Lana joj jako mi je žao da vijesti nisu bolje, al što kažeš još malo sačekati i možda se bude vidio plod i srce, pa ništa nije gotovo dok nije gotovo. A bila ili ne debela baš te fino počastila dr 😳🙄 neznam jel stvarno mislila da je tonutješno ili šta? Pa nije te gledala preko trbuha pa da eventualno masne naslage smetaju.
url=https://lilypie.com]
Lana zao mi je zbog ovog sto javljas.. mogu ti samo reci da ako je tako, kad prode ovo prvo razdoblje, uskoro mozete opet pokisati i sigurna sam da ce vam uspjeti jako brzo! Nazalost takve su stvari jako ceste i koliko sam uspjela pohvatati, jako je puno nas tu imalo prije vec neuspjelu trudnocu, medu njima i ja. Svakako potrazi jos drugo misljenje za svaki slucaj. Doktorica koja je komentirala debljinu je jako neprofesionalna u cijeloj ovoj situaciji.
Lanaklaric meni se danas pojavila sukrvica 5+4 sam nista ne vidi...evo cijeli dan samo imam kad se obrisem taj iscjedak..bolovi u stomaku prisutni.Dobila duphaston ako se tako zovu i folnu kiselinj.Rekla mi mozda je prerano samo
Jer ona ne vidi nista a kaze i jajnici sasvim uredu
Ja idem u utorak ponovo...
Gledam da svaki dan barem ručak bude zdraviji, za doručak najčešće neke žitarice a za večeru mi se sad zadnjih par dana jede junk food tipa pizza, pommes, hamburger…
Od plusa ne testu ne jedem suhomesnato, tunjevinu ni salate vani negdje, pazim jako da je hrana dobro obrađena… muž kaže da pretjerujem ali što sam sve pročitala sad sam i preoprezna.
Čisto pretjerivanje. Mislila sam se pridružiti jer očekujemo prinovu na jesen ali ovo mi se sve čini pretjerano, stalno ponavljanje istih rečenica “čestitke na urednim pregledima”, wtf?! Čestita se na postignućima a ne na pregledu. Ako znate neki forum normalnih opuštenih trudnica javite, ovo glumljenje bolesti i trčanje na preglede svako 2-3 tjedna?!? Prvi pregledi u 5om tjednu i onda naručivanje svako malo jer se naravno ne vidi ništa?!? Lijepo zarađuju na vama
Mislila sam prvo ne komentirati, al onda ipak...ako šutimo ništa se ne riješi. Ne razumijem ovaj tvoj komentar, budući da smo mi nenormalne i neopuštene trudnice, zašto si se uopće javila? Ma nisi valjda i ti poželjela biti tako nenormalna???
Podrška u dobrim i lošim stvarima nikad nije loša posebno ne ona u kojoj se čestita na uspješnom pregledu jer kad naše tijelo uspije iznositi trudnoću to je sigurno postignuće. Trebala bi se više cijeniti i ne se spuštati ovako nisko. Nit te tko zvao ni molio komentar. Drž' se onog: Ako nemaš nešto pametno i lijepo za reći, šuti.
I vjeruj, bez obzira na ovaj komentar sve ti želimo uspješnu trudnoću.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Okej, a sad jedan komentar koji mi je ugodno pisati. Nove cure, dobro bam došle.
Lana i Iman, držimo fige. Lana, ovaj komentar tvoje doktorice je stvarno neumjesan, imaš li možda mogućnost otići po dugo mišljenje?
Svima s mučninama želim da što prije prođu, čini mi se baš grozan taj dio.
Tarry što se tiče domaćeg suhomesnatog, ako ste ranije konzumirali istu seriju i nije nikom bilo ništa onda ti ni neće ništa biti. Možda radije, zbog mira, izbjegavaj ubuduće, al ne moraš brinuti za to što si pojela.
Za plavu ribu znam da ne smijemo jer nakuplja puno teških metala u hranidbenim lancima, posebno tuna no isto tako umjerene količine neće biti toliko štetne ni opasne. Treba jest svega pomalo.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Svim novim curama želim dobrodošlicu, a o trudnicama koje se ne vide u druženju s nama želim sve najbolje negdje drugdje. Divno je biti opušten i neopterećen ali kad žena ima iza sebe loše iskustvo itekako se veseliš svakom pregledu i čestitkama i nemožeš dočekati termin sljedećeg pregleda. Btw meni je danas doktor rekao da dođem za 5 tjedana na anomaly scan i prenatalni test, neznam kako ću to dočekati 🙈
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
proljetnica Ja iza sebe imam jednu urednu trudnocu i zdravog dječaka.Kad sam saznala za drugu trudnocu putem testa i ja sam bila misljenja ne letit odmah dokt.Medutim pojavila se sukrvica i naravno da cu otici odmah.Nisam ni ja mislila letit odmah.Lahko je pricat kad je sve oke.Kako je zenama koje su imale spontane 2-3 puta.Niko nije ni u cijoj koži tako da ššš.
Draga Lana uzasno mi je zao i svi se nadamo cudu🍀 tu smo ako kaj treba!
A onaj suvisan komentar na forumu mi je bas super! Ko one babe u tramvaju kaj moraju nes iskomentirat, samo da nes prdnu u uho i ispuhnu ventil. Ciao kakao😘
Cure ja trenutno ne stignem nista, al vas citam i veselim se novim trudnicama (izuzev babama iz tramvaja😂) ❤️
D
Pozdrav curke!
Ja sam svoj plusic ugledala prije 4 dana! Ovo nam je druga beba, 2 godine ce biti razlika. Bas se veselim!
Imam par pitanjaca. Prvo, da li ste imale grceve/bol/nelagodu u donjem dijelu stomaka/jajnicima ovako rano? Nekad mrvu jacu da moram prileci a nekad nikakvi. Naravno, nisu ni blizu onim kao menstruacija ali osjete se. Imala sam ih i sa prvim sinom ali evo da vidim kako je kod vas..
Drugo, jel ima koja problem nadutosti? Ja imam stomak kao da sam trudna 3-4 mjeseca!! Znaci, bas se vidi. To mi sa sinom nije bilo i nadam se da ce splasnit?
Trece,tu i tamo me malo zasvrbi dolje, izvana.. mislite da bi trebala ici sutra kod ginekologa? Tek cu biti 4+4 ali mozda bi bilo bolje radi tog svrbeza dobiti neke vaginalete.
Proslu trudnocu sam isla.na pregled sa 5+1 i vec je bila vidljiva i GV i ZV. Sa 6+5 srce kucalo.
Hvala na odgovorimo i ljubim vas sve 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji