Ja nisam istrazivala jos te kapi za grceve, isto sam mislila ako ce trebat. Sto se tice probiotika ja sad uzimam omni biotic i mislila sam nastavit bebi davat. Neki dan su bile na akciji, ono sto je Ima javila, i sad gledam vise nisu. Bas sam ljuta bila! Ima gdje si ono rekla na kojoj jos stranici znaju biti? Dns sve pregledala i nigdje nisu na akciji a preskupe su, ispati se eventualno mozda uzet s onim bonom iz dm knjiznice jer se dobije 30 bodova na karticu..
ŠTO SAM SVE PRIPREMILABeba:
Kremica
Pelene
Vlažne maramice
Tetra pelena
Mala tetra krpica
Izdajalica
Dudica
Bočica
Jaje i odjelce za van spakirane kući na vidljivo mjesto tu ću dodati haljinu za mene.Ja:
Ruksak/vrećicaVeliki ručnik u koji je zamotana spavačica, gaćice, 2 uloška i kupka mala
Vrećica za robu koju skinem
Maska za lice
Još imam ubaciti (šlape, vodu, kekse, punjač, mobitel, nalaze i novčanik, labelo, termalna voda)
Kofer 50×30cm
Gaćice 5 kom
Paket Vir 80
Paket Chicco 30 kom
Violeta air fit 10 kom
Libresse 6 kom
Spavačice 2 i 1 duža majica
Grudnjaci 2 kom
Tuferi za grudi 6 kom
Čaj za dojilje
Čaša, žlica (piknik set od doma)
Čarape 2 kom
Neseser (maramice vlažne za wc, maramice za dezinfekciju, krrmica za hemeroide, kremica za bradavice, kremica za noge, kremica za ruke, pasta za zube, 3 kom malih kupki, malo ogledalo, magnezij, neofen, lekadol, rennie, linex, isla pastile, prenatal)
Još imam ubaciti: keksi, četkica za zube, željezo, četka za kosu, gumica za kosu.
Sjećam se da sam prošle godine razmišljala kako bi dobro bilo da sam imala spužvu i deterđent, al ne mislim i to nositi, to ću molit njih da operu ako mi zatreba. Isto sam mislila da bi mi dobro došlo više ručnika al nemam di s tim pa preživit ću. Stala sam 4 dana (Metković). Wc papir i sapun sam imala regularno.
Prije 5 god u Dubrovniku sam imala upola manje stvari pa mi se donosilo naknadno, al wc papira je isto bilo…tamo mi je falio pribor za jelo i čaša 🙈
Evo nabacite komentare o višku ili manjku nečeg od ovog…
Malla zasto 4 vrste ulozaka?
Kapi imam osjecaj da svaka beba reagira na druge 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Mallla hvala za popis! Je li puno i vir i chicco ulosci? Ja ne znam, pripremila sam samo jedan paket chicco
Meni su za bolnicu bili samo Chicco ulosci. Doma sam onda prelazila na manje.
.
Nego, evo noci evo ludila. Mene opet trudovi love ali nepravilni hvala Bogu. Sad se dvoumim Ici opet na hitnu ili da pricekam...
E znači meni vam ovi Chicco i Vir budu problem već drugi dan, budu mi neudobn pa ih mijenjam svako malo jer bude osjećaj kao da mi je drvo među nogama. Prošle godine sam probala violetu air fit i ona mi je bila dobra pa sam tako mijenjala malo jedne malo druge. Libresse inače koristim pa sam njih stavila tek toliko da se nađe. Tipa prošli put nisam potrošila cijeli chicco vec sam.prešla na tanje. Sad sam našlaa manji paket chicco pa sam ga uzela.
I imam pitanje za vas koje ste.koristile chicco....netko je bio pisao da se lijepi, al evo ja opet imam paket al ne lijepi se? Jel ja nešto krivo kupujem? 🤷♀️
I moja krvarenja ne budu pre jaka pa zato mogu preći ma tanje uloške...al evo razlog je udobnost!
Gaćice sam kupila u KIk za 30kn 6 kom najobičnijih bijelih pamučnih dubokih gaćica koje mi nije žao baciti. Inače mrežaste tosama nemaju u mom broju, malo sam povelika i ne stanm u to. A uzela sam u dm neke jessa 3 kom u pakiranju, u to možda i stanem pa sam stavila njih u pričuvu.
url=https://lilypie.com]
Meni su za bolnicu bili samo Chicco ulosci. Doma sam onda prelazila na manje.
.
Nego, evo noci evo ludila. Mene opet trudovi love ali nepravilni hvala Bogu. Sad se dvoumim Ici opet na hitnu ili da pricekam…
Auuu opet....uhh ne znam. Budući da si kandidat za carski možda ipak da odeš!?
Opet me nije bilo, ali sam sve citala pa cu po sjecanju napisati...
Ima i Mimi izdrzite jos malo, ali vi ste vec i usle u zadnjih mjesec dana tako da je odbrojavanje zapocelo
Kosa i ja sam pila tinkturu od koprive i poboljsala mi se kosa, u trudnoci raste ko luda, ali nista gusca nije i nadam se da nece ispadati
Lice dobila sam madež na nosu i imam malo crbih fleka po sisama
Kolostrum ne curi mi bas ali se vidi kao na bradavicama da izlazi. Isto su nekad krute i izbocene nekad skroz ispuhane
Torbu sam mislila uzeti neku kad i kolica, ali obratit cu paznju i na ruksake
.
Kao sto sam rekla pustila sam decka jucee da se odmori i danas je zapoceo obilazak otoka. Od 7 ujutro sam na nogama, isli smo u Hvar pa se penjali na tvrđavu, pa brodom na Stipansku, pa kupanje, rucak. Dosla sam doma u pol 5 zaspala ko pokosena i onda sam predvecer isla do restorana gdje pomazem prijateljima kad im je guzva i kad sam si pogledala u noge to je bilo kriticno i onda sam otisla doma. Noge mi izgledaju kao da sam iscasila zglob pa je sve oteceno.
Znam da moram usporiti, ali mene doslovno nista ne muci, imam jako puno energije, volim hodati, plivati i jedino me to oticanje nogu sputava jer se onda prepadnem da ne bi to mozda lose utjecalo na bebu iako ne znam jel to moze kako utjecati.
Tena dobro si napravila. Ma kad vidiš da je otečeno odeš odmoriti. Super je sa si aktivna trudnica i da možeš biti aktivna. Mislim da se nemaš što bojati, oticanje nogu u trudnoći je normalno, posebno po vrućinama a i cijeli dan na nogama. Da sad primjetiš da ti cijelo tijelo otiče tad bi trebala kod dr...al ovo što si opisala je ok, bilo bi čudno da nisi otekla nakon toliko aktivnosti.
Svakih 20 min su, tako da sam u taxiju i idem u bolnicu pa cu vidjeti sto kaze ctg
🙈
Svakih 20 min su, tako da sam u taxiju i idem u bolnicu pa cu vidjeti sto kaze ctg
🙈
Auuu miša mu...princeza bi vani 🙈 Samo hrabro Princes, čekamo iduće javljanje! Bilo kako bilo sigurni tjedni su i džepu! Baš me sad drži uzbuđenje...može biti lažna uzbuna al opet...nikad se ne zna!
Sortiraj odgovore
Najstariji