Jutro curee :) Nadam se da ste sve dobro :)
.
Lanaklara, drzimo fige na najjace da sve bude u redu. Ne sjecam se ni ja koji si tjedan ali nema veze. Neka ti bude sretno, ako treba i drugo misljenje potrazi.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Lana drzim fige da sve ipak bude dobro! Znam taj strah i sama sam to sve prosla, ipak probaj jos po jedno misnjenje otici nikad se ne zna, mozda kasnija ovulacija.
Mallla ja se isto s iscjetkom borim, na bolovanju i mirovanju sam zbog tog. Ne znam jesi ti primjetila po sebi kad vise mirujes da ga je manje. Ja vec par dana nemam no prosli tj svaki dan skoro.
Ima333 jesi ti cjepnjena? Imamo jako slicnu sit ja sam isto prosla god 8.mj izgubila trudnocu i sad krajem 12. opet trudna. I mene cesto tjera na wc, nemam osjecaj peckanja nego kao neke tezine na mjehuru, tesko za objasnit.
Jutro curee :) Nadam se da ste sve dobro :).Lanaklara, drzimo fige na najjace da sve bude u redu. Ne sjecam se ni ja koji si tjedan ali nema veze. Neka ti bude sretno, ako treba i drugo misljenje potrazi.
Nas dvije smo skupa u terminu (meni 23.8.) i nadam se da cemo skupa i objaviti lijepe vijesti. 😊😊
Daa, hocemo ako Bog da. Biti ce to sve u redu
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Jutro curee :) Nadam se da ste sve dobro :).Lanaklara, drzimo fige na najjace da sve bude u redu. Ne sjecam se ni ja koji si tjedan ali nema veze. Neka ti bude sretno, ako treba i drugo misljenje potrazi.
Nas dvije smo skupa u terminu (meni 23.8.) i nadam se da cemo skupa i objaviti lijepe vijesti. 😊😊
Hocemo Ako Bog da. Biti ce to sve u redu
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Lanaklaric drzimo fige i navijamo za vas da sve bude u redu. Drago mi je da si se javila, mislile smo na tebe.
Tarry da da ako sam horizontala onda ni nema iscjetka al sam povezala da je dosta ovisno o bilo kakvoj vrsti natezanja bilo velila nužda bilo povracanje...a dr nije vidjela nikakav hematom niti bilo kakav trag krvarenja pa me to tješi i nastojim što više odmarati jer baš nije ni malo ugodno vidjeti taj iscjedak. Naravno tješi me i to što me ništa ne boli.
Ima333 pretpostavljam da ti je takav osjećaj zbog osjetljivosti dole, meni je na samom početku bilo tako da sam bila pomislila da sam nesto skupila, ali nisam prestalo je. Vjerujem da su sad sluznice jako osjetljive pa da je to to.
url=https://lilypie.com]
Lanaklaric koji si tjedan?Drzimo fige da sve bude uredu🙏🏻
Sad sam po njihovom 7+1.
A po svom bi rekla 4 tj jedva.Beta mi je jucer bila 6000 sutra mora bit 14.tis.Evo nadam se😪😪😪
Lanaklaric pa kad ti je bila zadnja menst?Sto nisi otisla potrazila drugo misljenje da vidis...
Po njihovom srce bi ko vec trebalo kucat...
A kako si po svom 4 sedmice?Imas li nekih bolova?
Lanaklaric pa kad ti je bila zadnja menst?Sto nisi otisla potrazila drugo misljenje da vidis…
Po njihovom srce bi ko vec trebalo kucat…
A kako si po svom 4 sedmice?Imas li nekih bolova?
Pa zadnja menga 5.12
A muz je bio u zg 24.12 i tad je bio dan začeča.
A oni racunaju po zadnjoj M.
Sortiraj odgovore
Najstariji