Riječi vam se pozlatile 😅🙏🏼 Nek se strpi još malo. Danas mi je mama stigla tako da sam sad milion puta mirnija, jer može ostati sa Leom doma a muž može samnom u rodilište 😊
.
Ovo što ste pisale za "baby" i cijene je živa istina. Ono što je meni smiješno je i nabijanje cijena sa dječjim motivima. Tipa, ovdje je razlika doslovno u nekoliko eura u cijeni normalnih pelena i onih koje imaju motiv Cocomelon 🙈 ili voćni jogurt na kojem je nacrtana Peppa pig. Odmah je skuplji. A ista stvar unutra 😂
U dobru i u zlu, u depiliranju i brijanju😄 ma ok, mozda neke zene nemaju toliko otvoren odnos ili muzevi su gadljivi, aliiii ako mozes lizat dole mozes i obrijat😬🤪
Meni je od tog vrtuljka 5 puta bolja ovcica ewan. Moj klinac je jakoo dugo sa njom spavao, cak sam cupala instalacije unutra da ga mogu oprat.
Moja sestra ima ono kuhalo sta odma i skuha i zblenda i njoj je to vrh za kasice. 🤷♀️ to mozda ako netko trazi sta ce kupit pa mu to kazete.
Princess uzivaj jos malo🤗❤️
Ja sam jucer napravila 200 km autom negdje i hodajuci 4 km. U pola 6 su mi se oci zaklapale. Zaspala sam oko 9 i mislim da sw cijelu noc nisam pomaknula😒
A prehrana i bolest..imam reumatodini artritis koji mi je sluzbeno dijagnosticiran prosle g. Ako jedem sranja ujutro ne mogu casu drzat u ruci, okrenut kljuc u bravi..toliko sam se naplakala mjesecina dok nisam shvatila koliko mi je lakse sa drugacijom prehranom. U trudnoci mi se to povukao i opet sam se zaigrala sa hranom i strah me da mi ne bukne kad rodim i da bebu necu moc ni primit u ruke.
Iduci tj je zuta srijeda pa cu ic kupit neke stvari i pocet sve slagat jer isto sve odugovlacim.
A ono sta ja ne mogu je nekome stisnut prist..znaci mene to tolko uzasava..🤢 mogu te voljeti najvise na svijetu al nemoj da ti prist moram stiskat😄 ni za pare! ( nudila mi sestrra)
Ima nekih koje su ih horora al ima nekih koje imaju normalnu muziku, neke rade i onaj bijeli šum i zvuk usisavaca.
U dobru i u zlu, u depiliranju i brijanju😄 ma ok, mozda neke zene nemaju toliko otvoren odnos ili muzevi su gadljivi, aliiii ako mozes lizat dole mozes i obrijat😬🤪
Meni je od tog vrtuljka 5 puta bolja ovcica ewan. Moj klinac je jakoo dugo sa njom spavao, cak sam cupala instalacije unutra da ga mogu oprat.
Moja sestra ima ono kuhalo sta odma i skuha i zblenda i njoj je to vrh za kasice. 🤷♀️ to mozda ako netko trazi sta ce kupit pa mu to kazete.
Princess uzivaj jos malo🤗❤️
Ja sam jucer napravila 200 km autom negdje i hodajuci 4 km. U pola 6 su mi se oci zaklapale. Zaspala sam oko 9 i mislim da sw cijelu noc nisam pomaknula😒
A prehrana i bolest..imam reumatodini artritis koji mi je sluzbeno dijagnosticiran prosle g. Ako jedem sranja ujutro ne mogu casu drzat u ruci, okrenut kljuc u bravi..toliko sam se naplakala mjesecina dok nisam shvatila koliko mi je lakse sa drugacijom prehranom. U trudnoci mi se to povukao i opet sam se zaigrala sa hranom i strah me da mi ne bukne kad rodim i da bebu necu moc ni primit u ruke.
Iduci tj je zuta srijeda pa cu ic kupit neke stvari i pocet sve slagat jer isto sve odugovlacim.
Aaa ovčica Ewan to sam gledala i zaboravila pitati ima li je tko, sad ima i delux verzija u kojoj se vade baterije i pere se bez problema 😎 jel istina da zaspe uz nju odmah?
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Eee vidjela kad sam ju sestri kupovalaa. To moram kupit sad u srijedu. Moj je fino zaspao uz to. Od frendice mali isto. Od moje sestre blizanci nisu spavali uz nista pa ni uz ewana😄 ima i hrpa aplikacija sa tim zvukovima za uspavljivanje. Meni je moj uz zvuk usisavaca zaspao odma
I onda se toliko naviknes na to da moras sam sebi to palit da zaspes🙈
Eee vidjela kad sam ju sestri kupovalaa. To moram kupit sad u srijedu. Moj je fino zaspao uz to. Od frendice mali isto. Od moje sestre blizanci nisu spavali uz nista pa ni uz ewana😄 ima i hrpa aplikacija sa tim zvukovima za uspavljivanje. Meni je moj uz zvuk usisavaca zaspao odma
Uz usisavač je i moj nećak 😂 vidjet ću dal ću uzimati ovcu iako mi je preslatka
Mobil sam dobila na baby showeru i to Popi petit one ovčice ako ste vidjele, mobil je preskup i nebi ga sama kupila ovako kad sam ga dobila sam sretna jer mi je to bilo prvo sto sam vidjela nakon sto sam saznala da sam trudna i sestra upamtila i kupila mi to. Možete misliti kolke krokodilske suze su išle 😅🐑
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Btw ima je na popustu u baby centru 15%
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Isla sam googlat. Kako su slatkeee ovciceee🤩🤩🤩🤩
Taman cu onda ic po ewana.tnx
Sortiraj odgovore
Najstariji