https://ibb.co/jvfCB3J
.
Zna li koja možda pročitati ctg? Ovo ljubičasto bi trebale biti kontrakcije a plavo bebini otkucaji…
Ovo prvo gore su djetetovi otkucaji i to je okej ako usporedim s mojim koji je očitan kao uredan, kad je aktivnije bude malo ubrzano pa se smiri i tako.....ova ljubičasta su kontrakcije i one su okej do vrijednosti 30, iznad toga se smatra trudovima odnosno kontrakcijama. Izgleda da si ih imala nekoliko. Javi svakako što će ti reći. Kod mene nije bilo ovakvih vrijednosti, ali ja sam i u manjim tjednima.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Amelie i ja imam pregled tek 18.8 i to mi se čini predugo za čekati. Nakon toga prelazim u TA. Prošli pregled mi je bio 15.7. Ako sam dobro izračunala oko 10.8 mogu otvoriti porodiljni. Moj doktor je još na godišnjem pa moram kod zamjene po doznake i pitati za porodiljni kak to ide.
Zovneš da ti otvore porodiljni i dat će ti potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad koji dostaviš poslodavcu. A Doznaku kupiš onda krajem mjeseca, osim ako još prakticiraju ono da izdaju doznaku bilo kad al to pitaš onog tko ti se javi na telefon. Pa odeš samo to pokupiti.
url=https://lilypie.com]
Amelie zna i meni tako biti sad u ove vrice dane, doslovno od znoja ili sam skuzila da kad jako dugo ne idem mokrit da mi doslovno mjeruh nesvjesno krene popustat. Ne mora biti da je i tebi to ali eto to su moje situacije i vec znam da ue to odmah..
Kosa je kod mene užasno suha u trudnoći, tolko suha da je ne bih trebala prati dva tjedna da nije nehigijenski, ali opada manje nego prije. Čekam da vidim kakva će biti nakon poroda, voljela bih da je ispadne što manje.
More ako vam je problem vožnja probajte svakako izbjeći put za vikend, mislim da se može samo odužit pa ne znam jel se isplati na dan otići. Meni vožnja još uvijek ne smeta, ali odlasci na WC uf...
Noge bile ste pisale o vrućini, nju i ja osjećam. Za sad ne otiču nešto naročito, malo budu otečene ako duže sjedim, hodanje mi ne smeta, ali vrele su konstantno. Ja stavljam mokre ručnike na njih.
Tarry nemaš brige zbog mesa. U dva sata kuhanja sigurno jenu svim dijelovima dosegnuta temperatura iznad 100 tako da nema veze što je žilavo.
👸36 (trombofilija)
🤴36
Zvonko ma ja sam od 24 tjedna u TA zbog heparinskih injekcija pa mi uvijek provjere i CTG. Da nije tako ne bih ga ni ja do sad radila odnosno do 36 tjedna.
👸36 (trombofilija)
🤴36
Apoalutno se slazem sa Zvonkobonko za suzivot sa svekrvom, mi smo godinu dana zivjeli sa njegovima i stvarno ne mogu reci da nam je bilo lose ali ja nikad nisam bila 100% opustena u toj kuci i oni su to znali i moj muz je to znao, utjeha mi je bila da smo gradili nasu kucu, odkad smo se preselili nas brak ne moze biti bolji, nas odnos, seks, ma sve!
Na kraju krajeva i odnos s njegovima je postao bolji i opusteniji. Tako da ja uvijek zagovaram koliko god je moguce zasebni zivot i podrzavam sve koji se odvaze na tako nesto jer znam da je to financijski u danasnje doba tesko
Doznaka - i moja dr je na godisnjem bas kad ja trebam otvoriti porodiljni i jos mi datum pada 6.8.subota, a jos je i petak neradni 🤦🏽♀️
Na pregled trebam 8.8. ali me sestra nije mogla naruciti kod zamjene jer su oni trenutno na go pa nek ja zovem 1.8.i inzistiram na pregledu 8.8 sve me strah kako ce to izgledat al oke
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Tlak mi je u trudnoći dosta nizak, a dva puta mi je pao toliko da mi se zacrnilo pred očima i zujalo u ušima i morala sam par min sjediti i bude mi muka ili me potjera na wc valjda od panike 😅 onda pojedem neš slano i popijem vodu i ok sam. Al svako jutro oko 9-10h me neki umor jak čopi valjda mi je tad tlak najniži.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Moj tlak je zadnjih dana nesto nizi, al tjesim samu sebe da bolje da je nizak nego visok, a ionako sam doma pa kad me bas uhvati umor pojedem nesto slano ili napravim kavu/ kapucino ili jednostavno legnem 🙈
Ne izlazim nigdje bez necega za gricnut u torbici i bez vode
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ostavili su me preko noći na promatranju, a ako sutra budem bez kontrakcija mogu doma 🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji