Draga Lana, ne bi te htjela zbedirati ali oni dobro računaju, tebi je kao i meni ovulacija bila par dana kasnije znači trudnoća je par dana manja. I ja bi na tvom mjestu otišla privatno po drugo mišljenje, ali mislim ds u svakom slucaju srčeko već mora kucati. Nažalost prošla sam to prije par mjeseci pa ako trebaš bilo kakvu pomoć ili savjet piši.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Pozdrav curke,
Nikako da se javim jer mi je tesko bit s vama u grupi jer neznam sta ce biti
Nazalost,plod se ne razvija.I do utorka daju bebici šansu da prokuca.Srca mi se slama.Ali evo drzite fige da uspijemo.
Lana zelim vam svu sreću ovog svijeta i navijamo za vas! ❤️
Lanaklaric koji si tjedan?Drzimo fige da sve bude uredu🙏🏻
Sad sam po njihovom 7+1.
A po svom bi rekla 4 tj jedva.Beta mi je jucer bila 6000 sutra mora bit 14.tis.Evo nadam se😪😪😪
Ja mislim da ti se iznad 1000 beta ne dupla pravilno tako da ne vjerujem da ce ti za 48h biti 14000 ili je fo dr rekao??
Meni je prva bila npr 2586 a druga tocno 48h poslije 4700. Ali bitno da je duplanje u onim postocima
Pozdrav curke,
Nikako da se javim jer mi je tesko bit s vama u grupi jer neznam sta ce biti
Nazalost,plod se ne razvija.I do utorka daju bebici šansu da prokuca.Srca mi se slama.Ali evo drzite fige da uspijemo.
Draga Lana. Ne gubi nadu. Čitala sam već ovdje po forumu da se desi da zakuca sa 8 tjedana. Ako treba potraži i drugo mišljenje. Mislim da taj razvoj nije skroz univerzalan kao ni kasnije u djetinjstvu, jednostavno neka su djeca brža neka sporija u rastu. Držimo fige da u utorak kuca ko veliko.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Lana držimo palčeve! Zato ne volim rane preglede. Istina je da bi se na betu 1000 trebalo sve vidjeti ali iznimke postoje uvijek. Moje dvije trudnoće su bile u minusu 2 tjedna od prvog do zadnjeg dana, čak mi gin više nije gledala ZM jer nije bilo smisla. Na kraju su mi u rodilištu žugali da kao od kud taj termin, gleda se po ZM, da bi kad su se bebe rodile zaključili da je ipak termin po ultrazvuku tj da razvoj bebe odgovara tim tjednima. Za drugu su mi čak rekli da je mogla još mj dana stat u meni jer nit su joj otpale dlačice nit se očistio verniks. Tako da sam ja bila na pregledu sa 6 tjedana bila bi frka jer se ne bi vidilo ništa jer je plod bio za 4 tjedna. Razlog su kasne ovulacije, tipa prvi put mi je ovulacija bila 18 dan ciklusa, a drugi put 20ti dan ciklusa i to je činilo veliku razliku. Držim palčeve da je kod tebe nešto takvo a da nije zastoj u razvoju i svakako podržavam i potražiti drugo mišljenje. Nekad je važna karika liječnik kao i aparat na kojem radi!
url=https://lilypie.com]
Lana, slazem se s Malom, moguce da se radi o kasnijoj O, i doktori dobro racunaju datum, samo ukoliko je kasnija O kao kod tebe, obzirom da po tvojim racunicama nije 14ti dan kao standardno, moguca su odstupanja. Potrazi i drugog doktora, nadam se da ce sve biti OK i da se samo radi o tome. :)
.
Amelie, i ja imam zatvor, stvarno rijetko i idem na wc, i iznenadilo me sto sam u zadnja tri dana dva puta isla, ali bas sve napore ulozim. Najgore sto ni ne jedem nista, to je vjerovatno jos jedan razlog da je ta situacija, ili sto pojedem zavrsi u wc solji. Jedino voci me drrzi. Tako da sad i sto bih pojela nesto od sljiva, nema sanse
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Amelie možeš si dodati magnezij, odvojeno od prenatala, uzmeš ga posebno. On dosta brzo regulira probavu i omekša je pa evo ako voće ne dolazi u obzir magnezij je tu da spasi stvar.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, evo i mene nakon nekog vremena..muz mi je ispao pozitivan na covid pa sam se morala brinuti za njega i dezinficirati cijeli stan 😆..evo danas zavrsava samoizolacija,nekim cudom smo ja i mali uspjeli izbjeci zarazu(nisam cjepljena,niti muz) iako mislim da sam covid preboljela jos na pocetku epidemije,ali tada nisu svih testirali..mislim da nema nikakvih pravila jer frend koji je cjepljen 3 puta,imalo je dva puta koronu u zadnjih 4 mjeseca 🤷... Sljedeci tjedan imam pregled i strepim od njega,nadam se da sve bude ok,mucnine su i dalje prisutne,neki da manje neki dan vise..
Cure sto se tice piskenja,evo ja po noci idem do 3 puta na wc,ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoci,mislim da vas ne bi trebalo nista peckati,jer onda je velika mogucnost da imate neku bakterijicu..
Lana drzi se,potpuno suosjecam s tvojom situacijom,nadam se da ce na sljedecem pregledu ipak prokucati srceko,nema nikakvih pravila..ja sam isto u prijasnjoj T cekala tri tjedna u dogovoru s gin.,ali nazalost kod mene se nije razvijalo dalje,ali isto tako bila sam s djevojkom koja je dosla od privatnog gin. da se utvrdi pobacaj jer se plod nije razvio,da na kraju su doktori otkrili da ipak ima otkucaja...drzim fige 🤞
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Evo ja stalno imam osjecaj da sam dehidrirana..suha usta i grlo bez obzira na kolicinu vode koju popijem 😆🤦🏻♀️..a ako popijem previše,fino mi se pojača mučnina 😆..valjda su to te čarobne čari trudnoće
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Ja ipak ne idem toliko cesto na wc koliko vi odete.. preko noci uapravo uopce ne idem. Mozda je stvar u psihi, sto vise razmisljate o tome da vas vise tjera, ne znam, nekak ne razmisljam o tome, ali cim se sjetim nisam dugo bila na wcu, mogu otici. Cudno 🤷🏽♀️.
Sto se tice probave i mene muci, a to je zbof tih vitamina koji imaju zeljezo, doslovno probava kao kamen. Pijem svaki dan folnu a vitamine ne uzimam svaki dan bas zbog tog, a znam da je prvih 12 tjedana bitna fotna, a od 12.idu ostali vitamini.
Uz to pijem magnezij i andol 100 koji mi je propisan. Ima jos koja da joj je doktor propisao andol 100? Pitam se moze li to biti na ikoji nacin stetno. Propisao mi je zbog prosle neuspjele trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji