Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iman_20
    20. Siječanj 2022. 20:46

tina545 u prvoj trudnoci sam isla na pregled sa 5+3 i takode ista stvar sto mi je moja doktorica rekla da je to uredu jer je mala trudnoca
    Mene je narucika za 2 sedmice gdje se svr fino vidjelo i plod i otkucaji srca
    Ssd u dr trudnici mi je takodr pocetak jos nisam ni zvala za pregled jer sam po kakendsru tek usla u 5 sed Smatram da je jos rano

Trixie
    20. Siječanj 2022. 20:49

Tina u prvoj trudnoci sam isla na pregled sa 5+5 i bila prazna gestacijska. Iskrena da budem,mene  ista tada nije moglo umiriti do iduceg pregleda dok se nisam uvjerila da je tu beba i da kuca srce. 
    Tako da znam, pravi mir ces dobiti na iducem pregledu kad bude kucalo srce.. budi pozitivna..
    A sto se tice tjedana moguce da je bila kasna ovulacija..znam xy slucajeva

• Teich25
    21. Siječanj 2022. 08:53

Bila sam jutros na pregledu, ali nije rađen ultrazvuk. Živimo vani i ovdje osiguranje plaća ultrazvuk tek od 8. tjedna trudnoće. Doktor mi je ponudio da sama platim ako želim, ali sam odlučila čekati jer se još uvijek radi o maloj trudnoći i bolje ne raditi uzv nego da se ne vidi kak treba pa da se brinem 2 tjedna. Idući termin imam za 3 tjedna, ali proći će i to brzo 😉 Danas se osjećam nekak odmornije hahha kak ste mi vi danas? 

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

Mallla
    21. Siječanj 2022. 11:14

Teich nista zelimo ti strpljenja 3 tjedna a onda ces sve lijepo vidit. Na kraju ti tjedni dosta brzo prođu.
    Ja jutros vadila krv, pa jedva išla krv i onda me ruka još uvijek boli. Standardno mi je mučno al barem me više leđa ne bole onda se odma ukupno bolje osjećam.

url=https://lilypie.com]

Nisha_21
    21. Siječanj 2022. 12:20

Teich25

Bila sam jutros na pregledu, ali nije rađen ultrazvuk. Živimo vani i ovdje osiguranje plaća ultrazvuk tek od 8. tjedna trudnoće. Doktor mi je ponudio da sama platim ako želim, ali sam odlučila čekati jer se još uvijek radi o maloj trudnoći i bolje ne raditi uzv nego da se ne vidi kak treba pa da se brinem 2 tjedna. Idući termin imam za 3 tjedna, ali proći će i to brzo 😉 Danas se osjećam nekak odmornije hahha kak ste mi vi danas?

Ma daj! U kojoj zemlji? Za par tjedana ce sve biti ok i bit ce sigurno sve ok😊😊😊

• pravnica
    21. Siječanj 2022. 12:35

Pozdrav svima, čitam vas tjednima i muku mučim. javljam se prvi put na neki forum, a posebno ovakve vrste. ako sam fulala mjesto i temu unaprijed se ispričavam. uglavnom prema mojoj ginekologinji trudna sam 8+1. prvi ultrazvuk je bio s 7+4 plod 0.44 cm ( odgovara 6+1), čuli su se otkucaji ne glasno i jako ali su se čuli. nakon 7 dana ponovljen je ultrazvuk i plod je 0.56 cm sto odgovara 6+2, medutim otkucaji se ne čuju iako je navodno vidljivo da srce kuca. - tako kaze dr, a na nalzu piše EO ne prikazujem. sad sam za 5 dana naručena na color dopler. iako je doktorica objasnjavala zasto vjerujte mi ja nista nisam čula, u mojoj glavi samo muk je bio. gestacijska i zumanjčana su ok. iako nisu izričito rekle jasno je bilo da nije dobro i svjesna sam toga. doktorica kaze moguća je kasnija implementacija pa da sam manje trudna, ali čini mi se da je to samo bio način utjehe do srijede i color doplera. ima li netko s sličnim iskustvom, kako se najbolje postaviti i prihvatiti. hvala.

Mallla
    21. Siječanj 2022. 12:48

Huh pravnica drži se!
    Jeli uzv rađen na istom aparatu i ista doktorica?
    Malo mi je čudan nalaz taj, sve nešto  zbrčkano. Jesi razmišljala da u međuvremenu odeš još negdje na pregled?
    Moguće je da bude trudnoca manja nego je po ZM al da se za 7 dana procjena tjedana pomakne za samo 1 dan mi je pre čudno još više jer je crl veći za 12mm, a i to srce se čuje pa ne čuje al vidi mi je isto upitnik?

url=https://lilypie.com]

Nisha_21
    21. Siječanj 2022. 12:52

Pravnica ja ti mogu samo ispricati moje iskustvo. Srce je slabo lupalo na 1uzv i na uzv nakon 10ak dana se plod nije vise razvijao i ostao je slicne velicine a srce je stalo💔 imala sam tada missed u 8.tt. Jednom je prestalo lupat a u drugom missedu se plod nije razvijao.
    Pozitivno je sto vi i dalje imate srceko i zato postoji nada u ciijeloj toj prici.🍀  Cudi mi jedino da je malo narastao plod, no nisam doktor pa ne znam to procijeniti. Moguce da je svaka trudnoca drukcija.
    Svakako drzim fige i kako god da bilo, sve ce biti uredu🍀

• pravnica
    21. Siječanj 2022. 13:00

Mallla

Huh pravnica drži se!
    Jeli uzv rađen na istom aparatu i ista doktorica?
    Malo mi je čudan nalaz taj, sve nešto zbrčkano. Jesi razmišljala da u međuvremenu odeš još negdje na pregled?
    Moguće je da bude trudnoca manja nego je po ZM al da se za 7 dana procjena tjedana pomakne za samo 1 dan mi je pre čudno još više jer je crl veći za 12mm, a i to srce se čuje pa ne čuje al vidi mi je isto upitnik?

i meni, a vjerujem i doktorici. radi se o istoj doktorici na istom ultrazvuku. očito je da nešto ne štima 😔 zaista se prvi put srce čulo jer čula sam ga i sama. a jučer vidjelo se treperenje/kucanje ali zvuka nikako nije bilo.

• Teich25
    21. Siječanj 2022. 13:26

Malla, ja sam uvjerena da će proći brzo, a imam neki osjećaj da je sve pod kontrolom 🙂 I meni su danas vadili krv i prvi put u životu krv jednostavno nije išla 😯
    Nisha_21 u Njemačkoj, s tim da je to možda do toga što ja imam državno osiguranje, možda privatna plaćaju 🙂

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.