Meni je inhalator koristio jakooo puno sa laringitisima, bronhitisima itd...od kad je skroz mala beba bio. Ja inhalator nosim i kad idemo na put. Nasla sam mali prijenosni kompresijski i ide sv7da sa nama. Meni bi to bio must have. Al dao bog da ti nece nikako trebat.
A baš treba bit brazilka? Nije dovoljno da je depilirano i uredno na stidnoj kosti? 🤦
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Grangernekom logikom je najvaznije da je obrijano podrucje medjice i okolo, jer je tu eventualni rez i sivanje….
To je i meni logično. To radim sama, napamet bez problema, ali ostatak mi baš i ne ide napamet pa to samo skratim.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Jesam jedina koja jos uvijek nije apsolutno nista kupila ni za bebu ni za sebe, niti jednu jedinu stvar niti sam jos blizu toga? 🙈
Naravno, najvise igra ulogu to sta mi je drugo dijete i uglavnom imam sve od robice, krevetica, kadice itd. Ali ono, nit sam oprala tu robicu, nit sam kupila sta za torbu a kamoli je pakirala, nit sam oslobodila mjesta za bebinu robu.. mislite da bi mogla pocet nesto radit lagano? 😅
Bar kupit bebacu novu dudicu, pidamicu, bocicu da ne bude jadan cijeli u nasljedstvu 🤣
I bar bebi
Meni dlake isto nenormalno brzo rastu i isto sam nosila zilet u rodiliste jer ne mogu zamislit da bar pazuhe ne obrijem, bas kao sta malla kaze, sve ionako smrdi od hormona nakon poroda a sa dlacicama jos gore.. to mi obavezno ide u neseser kao i roll on dezic! Bez toga ne idem nigdi.
Meni dlake isto nenormalno brzo rastu i isto sam nosila zilet u rodiliste jer ne mogu zamislit da bar pazuhe ne obrijem, bas kao sta malla kaze, sve ionako smrdi od hormona nakon poroda a sa dlacicama jos gore.. to mi obavezno ide u neseser kao i roll on dezic! Bez toga ne idem nigdi.
Malla, bas sam isla vidit tvoj popis opet i cini mi se da ti dezodorans nije na popisu pa evo da te sjetim! 😅
Zvonkobonko, imas pravo da, s prvim sam sve to ranije spremila jer ono, prvo je!! A sad... Bas to sta kazes, malo mi i zao jer je "zapostavljeno" ali sve ce se to nadoknadit kad se rodi. 😁
I meni je bas iskreno neobicno to za muzeve i brijanje! Nikad to ne bi pitala svog, bas nikad. Ne znam, ne bi mi bilo ugodno makar mi je vidio sve vec milijun puta al ono. Em neugodno, em ce sve falit i potezat krivo, em sam gadljiva na pojam dvije osobe u tusu pa sve te dlake se lijepe za nas oboje... A-a, radije cu ja to sama napamet pa sta bude.
Imam i ja borotalca i mislim da je mozda ipak preintenzivan, bar ovaj moj.. ja sam bila uzela neki nivea stick najneutralniji moguci, onaj miris pamuka/pudera cega vec..
Kokolo ma di je priša ako zatreba iz rodilišta dm online i klik klik 🤣 pa i ja sam o toj torbi mozgala na kraju u sat vrimena sve spremno.Al da podržavam kupnju barem nečega bebi br.2 ono bar jednu dudu, jedan medo mali nešto novo...da nije baš cili naslijeđen! Hvala na napomeni al tu je i roll on i dezić, očito mi je toliko srastao u život da nisam navela 🙃 Inače koristim niveu al sad sam uzela neki od biobaze.
Inhalator, kupila sam ga nakon preporuke pedijatrice kod prve bolesti prve cure. Isto je mali prijenosni i za cijelu obitelj. Ne da spašava cure nego i nas odrasle. To mi je zimska najkorištenija stvar. Al evo nije potrebno kupovati unaprijed. Osim ako je nekom velik izdatak pa će uhvatiti prigodu kad može.
Kod mene muž i brijanje...pa to bi pokolj bio! Inače odradim.kremom i ogledalom. Kako se termin bliži onda svako 3-4dana ponovim. Zapravo mislim da skoro i nema žena nas mlađih koje budu toliko obrasle da ih trebaju tamo brijati. Ne znam kad sam zadnji put čula da su nekog brijali. Male dlačice ne znače ništa, dole se ionako sve toliko raširi da i ono dlaka što ima.kao da.ih nema.
url=https://lilypie.com]
Zvonkobonko i aj zamisli kadbte takav dr. Potrefi dočekat 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ srećom dr je minimalno angažiran u porod, osim ako se šta skomplicira. Živile primalje! Ja bi tim ženama spomenih digla, bar onima koje sam imala prilike iskusiti!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji