Ma tak i meni, stalno dolje nesto.. te zateze, te boli, te pika, svasta nesta. Uvijek je sve uredno, tako da bi to trebalo biti normalno. Najcesce me boli kod stidne kosti sto znaci rastezanje, te osjetim unutra pikanje sto znaci da me mali udari u neki zivac ocito.
A sto se tice spavacica, ne mogu nosit nista sto je iznad koljena, jer se osjecam golo onda, to mi je uzas. Zato si tesko i nadem ista takvo. Ici cu ja ipak na plac da vidim uzivo.
06/21 ➕❤️
08/21 missed abb
12/21 ➕❤️
27.01.22. Mini anomaly scan ✔️, Nifty Plus ✔️💙beba T💙
Termin: 22.08.2022. [lilypie.com]
Matuska cestitke na curici u super za dobar pregled!
Cudno mi da neces morat na OgTT, to je bas standard radit.
.
Cure vec sam se pozalila da me trtica boli dok sjedim, al to mi je sad vec nepodnosljivo. Hvala bogu posao mi je dinamicniji pa malo sjedim malo se dizem, al ne mogu duze od pola sata sjedit. Ima li netko neki savjet il neke dobre vjezbe za istezanje podrucja oko trtice? Ostalo mi je u glavi da je davno neka od vas rekla da je fitnes trenerica 😅
Zvonko
Vec sam bila ja da me zavede i to sve al to je ucinila sestra jer je on rekak da on nema sto samnom kad sam privatno.
I sad me buni njegov email. Poslala sam mu sliku knjizice, pa cekam odgovor. Pitala sam ga koji je razlog da moram doci kod njega to uraditi. No dobro..
Za trticu je meni dobra ona child poza i na pilates lopti malo rolanje u krug. I onako ustanem i napnem guzove i opustim i tako par puta.
Sad nemam problema al inace posto sam visoka me ta kicma i trtica zna zezat.
Evo me… Zadrzat ce me u bolnici na promatranju. Ctg je ok, kao i sve pretrage do sad, ali posto sam imala prosli put rizicnu trudnoću oprezni su. Ujutro ce mi napraviti briseve i jos jednu pretragu pa cemo znati sto dalje. Moja doktorica kaze da bi mogla biti iritacija maternice koja moze uzrokovati prijevremeni porođaj. Nadam se da nije nista tako, niti ozbiljno i da sutra idem doma.
Najteže mi pada sto mi fali moja beba, moj toddler od 20 mj koji me doma ceka i ne kuži bas zasto necu doci po njega, odnosno da moram ostati preko noci 😔
Matuskacestitke na curici u super za dobar pregled!
Cudno mi da neces morat na OgTT, to je bas standard radit.
.
Cure vec sam se pozalila da me trtica boli dok sjedim, al to mi je sad vec nepodnosljivo. Hvala bogu posao mi je dinamicniji pa malo sjedim malo se dizem, al ne mogu duze od pola sata sjedit. Ima li netko neki savjet il neke dobre vjezbe za istezanje podrucja oko trtice? Ostalo mi je u glavi da je davno neka od vas rekla da je fitnes trenerica 😅
Mozes ovako nesto poput ovoga sto je Moana napisala.
Ne znam da li te boli skroz nisko bas kod trtice ili ti ide i u donji dio leda. Ako osjetis taj cijeli donji dio leda, onda mozes i ovako nesto:
https://youtu.be/JlDt8ymI3JA [youtu.be]
No samo polako i po malo, da i od toga ne bi upalu dobila, ako to inace ne radis.
06/21 ➕❤️
08/21 missed abb
12/21 ➕❤️
27.01.22. Mini anomaly scan ✔️, Nifty Plus ✔️💙beba T💙
Termin: 22.08.2022. [lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji