Kokolo radila sam i ja tako kao ti al sam onda ipak uzela ovo i daleko daleko lakše, brže i sa manje posudica, termosica i čudesa. Temperatura uvijek spremna za bočicu. Al dobro to ako će tko biti isključivo na AD. Ako ćeš dobru termosicu koja će zadržat temperaturu opet trebas platit.
A poanta ukazivanja na ovo kuhalo je bila kupnja Baby Brezza aparata od 2000kn ili ovog Xiaomi od cca 350kn.
url=https://lilypie.com]
Cure evo sa fejsa info od neke zenske
Pozdrav svima!
❗Informacija u vezi korištenja očinskog dopusta❗
Kako naša djevojčica navršava 6 mjeseci pitali smo u Hzzo-u može li suprug iskoristiti svojih 10 dana dopusta. Rečeno nam je da može iskoristiti dopust zaključno sa 17.08., nemože se prekoračiti taj datum , za sad je samo potrebna usmena suglasnost poslodavca jer nemaju obrazac koji bi poslodavac trebao popuniti, danas su dobili obrazac koji otac popunjava, uz njega treba priložiti R1 obrazac plaće, presliku osobne iskaznice i tekućeg računa, i mi smo priložili rodni list za svaki slučaj. Suprug je predao dokumentaciju u Jukićevoj danas, ali zahtjev će obraditi u ponedjeljak 01.08. kada Zakon stupa na snagu i odma će izdati rješenje da može početi koristiti dopust. Lp svima
Hvala na info! 💪
Da, da, pilates lopta na 37+0 ne prije. Ona potiče otvaranje, opuštanje zdjelice i olakšava prodisavanje trudova. Prvi put sam u predrađaoni bila na pilates lopti i leđa me nisu boljela kad bi išao trud, osjećala sam baš rasterećenje za leđa.
Drugi put sam doma nešto malo al nisam bila doaljedna. Kad su mentrudovi uhvatili pasalo mi je spustit se na koljena i laktove i njihat kukove. Općenito njihanje kukovima u trudovima.olakšava prodisati i navodno pomažr da se beba spusti u pprođajni kanal.
Kokolo radila sam i ja tako kao ti al sam onda ipak uzela ovo i daleko daleko lakše, brže i sa manje posudica, termosica i čudesa. Temperatura uvijek spremna za bočicu. Al dobro to ako će tko biti isključivo na AD. Ako ćeš dobru termosicu koja će zadržat temperaturu opet trebas platit.
A poanta ukazivanja na ovo kuhalo je bila kupnja Baby Brezza aparata od 2000kn ili ovog Xiaomi od cca 350kn.
Istina istina!
E xiaomi mi je top! Imam njihov mobitel, robotski usisavac i prociscivac zraka, sve za normalnu cijenu a radi perfektno! Bas sve njihovo mi se pokazalo top.
E i meni se twistshake pokazao kao stvarno odlicna marka. Prvo im nisam vjerovala jer ih je svaka druga influ mama reklamirala ali isla sam na rizik.
Znaciii sve mi je bilo odlicno! Bocice najnajobicnije a bile mi nakraju bolje od mam i samo njih koristila, posudice za AD, kutija za pohranu AD-a, dudice, kesice za punit kasice i naaaaajbolja termosica ikad! A stvarno nisu skupi sa svim onim popustima i kodovima.
Istina istina!
E xiaomi mi je top! Imam njihov mobitel, robotski usisavac i prociscivac zraka, sve za normalnu cijenu a radi perfektno! Bas sve njihovo mi se pokazalo top.
Neki dan sam mužu rekla da će nam.kuća postat Xiaomi home kako sam krenila 🤭 e kuhalo, e kamera, želja mi je i robotski...a stvarno cijena pa rekla bi mala za ono što dobiješ!
E i meni se twistshake pokazao kao stvarno odlicna marka. Prvo im nisam vjerovala jer ih je svaka druga influ mama reklamirala ali isla sam na rizik.
Znaciii sve mi je bilo odlicno! Bocice najnajobicnije a bile mi nakraju bolje od mam i samo njih koristila, posudice za AD, kutija za pohranu AD-a, dudice, kesice za punit kasice i naaaaajbolja termosica ikad! A stvarno nisu skupi sa svim onim popustima i kodovima.
Evo prvi dio teksta kao da svoje misli čitam, odbojno mi jer su razvikani...al npr. Te kesice za puniti kašicama su nešto što mi je savršeni izum i ne samo za djecu nego i za starije ljude koji više ne mogu žvakati (na žalost iskustvo s tim) al to mi je baš odličan izum.
Robotski je najbolja stvar ikad izmišljena😄😄😄😄 ja cu isto kameru njihovu eto i kuhalo mislim da cu uzeti
Evo prvi dio teksta kao da svoje misli čitam, odbojno mi jer su razvikani…al npr. Te kesice za puniti kašicama su nešto što mi je savršeni izum i ne samo za djecu nego i za starije ljude koji više ne mogu žvakati (na žalost iskustvo s tim) al to mi je baš odličan izum.
Te vrecice se mogu prat?
Evo prvi dio teksta kao da svoje misli čitam, odbojno mi jer su razvikani…al npr. Te kesice za puniti kašicama su nešto što mi je savršeni izum i ne samo za djecu nego i za starije ljude koji više ne mogu žvakati (na žalost iskustvo s tim) al to mi je baš odličan izum.
Te vrecice se mogu prat?
Daaa te vrecice su mi bile bas bas odlicne, svakodnevno u upotrebi i dan danas voli da mu smoothie stavim u njih.
Da, peru se. Rasiri se dno i ja ih nabodem u masinu, cepove odvojeno u dio za bestek i izadu ko nove. Stvarno super stvar. Jedan mali nije nikako jeo kasice i ja mu ponudila u toj vrecici i od tad se projeo. Prvih par dana samo sa njima i posli normalno. 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji