Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    28. Srpanj 2022. 09:37

Princess_Mimi

Ewana sam mislila kupiti za bebu, ali ga ne nalazim nigdje pa ću naručiti online. Sa prvim imamo Tomee Tippee Sovicu s kojom još uvijek spava uz bijeli šum a ima skoro dvije godine 😊 super nam je jer utiša zvukove dok mi npr gledamo Tv u drugoj sobi ili pričamo. A i jako je slatka ❤️

Ni u baby centru?

Megi0102
    28. Srpanj 2022. 09:38

Update za termin isla sam na ono zovi i reci da radis tamo iako to nisam planirala al ne, nisam ništa dobila, kaže meni kolegica jel kao puno je trudnica ovo ono nema termina nego taj koji sam dobila je prvi slobodni, ja pitam oke jel javljate ako se oslobodi neki termin, kaže ona meni ne. Znaci kud ovaj svijet ide, ja bi trebala njima javiti ukoliko ne mogu na termin koji sam dobila al oni onda ne jave trudnicama da mogu ranije doći, savršeno. Dok nisam rekla da radim tamo mi je rekla da onda u drugoj bolnici dogovorim pregled. Evo tolko je ovo strašno da bi najrađe isla na sveti duh roditi. Još sam na fejsu pročitala da se Merkur seli u Dubravu i da dvije godine neće raditi, dakle trudnice s Merkura će se raspršiti po svim bolnicama u Zg, užas. 
    Evo cure ne znam sto bi rekla, ne znaci ni sto radim tamo, apsolutno ko da sam stranac. Dala mi je savjet da idem privatno na ctg pa svejedno mogu doći roditi u vinogradsku onome ko je taj dan dežuran ili dogovoriti privatno s nekim ginekologom kojeg bas želim, klasika. Eto na rubu jada, ne mogu vjerovati kakav način komunikacije imaju te kolegice i kako ih boli briga za sve.

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Megi0102
    28. Srpanj 2022. 09:40

Jel ima koja preporuke za ctg privatno u Zg ukoliko se odlučim za tu opciju?

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Mima_zap
    28. Srpanj 2022. 09:49

Da, baš me strah da će biti gužve sada i po drugim bolnicama kad na merkuru nebudu radili. 

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Aries5
    28. Srpanj 2022. 10:02

Popust u megic baby mislim da je do 31.7
    Igracke kupili smo mu samo taj vrtuljak i plisanu nogometnu loptu koja je ko zvecka ne znam kako bi drugacije opisala
    Fotkanje necemo to na pocetku jer su meni sve bebe iste na pocetku, ali cemo neko mini fotkanje za Bozic, i uzet cu profi za krstenje ili 1.rodendan 
    Brontosaurice sretno na pregledu ❤️
    Princess prekrizi noge do 10.8. kud mu se zuri van 🙈🙈 vszno da ste doma i sigurno si opustenija cim je mama sa vama
    Megi bas mi je zao da te tako tretiraju, ja na sv.duhu nisam imala takvih problema makar ne volim govoriti da sam njihova jer ono sve trudnice smo u istom sosu
    Evo meni samo jedna stvar nije jasna prije mjesec i pol se renovirala Petrova navala na sv. Duh je bila neopisiva neke zene su sa hitnom prebacivali na Merkur jer nisu vise imali opcija osim da zene radaju na hodniku. Sad se jos to nije 100% zavrsilo vec krece Merkur i opet ce biti seljenja trudnica usred noci jer nece bit mjesta..grozno

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    28. Srpanj 2022. 10:04

Jel me netko tražio? 😂 Nadam se da ste sve dobro. Falile ste mi, ali mala mi je bila doma, skinuli smo pelenu, sto rođendana, slavlja svega.
    Čitala sam sad valjda 50 stranica, sto tema, ne znam kako da se ubacim 😂 
    Uglavnom, mene hvata žešći nesting, spremam po kući, pakitam kofer, perem robicu, a ima još 2 mjeseca 😵‍💫 
    Spavam sve lošije, beba se gura visoko, pa žgaravica o refluks 😮‍💨
    Vidim da ste pisale o planu poroda. Evo ja sam ga nosila i prvi put u bolnicu, i mogu vam reći da me nitko nije ružno gledao, dapače, kužili su da kužim stvari i za sve su me informirali i pitali dopuštenje. Ja sam npr 3 puta odbila bušenje vodenjaka. Tako da ga obavezno nosim i ovaj put, malo kraću verziju, ali nosim.
    Malo me hvata frka oko korone. Najveći strah mi je da neće moći muž biti uz mene. 💆

bellaru
    28. Srpanj 2022. 10:17

Megi0102

Update za termin isla sam na ono zovi i reci da radis tamo iako to nisam planirala al ne, nisam ništa dobila, kaže meni kolegica jel kao puno je trudnica ovo ono nema termina nego taj koji sam dobila je prvi slobodni, ja pitam oke jel javljate ako se oslobodi neki termin, kaže ona meni ne. Znaci kud ovaj svijet ide, ja bi trebala njima javiti ukoliko ne mogu na termin koji sam dobila al oni onda ne jave trudnicama da mogu ranije doći, savršeno. Dok nisam rekla da radim tamo mi je rekla da onda u drugoj bolnici dogovorim pregled. Evo tolko je ovo strašno da bi najrađe isla na sveti duh roditi. Još sam na fejsu pročitala da se Merkur seli u Dubravu i da dvije godine neće raditi, dakle trudnice s Merkura će se raspršiti po svim bolnicama u Zg, užas.
    Evo cure ne znam sto bi rekla, ne znaci ni sto radim tamo, apsolutno ko da sam stranac. Dala mi je savjet da idem privatno na ctg pa svejedno mogu doći roditi u vinogradsku onome ko je taj dan dežuran ili dogovoriti privatno s nekim ginekologom kojeg bas želim, klasika. Eto na rubu jada, ne mogu vjerovati kakav način komunikacije imaju te kolegice i kako ih boli briga za sve.

Mene ovo nista  ne iznenadjuje, zamisli kakve su tek prema NEkolegicama. U toj bransi sam 14 g  i mogu na prste jedne ruke navest pozitivna iskustva sa medicinskim osobljem od kolega do tako po bolnicama. I tuzno da moras imat vezu da il bi se narucio, il da te tretiraju ko covjeka il da saznas kakvu informaciju. 

Mallla
    28. Srpanj 2022. 10:20

Aaaa Ruliii svi smo te tražili! Nek si ti nama dobro ❤️  Svašta si i odradila! Ma kad sve spremiš možeš u miru živjeti dalje 🙃
    Zvonkobonko skakuči doma dok možeš i onda via bolnica....ionako je lopta u predrađaoni i ako si kandidat za nju....al da kužim skroz ovaj dio "mi ni lopte nemamo" 🤣 E a još 9mj porod eeee Splite moj bit će veselo!

url=https://lilypie.com]

• Mima_zap
    28. Srpanj 2022. 10:39

Baš sam kupila loptu za doma u Kauflandu je veća 85cm i manja 65cm po 25kn pa ako kome treba, gledala sam ju duže vrijeme al je uvijek bila preko 100kn. Kod nas stoji tam di je roba na akciji. 
    Ruli ti si  termin skoro kao i ja, mene isto žgaravica ubija pogotovo predvečer i po noći, kupila sam reflustat i čini mi se da je malo bolje ali jedva se natjeram da to pocuclam užasan je.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Ruli
    28. Srpanj 2022. 10:59

Mima_zap

Ruli ti si termin skoro kao i ja, mene isto žgaravica ubija pogotovo predvečer i po noći, kupila sam reflustat i čini mi se da je malo bolje ali jedva se natjeram da to pocuclam užasan je.

Bez reflustata ne mogu živiti. Jučer mi ni on nije pomogao, a i kukovi su me boljeli. Očito se sve nešto premještalo i širilo 😄
    Mallla ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.