Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missmama91
    25. Siječanj 2022. 09:55

Tarry

Ja ipak ne idem toliko cesto na wc koliko vi odete.. preko noci uapravo uopce ne idem. Mozda je stvar u psihi, sto vise razmisljate o tome da vas vise tjera, ne znam, nekak ne razmisljam o tome, ali cim se sjetim nisam dugo bila na wcu, mogu otici. Cudno 🤷🏽‍♀️.
    Sto se tice probave i mene muci, a to je zbof tih vitamina koji imaju zeljezo, doslovno probava kao kamen. Pijem svaki dan folnu a vitamine ne uzimam svaki dan bas zbog tog, a znam da je prvih 12 tjedana bitna fotna, a od 12.idu ostali vitamini.
    Uz to pijem magnezij i andol 100 koji mi je propisan. Ima jos koja da joj je doktor propisao andol 100? Pitam se moze li to biti na ikoji nacin stetno. Propisao mi je zbog prosle neuspjele trudnoce.

Ja nisam pila andol,ali spomenula mi ga je ginekologica kao cisto preventivno zbog dva prijasnja spontana i dokazane mutacije na Pai 1..na kraju s ovom trudnocom smo uspjeli uhvatiti otkucaje pa su mi odobrili injekcije heparina..ali znam cure koje su isto tako pile preventivno andol,i nisu imale nikakvih problema ili poteskoca,rodile zdrave bebice :))

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

• Iman_20
    25. Siječanj 2022. 10:29

Bontosaurica ja takode pijem puno vode a nikad nisam pila vodi niti volila haha 
    A sad stalno imam potrebu za vodom takode i za nezdravim sokovima haha 😂Ali eto trudim se sto vise vode piti
    Ja u petak zovem da se narucim.Iskreno stalno razmisljm da li je sve oke ...Kad ti ides?

Trixie
    25. Siječanj 2022. 10:57

Bok svima.. nisam bas bila aktivna u ovih zadnjih par dana. Pocele su mi mucnine. Dok obavim sve po kuci,pa s malim stalno sama.. i eto..ode dan. :) 
    Dobrodosle nove cure.. Sretno curama koje imaju preglede. Moj je isto danas.. priznajem da imam tremuu 

Mama_anđela
    25. Siječanj 2022. 11:06

Hvala cure na savjetima, probati cu i ja s necim drugim.
    Za razliku od vas ni ja ne piskim cesto, navecer nikako posto zaspim, probudi me alarm bez ijednog odlaska na wc. Valjda moguce zato sto ne pijem ni vode puno, bas sam imala bolove u donjem desnom dijelu i doktor mi je rekao da moram piti vise vod, min 3l dnevno. Tjeram se zaista ali posto slabo jedem, nemam na sto popiti toliku vodu. Nadam se da ce se pomalo i to srediti :)
    Sretno na pregledima svimaaa

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Trixie
    25. Siječanj 2022. 11:36

Mama_anđela

Hvala cure na savjetima, probati cu i ja s necim drugim.
    Za razliku od vas ni ja ne piskim cesto, navecer nikako posto zaspim, probudi me alarm bez ijednog odlaska na wc. Valjda moguce zato sto ne pijem ni vode puno, bas sam imala bolove u donjem desnom dijelu i doktor mi je rekao da moram piti vise vod, min 3l dnevno. Tjeram se zaista ali posto slabo jedem, nemam na sto popiti toliku vodu. Nadam se da ce se pomalo i to srediti :)
    Sretno na pregledima svimaaa

Tako i ja.. kad ne jedem ne mogu piti vodu. Kad popijem puno vode,jos vise imam mucnine.. 😶 ne idem bas cesto na wc. Cijelu noc sam prespavala bez da sam isla na wc.. a tijekom dana mozda 4 puta odem. 🤭 al ne popijem ni litru vode.

• Iman_20
    25. Siječanj 2022. 12:46

Eto cure vidite da ne mora uvijek znacit da ce sve bit oke...
    Pojavila se sukrvica isla sam doktoru
    Ona ne vidi nista apsolutno na ultazvuku..
    Kaze mozda je prerana trudnoca
    Po menst zadnjoj sam 5+4 ali se nista ne vidi..
    Narucila me za 7 dana strogo mirovanje
    Iskreno nemam neke nade...

• Tarry
    25. Siječanj 2022. 13:00

Iman znas li otprilike kad si imala ovulaciju? Ako je kasnila tjedan dana mislim da se niti ne moze jos vidjet.. sretno u svakom slucaju sa svime!

natalie19
    25. Siječanj 2022. 13:14

Pozdrav cure, pratim vas več neko vrijeme i nadam se, da se uskoro pridružim. Prvi pozitivan test je bil u četvrtak navečer, do sad sam napravila jos 3 i crta se deblja. Danas idem vaditi betu. Prvi dan zadnje menstruacije je 24.12., danas bi ju trebala dobiti, jer su mi ciklusi inače malo duži. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Iman_20
    25. Siječanj 2022. 13:21

Bontosaurica mene Narucila u utorak po tome bi trebala bit 6+4 
    Ma ja nemam neke nade iskreno cim je ta sukrvica se pojavila
    A 3 testa sam radila sve jake crte su bile...
    A sad uzela uradila druga nije toliko jaka kao prije ti testovi..
    Rekla mirovanje a to je nemoguce iskreno nema mi ga ko cuvat...
    Nesto mi je tesko padal isplakala sam se i rekla sve je od Boga ..
    Dobila sam terapiju pa sad do utorka vidjet cemo
    A u mene se s prvom trudnocom sa 5+3 vidjela ona ŽV i to samo ploda nije bilo
    I kad sam dosla sa 7+2 sve bilo uredu
    Ali nisan imala niakkvog krvarenja
    Sto je cudno ona kaze jajnici su uredu cak ne vidi ni menst... 

Trixie
    25. Siječanj 2022. 13:28

Iman ja sam u prosloj bila 5+5 nista se nije vidjelo.. za tjedan dana bio plod i srceko kucalo. Nadam se da ce to biti slucaj i kod tebe! 😘 ne gubi nadu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.