Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • teichmmb
    25. Siječanj 2022. 18:53

Gledam da svaki dan barem ručak bude zdraviji, za doručak najčešće neke žitarice a za večeru mi se sad zadnjih par dana jede junk food tipa pizza, pommes, hamburger... 
    Od plusa ne testu ne jedem suhomesnato, tunjevinu ni salate vani negdje, pazim jako da je hrana dobro obrađena... muž kaže da pretjerujem ali što sam sve pročitala sad sam i preoprezna. 

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Tarry
    25. Siječanj 2022. 19:00

Mislis da je suhomesnato jako rizicno jesti? Ostalo sam znala a to nisam opce povezala da je zivo meso, sad me bas strah :/

Mama_anđela
    25. Siječanj 2022. 19:02

Nove cure, dobro nam dosle i da sve bude u redu do kraja trudnoce 🥰🥰
    .
    Iman, ne gubimo nadu.. uzmi taj lijek koristi i molimo Boga da sve bude kako treba da je trudnoca ipak uredna i da kriz 7 dana imate srceko☺ Polako, nema posustajanja😊
    .
    Teichmmb, Amelia, super na pregledima, cestitam, neka svaki buduci bude jos ljepsi i sretniji🥰
    .
    Trixie, kod nas bukvalno ista situacija, kao da sam ja sve to napisala za odlaske u wc i ispijanja vode. Mi smo posebna vrsta😅 Sto vise pijem tacno sve mi gore a doktor ne konta😅 moram se dobro najesti da bih popila dvije case vode, a ne ovo moje jadno jedenje🥲

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    25. Siječanj 2022. 19:04

Tarry

Mislis da je suhomesnato jako rizicno jesti? Ostalo sam znala a to nisam opce povezala da je zivo meso, sad me bas strah :/

I ja to volim ali dobro je izbjegavati. Salame pogotovo i tako to, takodjer u prosloj t cure su me savjetovale da ni ribu ne jedem. Mislim, uzivam u suhom mesu i nekad sam znala posegnuti, ali poslije nisam, pogotovo jer je i previse slano. 

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• teichmmb
    25. Siječanj 2022. 19:07

Tarry

Ma bez brige, sad kad znaš pripazi i nema nikakvih problema. Sigurno nisi neke velike količine pojela otkad si trudna, a i ako kupuješ u dućanu provjereno je to. Isto gledaj da jedeš pasterizirane sireve. Puno trudnica uopće ne razmišlja o tome i sve je ok, ponekad je možda i bolje znati manje 😊

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Tarry
    25. Siječanj 2022. 19:09

Jela sam sto je najgore domace kobasice, da je bar iz ducana 🤯

Mallla
    25. Siječanj 2022. 19:22

proljetnica

teichmmb

Gledam da svaki dan barem ručak bude zdraviji, za doručak najčešće neke žitarice a za večeru mi se sad zadnjih par dana jede junk food tipa pizza, pommes, hamburger…
    Od plusa ne testu ne jedem suhomesnato, tunjevinu ni salate vani negdje, pazim jako da je hrana dobro obrađena… muž kaže da pretjerujem ali što sam sve pročitala sad sam i preoprezna.

Čisto pretjerivanje. Mislila sam se pridružiti jer očekujemo prinovu na jesen ali ovo mi se sve čini pretjerano, stalno ponavljanje istih rečenica “čestitke na urednim pregledima”, wtf?! Čestita se na postignućima a ne na pregledu. Ako znate neki forum normalnih opuštenih trudnica javite, ovo glumljenje bolesti i trčanje na preglede svako 2-3 tjedna?!? Prvi pregledi u 5om tjednu i onda naručivanje svako malo jer se naravno ne vidi ništa?!? Lijepo zarađuju na vama

Odtrolaj i odskrolaj! Ti napravi sama sebi forum pa se opuštaj! 🤣

url=https://lilypie.com]

Mallla
    25. Siječanj 2022. 19:27

Iman znam da ti je teško sada mislit pozitivno i nadat se dobrom ishodu al necemo odustat doj nije gotovo, za tjedan se mozda bude vidilo. A ako kojim slucajem bude biokemijska slijedeca trudnoca ce biti uredna , tako cemo razmisljati. S tim da evo i ja imam neki iscjedak al sve za sada napreduje i na prvom pregledu sa 6+4 nije bilo srčane akcije, sad je ima...mislimo na tebe i nadamo se pozitivnom.
    Nadam se da je i LanaKlaric dobro kakav god ishod bio!
    Dobrodošle nove cure i jako mi je drago da nas je više i da su pregledi prošli uglavnom dobro!

Mallla
    25. Siječanj 2022. 19:30

Hrana nisam napisala ako mi se bas bas jede tuna, suhomesnato pojedem al to je rijetko kad jer mi se uglavnom gadi. A salatu vani ne jedem samonod provjerenih ruku kad znam ko je prao i koliko je detaljan. Ne brigam.oko toga previše al izbjegnem što mogu izbjeć. A ukupno se zbog mučnina jako loše hranim, ne loše nego katastrofa...al dobro krv mi je dobra tako da ima zaliha kod mene 😄

• Lanaklaric
    25. Siječanj 2022. 20:14

Post od gospođe neču komentirat.
    Da vam se javim curke.Ugl beta se nepravilno dupla unedelji navecer je bila 6tis danas 8tis.
    Ne vidi se ništa.Ona me je htijela sutra poslat na kiretazu.Ja sam odbila.I cekat cu jos.Nista ne kosta.Ona kaze da je to propala trudnoca.Iako je npr danas komentirala kako se nesto malo vidi žumancanja.I kako sam ja DEBELA.Pa mozda se ne vidi zbog toga....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.