Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    27. Srpanj 2022. 22:47

Amelie, bili smo pricali prije koji tjedan o tim vrtuljcima, vjerojatno si preskocila. 
    Tu su nam totalno razlicita misljenja bila jer imamo skroz drugaciju djecu. Mog sina to nije zanimalo ni 1%, cak bi se i nervirao kad bi mu bilo iznad glave a kamoli kad bi upalili da se vrti. Apsolutno nikakve koristi od njega nismo imali, sva sreca da smo ga dobili na poklon.
    Aliiiii, mislim da je to bila Malla, njoj je vrtuljak bio bas odlicna stvar ako se sjecam, dijete ga je bas jako volilo i cesto koristilo.. 
    Tako da je to stvarno individualno.
    Cijena od 570 odnosno skoro 600 sa postarinom je bas previse po meni za jedan obicni vrtuljak iznad kreveta, evo ne znam.. i da ga koristi svaki dan i da ga obozava, moze se naci i jeftinijih i ljepsih a ovu lovu ulozit u nesto pametnije.. tako bar ja mislim a sad, ko voli nek izvoli naravno 😁 sta god te veseli dok su mali i nemaju izbora! 

Mallla
    27. Srpanj 2022. 22:50

amelie11

Pa ne znam, moje sve cure su muzevi depilirali ksd nisu mogle, eto moj je pokazao dobru volju ali izg da sam ipak sam svoj majstor najbolje… A sto se tice hemeroida to odavno imam problema i nisam se nikad dala gledat ali sam jednom bas jako plakala bolilo me uzasno i tad mi je on pogledao ali sam isla i doktorici (no ona nije gledala samo mi je dala trrapiju). Ne znam kod nas nema tih nekih sram me, gledam da ja njemu pomognem u svemu pa i on meni, nije mi susjed. Ali dobro jasno mi je i vase razmisljanje, bas sto Moana kaze meni je isto fora kak smo sve razlicite. Ja isto bas volim forum 😂 I nasmijem se j sve 😁
    E da pitanje za vas koje imatr vec djecu, da li su vam bili od koristi oni vrtuljci za kindic (mobil)? Ovi po instagramu homemade su lijepi ali su ful skupi, pitala sam jedne cijena je 570+45 postarina.

A nemaš tu neku sad korist u smislu zabavilo je djete, više je u kategoriji poticanja razvoja ili podržavanja razvoja. Bebe negdje s oko 2 mj počnu pratiti objekte koji se kreću pa.tako okicama prate taj mobil. Ali treba ili biti šaren ili crno bijel jer one pastelne boje djeca baš i ne vide. Bili smo tu već pričali o home made printanim crno bijelim slikama i slično. Mobil meni više dođe kao sakupljač prašine 🙄 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    27. Srpanj 2022. 22:53

I da moje cure ga jesu pratile okicama i palila sam ga, s tim da je stajao u dnevnom na ogradici. Al to korištenje njega je svega mjesec dana do 2 max. Imala sam naslijeđeni al ne bi dala 500kn za to

Princess_Mimi
    27. Srpanj 2022. 22:53

Ja se na pamet obrijem, i super ispadne 😂 zadnji put sam se u trudovima brijala u bolnici 😂
    .
    I da, doma smo. Trebam mirovati ali kad krene porod to je to. Sluzni čep mi spada polako od jučer, pa ćemo vidjeti dokle 😅

• Kokoloo
    27. Srpanj 2022. 23:15

amelie11

Pa da i meni se cini previse to, nije pastelni nego kao safari zivotinje, zgodno je ali da, nije neophodno… Bas nabijaju cijene svega za djecu, to je postao biznis ko i svatovi cini mi se 😁
    Princess super, ajd neka makar izdrzi jos 5 dana hahah

Ma bas biznis. Dodas "baby" na pocetku i odma moze 100 eura skuplje.
    Gledala sam bila davno jedan difuzor/ovlazivac zraka, oko 200kn je bio i naisla na identican takav ali *baby* ovlazivac (i dalje ne kuzim sta je baby u njemu, kao da dijete prodise po noci jer sa istim takvim ali bez *baby* nece?) E on je bio 800kn. Glupost totalna!  I tako milijun drugih stvari. Ista stvar i za npr one aparate za kuhanje kasica na paru, meni je to bas nepotrebno. Em to koristis premalo, em mozes duplo lakse i brze napravit sam sa malim loncicem em platis preskupo. Mogla bi do sutra nabrajat.. 

Aries5
    27. Srpanj 2022. 23:44

E jeste se raspisale opet 🙈🙈
    Depilacija - radim sama, na opip, dokle ide ide, nebi mi bilo neugodno zamoliti muza i njemu nebi bio problem to napraviti, nemamo "svoju intimu" jedan prema drugom, imamo nasu intimu
    Sad povucem zilet cesce nego tokom trudnoce jer mi je vazno da bude uredno, njima je vazno da nema dlaka na trbuhu (za carski) i dolje kod medice (epizitomija) 
    -
    Vrtuljak bas danas kupila Magic baby, crno/ bijele 3 zivotinjice. Svida mi se jer su okrenute prema bebi pa beba ne gleda u njihove guzice nego bas u igrackicu. Trazila sam nesto najjednostavnije jer mi se oni glomazni ne svidaju.
    I visenamjenska je tj dobila sam i kvacicu pa mogu seliti igracku sa kindica u kolica ili AS (skida se cickom) ima muzikicu, mogu se igracke vrtiti i bez muzike, 250 kn inace ja platila 200 jer imaju 20% na igracke
    Nije mi to bila neka neophodna stvar ali muz je htio pa smo kupili

