Ej netko je rekao tu da razmislja o dva krsna kuma. Dal se tko na kraju odlucio za to?
Isla sam googlat. Kako su slatkeee ovciceee🤩🤩🤩🤩
Taman cu onda ic po ewana.tnx
Uživo su stvarno ko na slici, preslatke. A muzika je svakakva, od klasičnih uspavanku i zvončića i tihe noći, obozavam Božić i zimsko vrijeme pa mi je to ogroman plus ☺️
Ako sam dobro pohvatala ti se baviš fotografiranjem?
Radis i ono newborn fotografiranje? Jel se koja odlučila za to? Isto je dosta novaca al opet meni je to toliko slatko kad ih zamotaju u one košarice
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Megi je to je taj tecaj DZ Zagreb Istok… imas novi pocetkom kolovoza, ne znam koji je DZ, mozda zapad? Ugl prijavi se na novi, sta. Ja sam vec bila prijavljena na jedan pa ga nisam mogla slusat pa sam prijavila ovaj.
.
Joj ja svom malom nisam nikakvu igracku kupila 😟 bas ne znam sta bi, nisam fan tih svakakvih gluposti, a racunam da ce sigurno nesto i dobit na poklon pa da ne gomilam sranja po kuci… al trebala bi kupit nesto def. Al nesto bi bas da ostane kao uspomena, da je malo ljepse.
Jel se dobije kakva potvrda na mail? Gledala sam i rode imaju al mislim da u rujnu ☺️
Svaka čast da nisi, ja sam čuda nakupovala u Pikolin.si, bas su ima slatke igračke 🎀
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Što se tiče igračkica koje sviraju i bacaju svjetla kao Ewan ima i jeftinijih verzija, u Müllera bude Medo, ovca i još neka živina isto kad se jednom pritisnentrbuh osvjetli kao noćno svjetlo, dva puta baca projekciju i svira twinkle twinklw little star 15 minuta, ne može se izvadit mehanizam al takve igračke uvijek možete riješiti tako da provedu noć u zamrzivaču ili da ih ofurite parom ako imate tipa parni čistač. Ovi modeli su znali biti 80-100kn ne znam kako je sad kad je sve poskupilo. To mi je mala dobila kad je imala 1 godinu i moram reć da je palilo, pa i za mene. Ima i medo Od Chicca rozi i plavi, svira više melodija klasične muzike, umirujuće, baca lagano svjetlo koje se može staviti na 3 razine jakosti. Mehanizam se vadi pa se može u mašini prati, druga mala dobila i mislim da je cijena oko 200kn. U svakom slučaju na koju se god odlučili igračku te vrste bude ona korisna, čak više kod veće djece 4+mj.
Zvuk fena me s drugom malom spašavao i to samo jedna melodija na yt od svih silnih...a vidila sam da ima neki aparatić zazu koji ima te zvukove pa ako netko bude postavio pitanje što da kupi reć ću takvo neko čudo jer stvarno sve imam irealno mi ne treba ništa osim hrpe pelena 😬
url=https://lilypie.com]
Princes super da je mama došla pdma se možeš opustiti a može i krenit porod sad kad ss opustiš. Jedva čekamo tvoje izvještaje ipak si nam.prva!
Uživo su stvarno ko na slici, preslatke. A muzika je svakakva, od klasičnih uspavanku i zvončića i tihe noći, obozavam Božić i zimsko vrijeme pa mi je to ogroman plus ☺️
Radis i ono newborn fotografiranje? Jel se koja odlučila za to? Isto je dosta novaca al opet meni je to toliko slatko kad ih zamotaju u one košarice
Radim i newborn, trudnicko , obiteljsko, svasta.
Ja cu ic kod jedne zenske i jos cu sama doma fotkat. Meni je to super jedino je problem sta ne znas kakav ce ti porod bit. Oces bit u stanju ic do tamo jer se to radi 10-14 dana starosti, neke fotografkinje inzistiraju da bude 7, to je kao idelano.jer tad dobivas najbolje fotke te zamotane u kanti. Meni je mog dosla fotkat doma jedna zenska prije 6 g. Ove sve fotografkinje to ne rade. Ne idu po kucama. Razumijem ih sad i zasto. Ja sam svog necaka recimo fotkala kad je napunio mj dana. Ali onda nemas puno izbora oko poza ,obleke. Sa mj dana ne ide beba zamotana u kantu bas. Al predivna uspomena svakako🥰
Ja cu ic kod jedne zenske i jos cu sama doma fotkat. Meni je to super jedino je problem sta ne znas kakav ce ti porod bit. Oces bit u stanju ic do tamo jer se to radi 10-14 dana starosti, neke fotografkinje inzistiraju da bude 7, to je kao idelano.jer tad dobivas najbolje fotke te zamotane u kanti. Meni je mog dosla fotkat doma jedna zenska prije 6 g. Ove sve fotografkinje to ne rade. Ne idu po kucama. Razumijem ih sad i zasto. Ja sam svog necaka recimo fotkala kad je napunio mj dana. Ali onda nemas puno izbora oko poza ,obleke. Sa mj dana ne ide beba zamotana u kantu bas. Al predivna uspomena svakako🥰
A to mi je baš lijepa uspomena, al sam čitala da se treba zabilježit mjesecima unaprijed 🙄 razumijem i zašto al to mi je malo onako ajooojj...nisam toliko razrađena u mislima
Napisala sam post i stisla.posalji i nema niceg. A naravno da sam zab sta sam napisala🙄
Ugl kod ovih top fotografkinja se moras predbiljezit par mj ranije. Jer ona cuva odredjen br newbor sessiona za taj mjesec recimo. I ti kad javis da si rodila onda sw dogovorite koji ces dan doci. Teze se na to odlucit jer ja kad sam rodila meni je puko sav, ja nisam.mogla mj dana sjediti. Da sam morala ici kod nje otkazala bi joj. Neki se boje izac sa tako malom bebom i ic negdje ( pogotovo tate) . Za to se bas moras odlucit .
Zato bi ja voljela sto vise i starijih beba od 14 dana fotkat jer se mame tad i dobiju i lakse im je. Kazem samo onda nema tog motanja i puno manje izbora poza imas. Jer su bebe do 14 dana jakooo fleksibilne, kasnije nisu.
Ewana sam mislila kupiti za bebu, ali ga ne nalazim nigdje pa ću naručiti online. Sa prvim imamo Tomee Tippee Sovicu s kojom još uvijek spava uz bijeli šum a ima skoro dvije godine 😊 super nam je jer utiša zvukove dok mi npr gledamo Tv u drugoj sobi ili pričamo. A i jako je slatka ❤️
To je super kad znaš kako treba pa mozes i sama dosta toga pofitkati, mi smo se zabilježili u zg za slikanje, isto je rekla da joj se javim kad rodim al okvirno prva dva tjedna u 9 mj.
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Sortiraj odgovore
Najstariji