Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iman_20
    25. Siječanj 2022. 13:30

Trixie brine me ta sukrvica i taj test dns sto sam uradila skroz blijeda druga crtica...
    Ona govori nije joj jasno kako su ti testovi prije par dana pokazali tako jako pozitivno..a da se nista ne vidi
    Hvala cure na podrsci javim vam svakako ishod...

• Iman_20
    25. Siječanj 2022. 13:58

Takode roskasti iscjedak je tu kad se obrisem...dobila sam one tablete za ocuvanje trudnoce pa od vcrs krecem da pijem i folnu kiselinu takode...

• Iman_20
    25. Siječanj 2022. 13:59

Sve mi ce vise cini da ce biti biohemijska trudnoca..

• Iman_20
    25. Siječanj 2022. 14:20

Tarry ja sam mogla samo zatrudnit oko nove godine znaci taj period haha od nekog 25.12 do 2-3 januara.

• Iman_20
    25. Siječanj 2022. 14:25

amelie11 cak me vise ni grudi ne bole nista..Znaci odjednom svi simptomi prestali...
    Ma isplakala sam se i rekla sama sebi kako god bude sve je od dragog Boga :)) 
    Mozda bolje sada nego nekad kasnije u vecoj trudnoci :)) 

• Amelia79
    25. Siječanj 2022. 15:09

Hej žene :) 
    Evo i mi se pridružujemo jesenskim bebama.. otkrili smo plusić 10.1.
    Nažalost, imala sam spontani pobačaj prošle godine u 9tt, sa 2 tjedna zakašnjelom ovulacijom. Pokušala sam napraviti medikamentozni pobačaj, no organizam nije reagirao, pa je napravljena kiretaža.
    Pregled je bio jučer - 5+6 tt - vidi se gestacijska, žumanjčana i veli dr sa punoooo njene mašte vidjele smo neku bijelu točkicu koja bi mogla biti plod (0,16cm).
    Sljedeći je pregled 08.02. i nadamo se da se povijest ne ponavlja....

27.04.2017 Amelia <3
    05.07.2021. 👼

• teichmmb
    25. Siječanj 2022. 15:28

Pozdrav, evo ja danas obavila prvi pregled, po ultrazvuku sam 6+3, sve je ok, plod je 5 mm i srčeko kuca ❤ 🥰 
    Jako sam sretna i baš mi je pao kamen sa srca, bila sam jako nervozna prije nego sam ušla u ordinaciju. 
    Uglavnom dr je rekao da kovid nije utjecao na bebu i da ne trebam koristiti nista od lijekova protiv zgrušavanja krvi. 
    Kaze da se to daje tek kada je teza klinicka slika tj. tezi simptomi, upala pluća...

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• teichmmb
    25. Siječanj 2022. 17:17

Brontosaurica

Amelia &amp; teich drago mi je za super preglede 🙏🙏😍😍

Hvala, sad čekamo tebe s lijepim vijestima 🥰

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Teich25
    25. Siječanj 2022. 18:07

Pozdrav svim novim curkama! I velika podrška svima koje trenutno čekaju pregled u neizvjesnosti hoće li biti sve u redu, nemojte još gubiti nadu, svašta je moguće 🤗
    Na temu odlazaka na wc, ja ustajem jednom tijekom noći, ali pazim da prije spavanja ne pijem puno inače bi išla i češće. Preko dana pokušavam piti barem 2 litre i još uvijek mi to teško pada 😅 Zadnja dva dana mi je mučno ujutro i jedva nešto malo pojedem ujutro, ali onda me popodne uhvati glad i ne mogu se najesti 🙈

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

• Tarry
    25. Siječanj 2022. 18:40

Amelia & Teich super za preglede! I dobrodosle nove curke!
    Cure pokusavate li se zdravo hraniti? Ja pokusavam ali nekako mi ne ide, muka mi je od nekog povrca, vecinom mi se jede teska hrana. Ima li nesto sto striktno izbjegavate? Ja sve jedem jer mi je ginekolog tako rekao no onda sam procitala da nebi smjeli suhomesnate proizvode, izbjegavate li ih vi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.