Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    25. Srpanj 2022. 15:31

A nisi dobila sa kolicima? Obicno dodje uz kolica 

Aries5
    25. Srpanj 2022. 16:04

Mi smo narucili sa Ali expresa ruksak sa mickey mousom za 200 kn uz nju dolaze kopce s kojima se zakaci za kolica, bilo je i drugih likova iz crtica, ja sam htjela medu Pooha ali je ostala samo roza. Dosla je za 3 tjedna. Puno vise mama mi je preporucilo ruksak nego klasicnu torbu, jer vise stane i prakticniji je. 
    Gledala sam i Kinderkraftove ruksake ali nekako sam se odlucila za ovaj sa motivima, na kraju mi je boja kolica i ruksaka gotovo ista

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    25. Srpanj 2022. 17:20

Došli smo doma 🙏🏼 😊 odmah je lakše. Ali baš kako je ima rekla, neka izdrži još tjedan pa smo mirni ☺️

bellaru
    25. Srpanj 2022. 17:21

Meni je ruksak opcenito praktičniji a i bolji za nosit.
    Inace vise volim ruksake nositi.
    Za ove bolove nemam pojma sta je normalno a sta ne😒

Mallla
    25. Srpanj 2022. 18:07

Kolostrum - na faze mi je! To što opisuješ Zvonkobonko je potpuno normalno. Prije koji dan su me hvatali napadaji gladi, jela sam kao da nema sutra, e tad su mi buknule grudi i baš sam poglrdala bravavice pa mi je na aveoli se stvorilo onih malih izbočina (imam ih uvijek al sad su bile baš nabubrile) dirnula sam jednu i odma je krenuo kolostrum, ista stvar iz bradavice. A za koji dan su ponovo izdušile, valjda hormoni rade svoje.
    Boja - kolostrum je onako kao med, neka zlatna boja, gust, ljepljiv, pa prvo mlijeko koje je narančasto kao gusti sok, pa onda kao đus, a tek kasnije postane vanila bijelo mlijeko, a zrelo mlijeko zna imat zelenkasti ili plavkasti ton. Kad sam to prvi put skužila meno i je bilo woow, nikad nisam zamišljala da je mlijeko narančasto 🙃

Covid - joj želim vam od srca da se ne uvedu zabrane al sve miriše na to. Samo čekam kad će opet pilat s tim. A i posjete ako zabranr opet bit sama ko čuko (pas) - uzrečica kod nas). A masku samnpripremila s nadom da neće trebat.
    Bellaru i Aries ako vam nije tesko dajte link. Želim ruksak neki praktičan. Torbu imam i ok mi je al ruksak mi je praktičniji pa bi ga nabavila.
    MalaMagla ja bi rekla da je to dio širenja, posebno ako prestane kad odmoriš.
    Princes još malo, pa i 10ti je blizu, a da i bude koji dan prije samo će prije bit tvoje klupko kraj tebe.
    Sad sam nakrkala sve stvari na stol i meni se čini toga previše a trebam još sitnica spremit. Dobar dio vjerujem da mi neće trebati al aj znaj...ako ne ponesem trebat će...klasika!
    Kasnije ću natipkati što sam sve pripremila za spakirati!

url=https://lilypie.com]

Aries5
    25. Srpanj 2022. 18:41

Princess drago mi je da si doma, nadam se da ce se bebica strpiti do 10.8.❤️
    -
    Malla https://www.aliexpress.com/category/100002623/.html 

Ja sam bas danas zavrsila svoje torbe, uzela sam veci nesseser za radaonu i mali kofer i sve mi je stalo.
    Robicu za izlazak za malenog i za sebe cu ostaviti u vrecici i to ce mi muz donijeti sljedeci dan. Odlucila sam sve "mozda ce mi trebati" ostaviti doma, ne brinem hoce li mi se moci donijeti jer muz uvijek moze ostaviti kolegicama pa ce mi one proslijediti a i znam da zabrane posjete sestre idu 1x na dan po stvari

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

bellaru
    25. Srpanj 2022. 21:02

Dal cete odma uzimat kapi protiv grceva i koje?

