Ostavili su me preko noći na promatranju, a ako sutra budem bez kontrakcija mogu doma 🙏🏼
Drzim fige da ih nebude 🤞
Iako si u sigurnim tjednima neka beba ostane jos barem tjedan dana u trbuhu, javi nam se ❤️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ja se ne mogu rashladit. Inace sam zimogrozna i vec na 25c se pokrivam dekom a sad na 20c u gacama lezim na terasi u 6 uj. U prvoj trudnoci mi nije bilo tako. Okupala sam se i u moru koje je bila voda 20. Inace ne ulazim ako nije 25 il iznad. Fali mi moja zimogroznost😄
Ja sam do te mjere zivcana od vrucine da bi mm glavu razbila kad me samo takne u krevetu . A da ne pricam kad se pomakne kroz noc skroz uz mene. Koljenom bi ga u rebra najradije 😮💨 nadam se da mi klimaks nece bit ovakav😅
Princess nadam se da je sve ok, javi seee 😘😘
.
Sto se tice vrucina, ja ih ni inace ne podnosim, izbjegavam bit vani osim rano ujutro i kasno popodne/navecer.
Iskreno ne mogu rec da mi je u trudnoci ista drugacije, podnosim ljeto kao i inace= lose 😂 al nit se znojim pretjerano, nit mi oticu noge…
ne znam, imam stvarno dobru trudnocu, ne mogu se ni na sta pozalit iskreno. Samo mi je dosadno 🥲
Dodji do mene, ima posla😅
Hvala cure ❤️ Noć je prošla ok, imala sam neke nepravilne kontrakcije još ali puno manje nego jučer.
Sad čekam doktora pa ako bude sve ok da me pusti doma 🙏🏼
.
App vrućine, sinoć je u bolnici tu bilo toliko vruće (meni. vjerojatno realno i nije bilo) da nisam mogla zaspati do 3. Inače doma spavam samo u gaćicama u zadnje vrijeme jer se inače skuham (cak i na irskim temperaturama), ali tu nisam mogla 😂😂 pa je bila muka 🙈😂
Bok cure, opet me nije bilo jučer, dragi mi je uz pomoć moje sestre organizirao baby shower, dva tjedna je radio na tome tajno a ja sam ludila da di stalo ide, tipka po mobitelu ma užas. Ugl bas sam plakala jučer jer nisam uopće očekivala to.
Kosa inače nemam gustu kosu al sad u trudnoći se bas vidi koliko se poboljšala, mislim da ću prati koprivom od Olivala za jačanje kose kad rodim
More Ako se i ide super je krenuti kako su i cure rekle, rano tj u noći i preko tjedna, more je i meni djelovalo super dok sam bila, super sam spavala i nije me ništa boljelo, steta sto ne zivim inače u blizini da se bucnem kad hoću ☺️
Princess nadam se da ste oke 🙏🏽
Vrućine ovu noc sam se svako malo budila, ili je d prebacio ruku na mene pa sam se probudila ili me znoj probudio, nadam se da u subotu dolazi klima i da je ovim mukama kraj 🥵 bellaru ista situacija i kod mene, još imam osjećaj da isijava toplinom dok mi se približi a meni vruce da bi kozu oderala 😂
Ima kako si ti? Jel bolje? 🙃
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Radosnicu mislis? Love print ima super radosnice. A ja sam kao krenula sa malim to radit pa sam stala odma na pocetku. Jbg😅
Preko dana umirem jer ne volim ljeto, ne volim vrucine i sparinu i "prolazna osvjezenja" koja ove godine (kod nas) ne mogu doci bez jake grmljavine i pljuska koji traje punih 15 min, blazena bila jesen i zima vec sad jedva cekam neki hladni jesenski dan u kojem ususkavam maleckog u kolica i idemo u setnju.
Dok za noci mogu reci da su mi okej sa stropnim ventilatorom, i spavam super na to se stvarno ne mogu pozaliti
-
Da i ja sam odlucila voditi taj dnevnik, isto sam dobila taj u dm-u i odlucila pisati u njega pa sve onda lijepo prepisati u neki ljepsi sa debelim koricama
A bas ovih dana popunjavam dnevnik trudnoce koji sam dobila od Hippa
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji