hvala na sugestiju pogleda ću te neke položaje pa možda pomogne. 

• jedna1
    10. Kolovoz 2022. 21:02

Prije 10tak god su zadak pod normalno radili carski a sad je valjda in izbjeci carski pod svaku cijenu...jer je jedno vrijeme bilo in rodit na carski i sve zene od doktora su radale na carski a sad se to okrenulo...za 5 god tko zna...

Princess_Mimi
    10. Kolovoz 2022. 21:29

u 9:25 rodio se Noel sa ravno 4kg. 💙😍 Ja sam sada puno bolje, teško sam se budila iz anestezije boljelo me jako, pa su mi dali duplu dozu morfija... Imala sam drip pa možda zato.
     Noel ima ogrebotinu na licu jer su ga morali sa nekim alatom vaditi, nisu mogli rukama samo🙈 ali to bi trebalo proći kroz par dana 🙏🏼 dojenje polako uspostavljamo, teško je jako bez obzira na iskustvo. 

• jedna1
    10. Kolovoz 2022. 22:09

Čestitam Pricess, samo polako oporavit ćete se oboje brzo🥳🥰

• SUZY0507
    10. Kolovoz 2022. 22:15

Čestitam i dobrodošao Noel!
    Mami brz oporavak i da sve brzo dođe na svoje.

Uh, da porod na zadak naravno moguć, ali nekako mi je to recept za to da dosta toga krene krivo. Koliko sam ja shvatila kod poroda na zadak je bitno da osoblje ima iskustva s takvim porodom, epiziotomija je skoro pa obavezna. Nema intervencije u porodu, pozurivanja, namještanja bebe i sl. nego kao porod mora ići svojim tokom. Naprosto malo zvuči strano. Generalno me zivcira što je eto stav liječnika da je carski zadnja opcija, pa mi to nekako daje osjećaj nesigurnosti i nemoći.... Svi smo mi te naše  bebice željno očekivali i prolazimo svakakve situacije i strahove pa mi nije draga ta neka nesigurnost koju ti serviraju.... 

• Dandelion0
    10. Kolovoz 2022. 22:23

Princess, kako je sa bebom nakon opće anestezije? Kako to djeluje na bebu? Jesu ti išta prije rekli dr., vezano za apgar i općenito sve?

Stiže nam curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.