Dobrodošla Amelie bit ce sve u redu!
Granger čestitke na dobrom pregledu!
Kako ste ekipa? Vi s koronom? Nadam se da vam je već bolje i u prolasku.
Ja sam evo ukupno bolje, mrvu energičnija nego ovih dana pa se nadam da će tako ostati. Mučnina je često prisutna al nije intenzivna ili sam ja otupila. Paše mi jesti kisele salate tipa cikla, kiseli krastavci 😊 Sad evo pred spavanje doletih da vam se malo javim!
url=https://lilypie.com]
Brontosaurica moj sad ima godinu i 9 mj ali on je zoliko ziv ja ne stanem po cijeli dan za njin..Zna bit oke a zna bit nemoguc..
A vjerujem da je to plakanje radi hormona😆
Jos mali nece drugacije spavat ako ja ne legnem s njim i ne zaspim.Spava sa mnom u krevetu.Onda mislim odmah i ba to kako cemo kad dode beba i sl.Krevetic nam ne postoji u stanu od njegove godine dana
Nikad nije htio u njeg
Al opet on ce imati abd 2,5god skoro pa kontam mozda se sta oromjeni oko tog spavanja hah
Brontosaurica jaoo iste mukeee😆😆😆haha
Isto se sve pitam vjerujjj.Jos moj toliko ima lahak san ja mislim kad beba prokenka da ce on cuti sve.Pa i meni je plan takav da krevetic bude kraj kreveta i molit Boga da to dijete prihvati krevetic i spava u njme.Nama je prosli sluzio ko skladiste hah sve samo dijete nije u njemu😂😂😂
Cure koje ste imale coronu, jeste sve cjepljene? Izgleda da sam bila u doticaju s coronom a nisam cjepljena, preboljela sam.
Zdravo cure :)
Sto se tice straha, mislim da vi koje vec imate djecu i s kojom je sve proslo uredno, nemate previse brige jer zaista kada prvi puta prodje sve kako treba, proci ce i druga puta i sve se da organizovati i pripremiti. Cak iako tako ne djeluje. 😊 Cure s prvom trudnocom, evo ja u svojoj prvoj trudnoci malo sam znala o tim pobacajima o svemu, tek sam na forumu saznala za neke stvari i bila sam opustenija dosta i svaki pregled je sve bilo u redu i pogotovo nakon pregleda bih bila opustena, mislila sam nista se ne moze desiti pogotovo nakon prva tri mjeseca, isla sam i na more i kupala i suncala se i uzivala sam zaista. Medjutim, desilo se to sto se desilo, i zato cure koje imaju isto il slicno iskustvo razumijem kada se plase za ishod. I sama se borim s tim, kako pa to je tesko i objasniti, recepta nazalost nema. Odem na pregled bude sve okej i kazem sebi ajde to je jedna trudnoca, ne mora znaciti da ce svaka biti neuspjesna. Samu sebe tjesim s nekakvim stvarima, medjutim desavaju mi se i padovi i strahovi. Pogotovo sto sada previse osluskujem tijelo, plasim se to stoji, ali molim Boga svaku noc da nas sacuva i da sve prodjemo skupa zivi i zdravi. Ja vjerujem da ce svaka od nas dobiti dovoljno snage da sve ovo prodjemo. 😊😇
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Ajme cure, napišem ogroman komentar i ne pošalje mi ga i izbrise. 😓
Ugl, skraćen verzija.😂 Novim curama želim dobrodošlicu i čestitke na dobrim pregledima. A curama sa koronom nadam se da je bolje.. Javite se.
Kejsy nadam se da ćeš nam se pridružiti već ovaj ciklus, koji si dpo?
Iman, nemoj se bojati. Meni će razlika biti između djece godinu i 9 mj. Stariji je ko na baterije, propuštao na sve četiri sa 6 mj, prve korake radio sa 8, prohodao sa 10 mj. Od tad ne staje. Ne znam na koga ima toliko energije, ali na mene nema. 😂 Beba kad se rodi ionako jede i spava tama da se usemimo u novi raspored. Mi smo . :D
I ja se nadam da cu uskoro da vam se pridruzim, volim onu temu tamo, nemam namjeru da je napustam, ali bih voljela da se pridruzim i vama. Ja sad neki nemam pojma tacno po aplikaciji sam 7dpo, po trakicama 6dpo, a po bazalnoj 5dpo.. znas da kod mene mora nesto biti neizvjesno ahhahaha.. Cure samo uzivajte ma koliko bilo tesko u pocetku, mucnine i sve ostalo, isplati se sve pregurati bez zaljenja…
Hoces ako Bog da, ubrzo nam se pridruziti ❤
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Ja sam Covid imala prije 12 dana, simptomi blaži, 2 dana sam imala temperaturu koju sam skidala Lupocetom, nisam cijepljena. U utorak imam prvi pregled privatno kod doktora koji je prilično cijenjen pa ću ga pitati za to da li treba sad nešto uzimati. Javim vam svakako šta kaže.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Teichmmb jesi cjepljena? Ja nisam smjela prije trudnoce jer jos nije proslo 3 mjeseca od preboljena, tako su ju rekli, a sad me strah da se u trudnoci ne zarazim.
Ja sam cjepljena prvom dozom krajem studenog, a zarazila se počrtkom prosinca kad sam i zatrudnila. Dr. Je samo to zabilježila kao informaciju, ništa nije komentirala. Planiram s njom razgovarati o eventualnoj drugoj dozi za i protiv opcijama.
Što se straha tiče ja vam mogu reći da najviše trtatim sad u trećoj trudnoći, valjda samnsvijesnija što sve može poći po zlu i još taj smeđi iscjedak a vjerujem da je i pandemijsko stanje utjecalo dosta na mene u tom pogledu stavova prema sebi, zdravlju i općenito raspoloženju. Al izborim se sa strahovima nekako u hodu uvjeravajući sebe da će biti sve dobro. Nije me strah trenutka kad nas bude još više nego ovog razdoblja trudnoće. Kasnije nekako vjerujem da ću se snacći i da će sigurno bit čupavo al kao i do sada koristit ću svaku doszupnu pomoć, fizičku, psihičku tko god se nudi dobrodošao je!
Mene je danas smučio želudac strašno, povracala sam žutilo, a par dana nisam pila magnezij pa mi je i stolica bila tvrđa, uz sve to sam prrspqla popit duphaston i onda naravno nakon wc opet smeđi iscjedak i eto opet razloga za strah. Odmah sam popila prrspavanu tabletu i odmaram, uzdam se u benignost smeđarenja povremenog i jedva čekam dogurat do iduceg pregleda.
Kako ste vi?
url=https://lilypie.com]
Pozdrav curke,
Nikako da se javim jer mi je tesko bit s vama u grupi jer neznam sta ce biti
Nazalost,plod se ne razvija.I do utorka daju bebici šansu da prokuca.Srca mi se slama.Ali evo drzite fige da uspijemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji