Princess mislimo na tebe, sretno šta god bilo!!!
Moram priznati iz dna duše da osjetim blagu zavist kad neka od vas napiše da misli da je krenulo, znam da je bolje da ostanu što duže unutra ali ne znam kako bih trebala preziviti još punih mj dana do pravog termina po ovim vrućinama i ovako polupokretna jer šta god krenem raditi za 20 min mi se vrti ili mi je teško i moram prileći...
Btw napokon sam i ja danas torbu spakirala iaki sam počela prije jedno 2, 3 tj. Kako je neka od vas napisala, čeg god se primim samo sve razvučem i onda nemam snage završiti tako da mi stan izgleda sve gore i gore i to me već malo frustrira
Hvala ekipa 😊 Ali dečko je, a sve ga u curicu prekrstile 😂
Čekam doktora, trudovi jesu ali čini se blagi. Sad će me vaginalno pregledati dal' sam se i koliko otvorila 😳
Čekam doktora, trudovi jesu ali čini se blagi. Sad će me vaginalno pregledati dal' sam se i koliko otvorila 😳
Pa zbunio me tvoj ticker, ova mala beba s rozim laticama 😃🤣 a mislila sam dečko pa reko fulila sam ženska je sličica 🙈🤣 sorry! Ajd navijamo da se nisi otvorila i da stanu trudovi, neka ga još malo!
url=https://lilypie.com]
Pa zbunio me tvoj ticker, ova mala beba s rozim laticama 😃🤣 a mislila sam dečko pa reko fulila sam ženska je sličica 🙈🤣 sorry! Ajd navijamo da se nisi otvorila i da stanu trudovi, neka ga još malo!
Hahahaha sad sam tek skuzila, to sam stavila kad sam još mislila da je curica 😂😂 ali ajde nek ostane, mamin cvjetić 💙😂
.
Moram ostati opet, promatrati će me preko noći, pa ujutro možda doma. Nadam se. Tu sam bar na sigurnom pa da što i krene, nema panike🙏🏼
Voljela bih, doduše, da se strpi još koji dan da mi mama dođe s puta. Ovako je muž doma s malim pa nije baš mobilan 😅
Princess🤞🤞❤️
Da grcevi znaju bit jako zeznuti i iscrpljujući.
Ajme koliko stvariii za rodiliste...meni to sve djeluje jako puno i previse😅😅
Jutro!
Princes kako si?
Brontosautice, da imam šlape u pripremi one adidas što se mogu močiti, termalnu isto ubacim, labelo jesam. Ne nosim ni šećer ni sol do sad mi je hrana bila ok.
Ove tablete što sam nabrajala to sve imam doma, ne zauzima mjesta pa sam stavila da se nađe jer kod nas nemaju ništa za dati.
Da popis je ogroman al da idem nešto izbaciti zapravo nemam što izbaciti.
Grčevi nisam doživila one teške, nadam se da ni neću, al znam onih koji jesu i tad si spreman zemlju okrenuti samo da bebi malo olakšaš.
A Rode, ok naučila sam svašta od njih, ima super stvsri ali su za moj ukus postale kao mini sekta i nema cic mic nego je samo i isključivo kako one kažu. To zna biti jako opterećujuće za novu mamu, pa i za staru...
url=https://lilypie.com]
Uh grcevi, kad se sjetim svog najstarijeg necaka, ja sam bila klinka 14 god, kakvi su to krikovi bili, vristao on, plakala sogorica, plakao brat a bome i mi svi skupa s njim na kraju je moj tata isao u ljekarnu i kupio sve moguce za grceve sto je tad postojalo i po nekim kapljicama se smirilo svi smo odahnuli. Ove rode bas znaju biti specificne po nekim stvarima, ja ne mogu zamisliti sebi tu nelagodu ako pojedem nesto pa me napuhava i grci, a di tek mala bebica koja ne zna reci osim placem..
-
Ja nisam uzimala termalnu vodu, nikakve lijekove, bocicu ni izdajalicu, od gaca sam uzela 5 mrezastih, 2 pamucne duboke za slucaj carskog (pripremila sam doma jos pa ako bude carski lako mi se donese jos) i 2 pamucne obicne za svaki slucaj
-
Princess javljaj nam se 🤞🤞 ❤️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Princess drzi se, bitno to sto kazes da si tu u sigurnim rukama!
.
Bellaru ja planiram sad na zutoj srijedi kupit madrac, odlucili se za perfecta dreams, samo cekam popust.
.
Cure treba mi savjet za pregled. Bila sam jucer i sve je super, beba je malo manja imala 2 kg na 33+4 ali doktor kaze da je to sve super i narucili su me kad su bit tocno 36 tjedana opet u polikliniku kaze tad ce bris na strept radit. E sad, ja zaboravila pitat kad onda krecem u trudnicku ambulantu. Jer ako se narucim tek s 36 tjedana koliko treba da me prime i je li bitno mozda ici ranije zbog ctga ili neceg u TA? Sto vi mislite? Bas sam zbunjena, nez sta da sad radim.
Ja se probudila i prvo trk na forum pogledat što je s Pincess. Jučer baš čitam poruke svi pišu cura, ma reko sigurna sam da je dečko. Joj ne znnam što reći, s jedne strane da krene barem te ne bi svaki dan dovodilo da juriš na hitnu, a opet baš bi se mogao strpiti do 10.8.
Joj baš me obeshrabrio ovaj opis grčeva i plač. Znam da je normalno da djecu muče i plinovi i da plaču, al baš uvijek pomislim ma kako ću ja to. Na sto strana sto savjeta, a na kraju kak se meni čini bude dijete tolika individua da jednostavno mama mora nać rješenje i to je to.
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji