Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megi0102
    10. Kolovoz 2022. 00:32

Teich samo pozitivne misli, bolje provjeriti nego kako je netko napisao da ti kaže sve je oke, a nije. Javi se nakon pregleda 🤞🏽🤰🏽
    Princess sretno danas, još samo 8 sati!(po Hr vremenu) ☺️☺️☺️
    Hemici bas su danas bila online predavanja za trudnički tečaj, jedna od vas ga je isto upisala, bila je bas riječ o hemicima i kao kod tiskanja treba rasporediti pritisak kao da pisamo, kakamo u isto vrijeme, uopće mi je to nezamislivo 😅 nadam se da ćemo se snaći, meni je u glavi kaj ak zaboravim disati ahahaha
    Ima bas mi je drago da ste dobro i da dojenje ide super, javi se kad god nades vremena ☺️

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Princess_Mimi
    10. Kolovoz 2022. 00:57

Hvala vam cure moje drage 😊❤️
    Mislila sam noćas ranije na spavanje ali ne ide nikako, probat ću barem malo odspavati do jutra 🙈😅

Mallla
    10. Kolovoz 2022. 06:56

Princes_Mimi sretno 🥰 čekamo od tebe lijepe vijesti kasnije! Želim ti da sve prođe mirno, uspješno i što je jednostavnije moguće.

url=https://lilypie.com]

tenaa
    10. Kolovoz 2022. 07:16

Mimi sretnoo ❤ 

• Tarry
    10. Kolovoz 2022. 07:24

Sretnoo Princes mimi!🙈🥰

tenaa
    10. Kolovoz 2022. 07:59

Tara cestitaam ti 🥰❤ nase jesenske bebe su stvarno pozurile 😂 

Ruli
    10. Kolovoz 2022. 08:04

Čestitke Tara! 🎉😄
    Princess sretnoooo i čekamo novosti 🤞❤️❤️

bellaru
    10. Kolovoz 2022. 08:14

Taraaa cestitaam🥰❤️🎉

Granger
    10. Kolovoz 2022. 08:25

Baš se redaju naši 37 tjednaši. Čestitam Tara, ti se isto činiš dosta pozitivna oko svega. 🥰
    Danas dolazi već treća beba. Možda još koja odluči doći. 🙈🙂

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Mima_zap
    10. Kolovoz 2022. 08:32

Tara čestitam, uživajte s bebicom 🥰 Princess želim ti da sve prođe odlično 🙂

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.