Kokolo radila sam i ja tako kao ti al sam onda ipak uzela ovo i daleko daleko lakše, brže i sa manje posudica, termosica i čudesa. Temperatura uvijek spremna za bočicu. Al dobro to ako će tko biti isključivo na AD. Ako ćeš dobru termosicu koja će zadržat temperaturu opet trebas platit.
A poanta ukazivanja na ovo kuhalo je bila kupnja Baby Brezza aparata od 2000kn ili ovog Xiaomi od cca 350kn.
Istina istina!
E xiaomi mi je top! Imam njihov mobitel, robotski usisavac i prociscivac zraka, sve za normalnu cijenu a radi perfektno! Bas sve njihovo mi se pokazalo top.
Neki dan sam mužu rekla da će nam.kuća postat Xiaomi home kako sam krenila 🤭 e kuhalo, e kamera, želja mi je i robotski…a stvarno cijena pa rekla bi mala za ono što dobiješ!
Toplo preporucam robotski, ugurao se u neophodne aparate pogotovo sad u zadnjem stadiju trudnoce 😂
Imam cijelu kucu u plocicama i ne mogu zamisliti da sad perem pod krpom i kantom. Od kad ga imam dovoljno je 1x mjesecno oprati pod kantom i krpom sve ostalo on rjesava ko od sale
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
A koliko moze stakat nesto unutra i sta je najbolje stavljat. Tipa banane potamne i to pa sad ne znam sta je najbolje
Cure upravo mi je izbacilo na fejsu Fisher price je izbacio vidru za spavanje ili uspavana Vidra tako nešto, slično ko ovca samo se vidri i trbuh miče, malo friki izgleda
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Što se tiče Xiaomija mi smo baš zadovoljni njihovim stvarima. Jedva čekam da rikne ovo kuhalo da si kupimo njihovo. Robota imamo njihovog već 2-3 godine i apsolutno jedna od najboljih investicija u životu do sada. Imamo psa i stalno svuda ima dlake. Prije sam usisavala ja svaki ili svaki drugi dan, sad ne mogu zamisliti da to radim. Dok sam radila bio je na timeru u određen sat, taman da završi prije nego dođemo s posla i stan je usisan, a da i ne znaš. Ne bih ga mijenjala ni za što.
.
Da skrenem s teme. Meni se toliko sad pije ledena kava iz McDonald'sa da mi se plače. A ionako ne spavam skoro ništa, da ju sad popijem vjerojatno ne bih do jutra zaspala. I tako sjedim i sanjarim o njoj 🙈 Sutra idemo za Slavoniju, rekla sam da prvo idemo po ledenu kavu, pa tek onda put pod noge 😂
Jel vama kad dođu tako neke želje za nečim?
Mi smo tek nedavno noviji usisivač kupili pa sad robota uzimati nije bas isplativo al definitvno ga želim jednog dana 😍
Danas cijeli dan sanjam kolu s ledom iz megica, tješim se cedevitom al nije to to 😂😅
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Ja sam nedavno probala njihovu ledenu kavu i nije mi nista posebno. Ljepse na slici izgleda. Nedavno sam isto uzela neku njihovu i bas je bila odvratna i nisam ju pila pa je ženskoj bio bed i skuhala mi obicnu kavu😅 u mc su ta americka sranja od kave😒
Ja sam nedavno probala njihovu ledenu kavu i nije mi nista posebno. Ljepse na slici izgleda. Nedavno sam isto uzela neku njihovu i bas je bila odvratna i nisam ju pila pa je ženskoj bio bed i skuhala mi obicnu kavu😅 u mc su ta americka sranja od kave😒
Kao ja u Starbucks 🤣🤣 navalila trudnica na njihovu kavu...a muko mukice 🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Ja inace nisam ljubitelj turske kave al kad sam ja u amrici nasla balkan market i unutra frankovu kavu. Nitko sretniji od mene. Ne znaju ameri sta je kava i gustat uz kavu, oni piju obicnu vodu sa splash off coffee😄
E zato je moj najbolji frend nespressoo aparat🥰🥰🥰 uzela sam u lidlu ono za radit pjenu pa sad napravim pjenu od hladnog mlijeka, skuham kavu i na kraju dodam par kockica leda🤩
Anamamrija kava ti ima sad neke kave za ledenu, imam je ja al je jos nisam probala al frendici je odlicna. U paketu se.dobio ko mali shaker da to promuckas. Probaj ti to vidit.
Evo vidra se nadje u za 200 i nesto..znaci jeftinije od ovce. Ovca sad 300 i nesto na popustu
Dobro jutro trudnice
Mi zakoracili u 36 tt 🙈🙈
Danas sam se odlucila oprati svu robicu jer sutra kod nas najavljuju "zahladenje" i kisu pa da se ne rastopim pored pegle
Kavu volim iz dolce gusto aparata, tursku pijem samo na poslu, a sad preko ljeta si radim Jacobs 3u1 ledenu kavu i najbolja mi je od svih tih varijanti "ice coffee"
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji