Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    28. Srpanj 2022. 19:51

Mallla

Kokoloo

Mallla

Kokolo radila sam i ja tako kao ti al sam onda ipak uzela ovo i daleko daleko lakše, brže i sa manje posudica, termosica i čudesa. Temperatura uvijek spremna za bočicu. Al dobro to ako će tko biti isključivo na AD. Ako ćeš dobru termosicu koja će zadržat temperaturu opet trebas platit.
    A poanta ukazivanja na ovo kuhalo je bila kupnja Baby Brezza aparata od 2000kn ili ovog Xiaomi od cca 350kn.

Istina istina!
    E xiaomi mi je top! Imam njihov mobitel, robotski usisavac i prociscivac zraka, sve za normalnu cijenu a radi perfektno! Bas sve njihovo mi se pokazalo top.

Neki dan sam mužu rekla da će nam.kuća postat Xiaomi home kako sam krenila 🤭 e kuhalo, e kamera, želja mi je i robotski…a stvarno cijena pa rekla bi mala za ono što dobiješ!

Toplo preporucam robotski, ugurao se u neophodne aparate pogotovo sad u zadnjem stadiju trudnoce 😂
    Imam cijelu kucu u plocicama i ne mogu zamisliti da sad perem pod krpom i kantom. Od kad ga imam dovoljno je 1x mjesecno oprati pod kantom i krpom sve ostalo on rjesava ko od sale 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

bellaru
    28. Srpanj 2022. 19:56

A koliko moze stakat nesto unutra i sta je najbolje stavljat. Tipa banane potamne i to pa sad ne znam sta je najbolje

Megi0102
    28. Srpanj 2022. 21:01

Cure upravo mi je izbacilo na fejsu Fisher price je izbacio vidru za spavanje ili uspavana Vidra tako nešto, slično ko ovca samo se vidri i trbuh miče, malo friki izgleda 

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Megi0102
    28. Srpanj 2022. 21:25

MalaMagla

Što se tiče Xiaomija mi smo baš zadovoljni njihovim stvarima. Jedva čekam da rikne ovo kuhalo da si kupimo njihovo. Robota imamo njihovog već 2-3 godine i apsolutno jedna od najboljih investicija u životu do sada. Imamo psa i stalno svuda ima dlake. Prije sam usisavala ja svaki ili svaki drugi dan, sad ne mogu zamisliti da to radim. Dok sam radila bio je na timeru u određen sat, taman da završi prije nego dođemo s posla i stan je usisan, a da i ne znaš. Ne bih ga mijenjala ni za što.
    .
    Da skrenem s teme. Meni se toliko sad pije ledena kava iz McDonald'sa da mi se plače. A ionako ne spavam skoro ništa, da ju sad popijem vjerojatno ne bih do jutra zaspala. I tako sjedim i sanjarim o njoj 🙈 Sutra idemo za Slavoniju, rekla sam da prvo idemo po ledenu kavu, pa tek onda put pod noge 😂
    Jel vama kad dođu tako neke želje za nečim?

Mi smo tek nedavno noviji usisivač kupili pa sad robota uzimati nije bas isplativo al definitvno ga želim jednog dana 😍

Danas cijeli dan sanjam kolu s ledom iz megica, tješim se cedevitom al nije to to 😂😅

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

bellaru
    29. Srpanj 2022. 07:26

Ja sam nedavno probala njihovu ledenu kavu i nije mi nista posebno. Ljepse na slici izgleda. Nedavno sam isto uzela neku njihovu i bas je bila  odvratna i nisam ju pila pa je ženskoj bio bed i skuhala mi obicnu kavu😅 u mc su ta americka sranja od kave😒

Mallla
    29. Srpanj 2022. 07:48

bellaru

Ja sam nedavno probala njihovu ledenu kavu i nije mi nista posebno. Ljepse na slici izgleda. Nedavno sam isto uzela neku njihovu i bas je bila odvratna i nisam ju pila pa je ženskoj bio bed i skuhala mi obicnu kavu😅 u mc su ta americka sranja od kave😒

Kao ja u Starbucks 🤣🤣 navalila trudnica na njihovu kavu...a muko mukice 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

bellaru
    29. Srpanj 2022. 07:53

Ja inace nisam ljubitelj turske kave al kad sam ja u amrici nasla balkan market i unutra frankovu kavu. Nitko sretniji od mene. Ne znaju ameri sta je kava i gustat uz kavu, oni piju obicnu vodu sa splash off coffee😄
    E zato je moj najbolji frend nespressoo aparat🥰🥰🥰 uzela sam u lidlu ono za radit pjenu pa sad napravim pjenu od hladnog mlijeka, skuham kavu i na kraju dodam par kockica leda🤩 

bellaru
    29. Srpanj 2022. 08:02

Isla gledat ovu vidru od fisher price, a slatka je...

bellaru
    29. Srpanj 2022. 09:20

Anamamrija kava ti ima sad neke kave za ledenu, imam je ja al je jos nisam probala al frendici je odlicna. U paketu se.dobio ko mali shaker da to promuckas. Probaj ti to vidit. 
    Evo vidra se nadje u za 200 i nesto..znaci jeftinije od ovce.  Ovca sad 300 i nesto na popustu

Aries5
    29. Srpanj 2022. 09:43

Dobro jutro trudnice
    Mi zakoracili u 36 tt 🙈🙈 
    Danas sam se odlucila oprati svu robicu jer sutra kod nas najavljuju "zahladenje" i kisu pa da se ne rastopim pored pegle 
    Kavu volim iz dolce gusto aparata, tursku pijem samo na poslu, a sad preko ljeta si radim Jacobs 3u1 ledenu kavu i najbolja mi je od svih tih varijanti "ice coffee" 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.