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

tenaa
    28. Srpanj 2022. 00:07

Vec sam pisala za brijanje da se brijem na pet, ne rastu mi jako brzo dlake pa mi je lakse. Ne bih trazila decka da me brije iako bi sigurno to napravio, cak me ne bi bilo ni sram iako ga nista tako nisam trazila nikada, ali se vise pouzdam u sebe kako to obaviti, a sad ako negdje i fulam nece me poslati doma da se popravim 😂
    Meni dosta rastu dlake na trbuhu oko pupka sto prije nisam imala, bila sam procitala da je to kad nosis deckica zbog njegovih hormona nez jel to istina, ali ja i to brijem. Izgledaju kao baby dlake hahah
    Vrtuljak imamo neki sto smo dobili i vjerojatno cemo dobiti jos jedan (vec sam rekla prvo dijete u drustvo, u blizoj obitelji, a u siroj sva djeca vec upisuju srednju skolu tako da su svi uzivljeni na maksimalno). Ne znam jel bi dala za vrtuljak 600kn, ali bih ga definitivno kupila (narucila sam baldehin s plavom masnicom kao must have... i to je jedina stvar koju sam do sada kupila) 
    Kokoloo nisi jedina koja se ne sprema, nama na Hvaru ocito za sve ima vremena 😂😂
    Za te blendere sam gledala, ali za to ima jos vise od 6 mjeseci dok ne budem dohranu uvodila pa cu vidjet sto mi je prakticnije, jel se isplati, recenzije i tako to
    Mimi odmaraj i javljaj situaciju 😘

tenaa
    28. Srpanj 2022. 00:08

I ja volim ovaj forum ❤ i uvijek kad se nesto udubim u mobitel decko pita jel to opet citas svoje babe... inace on to zove jesenske babe, a ne bebe 😂😂

Mallla
    28. Srpanj 2022. 01:15

Aaa princes, nadam se da ćeš biti od onih kojima tjednima ispada sluzni. Eto čiato da taj malac dogura do terminske bebe, a onda ako hoće nek odma ide van! Što su cure pisale nek mamu poštedi onih popratnih pretraga i pretragica zbog kojeg dana ranije.
    Morat ću pogledati Magic baby, 200 i 250 kn mi je ok za mobil, 500-600 mi je dajjj me nemoj. I super mi je to što je multifunkcionalno tj Aries što si napisala da može na kolica iako je u mom slučaju igračke po kolicima mamin hir, moja djeca nisu doživljavala to.
    Ulovila sam kolica na Magic babyu za -20% 💪
    Amelie vjerojatno misliš na Baby brezza aparat. Hmm ako si samo na AD dobro on dođe za brzinu pripreme AD-a, posebice noću. Ali puuuno jeftinija a gotovo slična brzina spravljanja je sa Xiaomi kuhalom za vodu koje drži temperaturu 12h. Pa npr naštimaš na 40° i kad god trebaš složit AD voda je na idealnoj temperaturi, odma po spravljanju spremno za konzumaciju, nema hlađenja. Al o tome ćemo ako i kada bude potrebe za AD.
    Ovi kuhači i slično tu sam stava kao i kokolo...živa vadipara! Al dobro svakom njegovi gušti.
    I evo isto ne spavam 🙄 čak je noć ugodna, malo je kiša rashladila. Međutim od ovih silnih vrućina i ljepljivosti maloj mi se aktivirao dermatitis iza ušiju i sad nju to svrbi i ne da joj mirno spavati. Dok sam joj to umirila ja se probudila. Da stvar bude bolja nestalo mi je preparata jer eto u zadnje joj je koža mirovala a ja nisam razmišljala unaprijed. Sutra ako ne uspijemo umiriti stvar s kremicama iz ljekarne onda ćemo kod dr. U nadi da nije na godišnjem.
    Prije ovoga je imala trodnevnu groznicu (šestu bolest), pa su je mučili zubi i sad ovo....malo se jadam u ovu uru 😬

Megi0102
    28. Srpanj 2022. 01:16

Zvonkobonko jel ti tečaj online u Zg? Vidjela sam i ja sadnas i skuzila da sam zakasnila na to, ne znam di ću sad na tečaj 😂 
    Ujutro ću zvati ambulantu pa ćemo vidjeti za termin, svakako bi u Zg rodila a ne tu kod doma.
    Depilacije dokle god mi ide a ide mi s britvicom ja se depiliram, ma da sam rekla dragom da ak će trebati da će on, nije bas bio oduševljen.
    Danas sam popodne spavala, sad ću pola noći biti budna, naravno uz popratno užarena stopala 😂
    Princess prva bebica u grupi nam uskoro dolazi jeeej, samo nek sve bude oke, javljaj novosti! 🍼
    Kak ste se raspisale već sam zaboravila koja je napisala za punjene paprike al bravo! Ja sam otkrila super recept za njih i dobila sam same pohvale 😎
    Inhalator super stvar al mislim da još neću kupovati osim ako ne zatreba bas, možda pratiti ak će biti kakav popust pa onda uzeti
    Prehrana prije trudnoce sam se hranila ajmo reci zdravo, nisam jela meso, samo ribu i čim sam ostala trudna vratila sam piletinu u prehranu( inače nije da sam  onaj tip ljudi koji je protiv ubijanja i nošenja krzna ili tako nešto nego mi jednostavno meso ne odgovara organizmu, probava mi je bila katastrofa) al svima sam rekla ako vidite da sam počela jesti meso to je znak da sam trudna ahaha vidjet ću nakon poroda kak će biti al možda i nastavim ovako ☺️

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.