Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Kolovoz 2022. 14:12

Zvonkobonko sad odmaranje i čekanje 🥰 Ove naše bebe sve naumile stić u kolovozu 😄
    Teich vjerujem da ti je sad košmar u glavi i da ne možeš biti bezbrižna. Ali gle ako procijene da bebi više nije dobro unutra tj. Da ima bolju poziciju za napredak i neometan razvoj van stomaka bit će porod samo eto ranije nego je planirano sve drugo će biti u redu.
    Amelie joj i ja u zadnje tako, kad netko kaže da ide autom negdje ja odma crno mislim, gužve, nesrrće, vrućina...ajmeee!
    Tena bolje da si sa svojima, ima to puno prednosti. Ja sam isto otišla kod svojih, kad mogu koristit da me tetoše koristim 😬
    Aries slažem se da je postupno otvaranje odlično jer manje posla kad dođe dan D 🙃
    Princess jojjj treba kzdurat dsnss dan. Mogu misliti kako te emocije krpe...ne brini ima kod mame ljubavi ta svu dječicu...sutra ćemo refresh 100 puta čekajući 😄

url=https://lilypie.com]

• jedna1
    09. Kolovoz 2022. 14:48

Teich25

Hvala vam na podršci! Pokušavam ostati pozitivna,al stvarno mi svašta prolazi kroz glavu. Iskreno se nadam da je samo krivo izmjereno jer se mali dosta ritao tijekom UZV-a, al vidjet ćemo.

Samo smireno, najbolje šta za njega sad možeš napraviti je da ne paničariš i da misliš pozitivno. Te mjere stvarno mogu biti jako fulane, curama znaju po 1 kg (od 3 a ne od 20) fulati, ti opsezi isto zavise o pložaju bebe, kako klikne, kako razvuče elipsu...a ovo šta kažeš da se puno ritao - meni na svakom pregledu svi gin kod kojih sam bila govore da je to što je aktivna najbolji znak da je sve dobro...tak da misli pozitivno koliko god možeš🥰 i nemoj se zabrinjavati dok još uapravo ništa ne znaš 💪

• jedna1
    09. Kolovoz 2022. 14:49

I da, ja sam isto više za wapp ne fb

• Tia_13
    09. Kolovoz 2022. 15:11

Teich - drži se. Moj se isto prilikom tih mjerenja stalno rita pa ga nekad više puta mjeri. Može biti da su samo fulali, al opet bolje provjeriti. Ipak si već u visokim tjednima, ako budeš morala roditi opet će sve biti ok i prije ćete se maziti 

Amelie - joj ja te skroz razumijem s tim čudnim mislima, strahovima i slično. Nadam se da su to trudnički hormoni i da ne traju dugo  Meni do te mjere ide, da ne mogu ni serije neke gledati jer imam glupe snove i rasplačem se i prepadnem, užas... 

Princess - uh, kod tebe adrenalin biće radi sto na sat! Sutra nam stiže još jedna bebica, predobro. Nadam se da ćeš se uspjeti naspavati noćes! 

Cure kojima je termin oko 20. sad, jel imate feeling da je beba malo mirnija nego inače? Meni se čini da se moj manje gurka  (što je logično, znam), a sinoć sam imala takve grčeve i bolove u zdjelici da sam mislila evo sad će, još se skroz bio primirio pa me oprala panika. Sad me ništa ne drži, jedino sam generalku napravila u stanu od jutros (a spavala od 2 do 6). Sutra mi je pregled, nadam se da će me spojiti na CTG (nisu još niti jednom).

Ruli
    09. Kolovoz 2022. 15:13

Princess jedva čekamo, javi nam se čim stigneš ❤️ 
    Teich uz tebe smo 🤞 
    --

Ja spremila odjeću danas, ne mogu vjerovati kako je sve to malenoooo i da sam već zaboravila... Moja mala sad nosi 98 i to uz 56 izgleda divovski 😄 
    Btw 56 vam je za bolnicu. Meni je mala imala skoro 4 kile, 52cm i 56 joj je bilo taman čak i malo veliko, 62 preeeveliko, tek za mjesec  dva je prešla na 62. 
    Polako i spremam kofer za bolnicu. Za sad sam spakirala najvažnije - spavaćice, kekse i krekere 😂 

• Tarry
    09. Kolovoz 2022. 15:45

Teich mozda je doktor samo oprezan i super da je tako, bolje nego da je rekao sve super s realno bebi je mozda bolje vani.
    Princess sretno sutra, vjerujem da je uzbudenje veliko.
    Ja bih se isto svakako pridruzila grupi gdje god bi bila :) pase mi oboje..

• Tarry
    09. Kolovoz 2022. 15:46

Jel vas strah poroda zbog hemica? Mene bome je, nisu se bas povukli i bojim se da ce sve poispadat cijela crijeva😩 

bellaru
    09. Kolovoz 2022. 15:48

Princess sretno sutraa🤗❤️

Ruli
    09. Kolovoz 2022. 15:54

Tarry

Jel vas strah poroda zbog hemica? Mene bome je, nisu se bas povukli i bojim se da ce sve poispadat cijela crijeva😩

Meni su se bili odmah povukli, baš brzo. Nadam se da će tako i ovaj put 🤞 Ali da, nije uopće ugodno, i nitko o tome ne priča previše, a treba se pripremiti i na to. 

Mallla
    09. Kolovoz 2022. 16:11

Tia_13

Teich- drži se. Moj se isto prilikom tih mjerenja stalno rita pa ga nekad više puta mjeri. Može biti da su samo fulali, al opet bolje provjeriti. Ipak si već u visokim tjednima, ako budeš morala roditi opet će sve biti ok i prije ćete se mazitiAmelie- joj ja te skroz razumijem s tim čudnim mislima, strahovima i slično. Nadam se da su to trudnički hormoni i da ne traju dugoMeni do te mjere ide, da ne mogu ni serije neke gledati jer imam glupe snove i rasplačem se i prepadnem, užas…

Princess- uh, kod tebe adrenalin biće radi sto na sat! Sutra nam stiže još jedna bebica, predobro. Nadam se da ćeš se uspjeti naspavati noćes!

Cure kojima je termin oko 20. sad, jel imate feeling da je beba malo mirnija nego inače? Meni se čini da se moj manje gurka (što je logično, znam), a sinoć sam imala takve grčeve i bolove u zdjelici da sam mislila evo sad će, još se skroz bio primirio pa me oprala panika. Sad me ništa ne drži, jedino sam generalku napravila u stanu od jutros (a spavala od 2 do 6). Sutra mi je pregled, nadam se da će me spojiti na CTG (nisu još niti jednom).

Da, dosta mi je mirnija zadnja dva dana. U prethodnim trudnoćama to nisam primjećivala a sada baš da. Ima razddoblja u danu kad je aktivnija al sad se uglavnom svodi na meškoljenje ili "skupljanje" na jedno mjesto.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.