Mallla
    25. Srpanj 2022. 22:37

Mislim da necu nista dok i ako ne pocmu, a tad imam pozitivno iskustvo sa sirupom torminalis, samo što on ide od 6tj starosti ili 8 sad se ne mogu sjetiti. Davala sam bila i kids relief kapi al nisam uočila neko specijalno djelovanje.
    Ako budem dojila pa davala K2D3 onda cu paralelno davati waya probiotik. 
    Tako nekako sam s prve dvije pa nastavljam slijed.
    Osobno mi je najdrazi probiotik bio probalans baby (rastvor u maslinovom ulju) al prošle godine ga nisam nigdje uspila naći. Pa sam koristila BioGaia (rastvor u suncokretovom ulju) ekstra skupa al ja sam smotana ukapat to, više bi prolila, i onda sam probala Waya kapi (rastvor u kukuruznom ulju) i to je bio pogodak.
    Znači razlike u tih kapi su u čemu su rastvorene, i Waya ima drugi soj bakterija nego druga dva nabrojena. E sad za ostalo na tržištu ne znam, vidim da se svega novog pojavilo.

Mallla
    25. Srpanj 2022. 22:43

Dakle uspila sam sobu preturiti i stvoriti mjesto. Još se mislim sastavljati prematalicu ili ne. Imam onu što je samo na stalku (posuđeno), prošl3 godine mi je odgovaralo jer je visoko pa nema saginjanja, a sad se mislim jel rizik imat to kod ove curke od godinu dana....pitam se pitam....Imam i ubacit next to me, trenutno je u drugoj sobi al to se može bilo kad. Sutra stižu kolica! I još sitnice za rodilište. Ove ostale stvari ću kad dođem iz rodilišta (tipa ljekarna i to).
    Sad cu vam napisati što sam sve stavila....ima toga 🙈

Mallla
    25. Srpanj 2022. 23:05

ŠTO SAM SVE PRIPREMILA
    Beba:
    Kremica
    Pelene
    Vlažne maramice
    Tetra pelena
    Mala tetra krpica
    Izdajalica
    Dudica
    Bočica
    Jaje i odjelce za van spakirane kući na vidljivo mjesto tu ću dodati haljinu za mene.
    Ja:
    Ruksak/vrećica
    Veliki ručnik u koji je zamotana spavačica, gaćice, 2 uloška i kupka mala
    Vrećica za robu koju skinem
    Maska za lice
    Još imam ubaciti (šlape, vodu, kekse, punjač, mobitel, nalaze i novčanik, labelo, termalna voda)
    Kofer 50×30cm
    Gaćice 5 kom
    Paket Vir 80
    Paket Chicco 30 kom
    Violeta air fit 10 kom
    Libresse 6 kom
    Spavačice 2 i 1 duža majica
    Grudnjaci 2 kom
    Tuferi za grudi 6 kom
    Čaj za dojilje
    Čaša, žlica (piknik set od doma)
    Čarape 2 kom
    Neseser (maramice vlažne za wc, maramice za dezinfekciju, krrmica za hemeroide, kremica za bradavice, kremica za noge, kremica za ruke, pasta za zube, 3 kom malih kupki, malo ogledalo, magnezij, neofen, lekadol, rennie, linex, isla pastile, prenatal)
    Još imam ubaciti: keksi, četkica za zube, željezo, četka za kosu, gumica za kosu.
    Sjećam se da sam prošle godine razmišljala kako bi dobro bilo da sam imala spužvu i deterđent, al ne mislim i to nositi, to ću molit njih da operu ako mi zatreba. Isto sam mislila da bi mi dobro došlo više ručnika al nemam di s tim pa preživit ću. Stala sam 4 dana (Metković). Wc papir i sapun sam imala regularno.
    Prije 5 god u Dubrovniku sam imala upola manje stvari pa mi se donosilo naknadno, al wc papira je isto bilo...tamo mi je falio pribor za jelo i čaša 🙈
    Evo nabacite komentare o višku ili manjku nečeg od ovog...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.