Isla sam pitati doktoricu s posla za privatan ctg u zg i zena u pet min dogovorila termin u trudničkoj ambulanti za tjedan i pol, evo to kad ideš pravu osobu pitat nešto pa ti sredi sve. Dakle čista laž da nema mjesta i da je sve puno nego im se neda trpati ljude, užas. Cure dajte na vrijeme zovite bolnice za trudničke ambulante i termina jer ak ovaj val trudnica zapljusne kak najavljuju doslovno ćemo po hodnicima biti
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Baš sam kupila loptu za doma u Kauflandu je veća 85cm i manja 65cm po 25kn pa ako kome treba, gledala sam ju duže vrijeme al je uvijek bila preko 100kn. Kod nas stoji tam di je roba na akciji.
Ruli ti si termin skoro kao i ja, mene isto žgaravica ubija pogotovo predvečer i po noći, kupila sam reflustat i čini mi se da je malo bolje ali jedva se natjeram da to pocuclam užasan je.
Ja sam u lidlu za 65 kn uhvatila neku koja je s jedne strane bodljikava s druge ravna, skačem po tome tu i tamo nije loše 😂
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Ewana sam mislila kupiti za bebu, ali ga ne nalazim nigdje pa ću naručiti online. Sa prvim imamo Tomee Tippee Sovicu s kojom još uvijek spava uz bijeli šum a ima skoro dvije godine 😊 super nam je jer utiša zvukove dok mi npr gledamo Tv u drugoj sobi ili pričamo. A i jako je slatka ❤️
Ni u baby centru?
Ja sam u Irskoj 🙈
Slažem se za pilates loptu sa Brontosauricom. Kod mene je isto potakla porod u prosloj trudnoći. Vjerujem da nije samo do lopte, ali imala je utjecaja sigurno 😂
Po meni je i kuhalo zapravo nepotrebno, moze ustedit malo zivaca i vremena ali stvarno nije potrebno.
Ja sam imala 2 termosice, u jednu vrela prokuhana voda i u drugu hladna prokuhana. Imala sam i one twistshake posudice za AD. Po noci bi mi stajale na ormaricu te termosice, posudica i bocica i smiksala bi mlijeko u roku 10 sekundi odma kraj glave, nista lakse.
Po meni je i kuhalo zapravo nepotrebno, moze ustedit malo zivaca i vremena ali stvarno nije potrebno.
Ja sam imala 2 termosice, u jednu vrela prokuhana voda i u drugu hladna prokuhana. Imala sam i one twistshake posudice za AD. Po noci bi mi stajale na ormaricu te termosice, posudica i bocica i smiksala bi mlijeko u roku 10 sekundi odma kraj glave, nista lakse.
Tako sam i ja tj ja sam u flasicu stavila hladnu i nadodala tople iz termosice. Posudice tommie tippie. Mada zgodno mi se cini i ovo kuhalo😄
Tako sam i ja tj ja sam u flasicu stavila hladnu i nadodala tople iz termosice. Posudice tommie tippie. Mada zgodno mi se cini i ovo kuhalo😄
E da i ja bi kad bi isli u grad uvik nosila u bocici pola hladne i samo dodala. Ma zgodno je da, ali realno za pomijesat toplu sa hladnom treba 4 sekunde. 😅
Cure evo sa fejsa info od neke zenske
Pozdrav svima!
❗Informacija u vezi korištenja očinskog dopusta❗
Kako naša djevojčica navršava 6 mjeseci pitali smo u Hzzo-u može li suprug iskoristiti svojih 10 dana dopusta. Rečeno nam je da može iskoristiti dopust zaključno sa 17.08., nemože se prekoračiti taj datum , za sad je samo potrebna usmena suglasnost poslodavca jer nemaju obrazac koji bi poslodavac trebao popuniti, danas su dobili obrazac koji otac popunjava, uz njega treba priložiti R1 obrazac plaće, presliku osobne iskaznice i tekućeg računa, i mi smo priložili rodni list za svaki slučaj. Suprug je predao dokumentaciju u Jukićevoj danas, ali zahtjev će obraditi u ponedjeljak 01.08. kada Zakon stupa na snagu i odma će izdati rješenje da može početi koristiti dopust. Lp svima
Aaa princes, nadam se da ćeš biti od onih kojima tjednima ispada sluzni. Eto čiato da taj malac dogura do terminske bebe, a onda ako hoće nek odma ide van! Što su cure pisale nek mamu poštedi onih popratnih pretraga i pretragica zbog kojeg dana ranije.
Morat ću pogledati Magic baby, 200 i 250 kn mi je ok za mobil, 500-600 mi je dajjj me nemoj. I super mi je to što je multifunkcionalno tj Aries što si napisala da može na kolica iako je u mom slučaju igračke po kolicima mamin hir, moja djeca nisu doživljavala to.
Ulovila sam kolica na Magic babyu za -20% 💪
Amelie vjerojatno misliš na Baby brezza aparat. Hmm ako si samo na AD dobro on dođe za brzinu pripreme AD-a, posebice noću. Ali puuuno jeftinija a gotovo slična brzina spravljanja je sa Xiaomi kuhalom za vodu koje drži temperaturu 12h. Pa npr naštimaš na 40° i kad god trebaš složit AD voda je na idealnoj temperaturi, odma po spravljanju spremno za konzumaciju, nema hlađenja. Al o tome ćemo ako i kada bude potrebe za AD.
Ovi kuhači i slično tu sam stava kao i kokolo…živa vadipara! Al dobro svakom njegovi gušti.
I evo isto ne spavam 🙄 čak je noć ugodna, malo je kiša rashladila. Međutim od ovih silnih vrućina i ljepljivosti maloj mi se aktivirao dermatitis iza ušiju i sad nju to svrbi i ne da joj mirno spavati. Dok sam joj to umirila ja se probudila. Da stvar bude bolja nestalo mi je preparata jer eto u zadnje joj je koža mirovala a ja nisam razmišljala unaprijed. Sutra ako ne uspijemo umiriti stvar s kremicama iz ljekarne onda ćemo kod dr. U nadi da nije na godišnjem.
Prije ovoga je imala trodnevnu groznicu (šestu bolest), pa su je mučili zubi i sad ovo….malo se jadam u ovu uru 😬Mallla, jel to ovo kuhalo? https://www.ekupi.hr/hr/Ku%C4%87anski-aparati/Mali-ku%C4%87anski-aparati/Kuhala-za-vodu/Xiaomi-Mi-kuhalo-za-vodu-Smart-Kettle-Pro/p/EK000412877
Je to je, samo što sam ga ja našla za 320kn u HG spot.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji