Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_anđela
    21. Siječanj 2022. 14:15

Pravnica, najbolje da odes na pregled da nadjes drugog doktora. To ti je najbolje, kada cujes i drugo misljenje. Jednostavno neki nisu dovoljno strucni i pogrijese. A ja se nadam iskreno da je sve jedna zabluda i da je s plodom sve okej. Drzimo fige i cim prije na pregled kod nekog drugog :)
    ,
    Tina, trudnoca moze biti manja ako O kasni kod mene je prva takodjer bila u razlici dvije sedmice. Nadam se da ce sve biti u redu i kako treba. Izdrzi 7 dana :)
    .
    Teich, drzimo fige za strpljenje i da sve bude kako treba. Cuvaj se :)
    .
    Ostale cure, kako se drzite? Imamo li uskoro novih pregleda? :)

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• tina545
    21. Siječanj 2022. 14:34

Hvala svima za mišljenje, malo mi je lakše, još 6 dana i onda ću znati da li je sve ok, iskreno se nadam da jeste i da je razlog tome što je O bila kasnije :) 

• Iman_20
    21. Siječanj 2022. 14:53

Cure kako ste?Meni danas tek kakendar pokazuje 5 sed.
    Zadnja menst 17.12 ali moje menst su svaki mj dolazile 2-3 dana prije i cim nije dosla oko 14.1 otp sam znala jer sam test radila 16.1 i bas je bio pozitivan
    Prethodnih dana imala sam blage grceve kao menst ali evo sad nista ne osjecam nikakav bol nadam se da je to oke?Kako vi?hah uopste se nmg sjetit kakva mi je prethodna trudnoca bila i taj pocetak 
    Krajem sedmice zvat cu za pregled bar cekam tu 6 sed abd pa da sd vidi.. 

• Erica
    21. Siječanj 2022. 18:53

Pozdrav cure..evo kako sam se zalila da nemam mucnine tako one pocele..uz to pozitivna sam na covid ali hvala Bogu simptomi prehlade..sto se tice spola ja bi voljela da je curica posto deckica vec imamo i nekako mi je taj osijecaj..ali neka bude sta god da je zivo i zdravo

Princess_Mimi
    21. Siječanj 2022. 21:57

Pozdrav ekipa 🥰
    Jučer sam obavila pregled, sve je u najboljem redu. Trudnoća odgovara 9+4 što je skoro u dan po zm.
    S druge strane, svi oko nas su u koroni, izgleda da smo i mi pokupili. Sutra ćemo se testirati.
    Najgore je što smo trebali s malim na cijepljenje u ponedjeljak i zato smo između ostalog i doputovali u Hrvatsku... Sad nam to pada u vodu ako smo pozitivni. 
    Je li tko od vas mamica prebolio? Kako su klinci reagirali? Kakvi su im bili simptomi i jeste li i njih testirali ili samo sebe?
    🙈

Mallla
    21. Siječanj 2022. 22:56

Princess_Mimi

Pozdrav ekipa 🥰
    Jučer sam obavila pregled, sve je u najboljem redu. Trudnoća odgovara 9+4 što je skoro u dan po zm.
    S druge strane, svi oko nas su u koroni, izgleda da smo i mi pokupili. Sutra ćemo se testirati.
    Najgore je što smo trebali s malim na cijepljenje u ponedjeljak i zato smo između ostalog i doputovali u Hrvatsku… Sad nam to pada u vodu ako smo pozitivni.
    Je li tko od vas mamica prebolio? Kako su klinci reagirali? Kakvi su im bili simptomi i jeste li i njih testirali ili samo sebe?
    🙈

Uhhh držite se i da što prije i laganije prođe!
    Mi smo imali:
    Curica 5 god - visoka temp. 6 dana, oko 38.5 a sve drugo bez frke...sedmi dan jak i ružan kašalj spustilo ae na pluća inhalacija pulmicortom i sumamed popila.
    Curica 5mj - jedan dan temp 37.5 simptomi jače prehlade, kašalj, začepljen nos, inhalacija pulmicortom čišćenje nosića, crveni luk u sobi.
    Ja - jedan dan temp 37.2, glavobolja, grlobolja, začepljeni sinusi, osjećaj hladnoće, bolna vratna žila i ukočena leđa, sve po jedan dan se izmjenjivalo.
    Brzi testovi su nam bili negativni a za koji dan ja PCR pozitivna. Kako nisam nigdje išla od kad je prva curica dobila temp nisam imala gdje pokupit koronu nego od nje i točno smo se razboljele ja i mlađa mala 3 dana nakon starije.
    Sve u svemu dobro smo prošli. Pomagao mi je jako svjež zrak i čaj od mente.

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    22. Siječanj 2022. 08:46

Mallla

Princess_Mimi

Pozdrav ekipa 🥰
    Najgore je što smo trebali s malim na cijepljenje u ponedjeljak i zato smo između ostalog i doputovali u Hrvatsku… Sad nam to pada u vodu ako smo pozitivni.
    🙈

Uhhh držite se i da što prije i laganije prođe!
    Mi smo imali:
    Curica 5 god - visoka temp. 6 dana, oko 38.5 a sve drugo bez frke…sedmi dan jak i ružan kašalj spustilo ae na pluća inhalacija pulmicortom i sumamed popila.
    Curica 5mj - jedan dan temp 37.5 simptomi jače prehlade, kašalj, začepljen nos, inhalacija pulmicortom čišćenje nosića, crveni luk u sobi.
    Ja - jedan dan temp 37.2, glavobolja, grlobolja, začepljeni sinusi, osjećaj hladnoće, bolna vratna žila i ukočena leđa, sve po jedan dan se izmjenjivalo.
    Brzi testovi su nam bili negativni a za koji dan ja PCR pozitivna. Kako nisam nigdje išla od kad je prva curica dobila temp nisam imala gdje pokupit koronu nego od nje i točno smo se razboljele ja i mlađa mala 3 dana nakon starije.
    Sve u svemu dobro smo prošli. Pomagao mi je jako svjež zrak i čaj od mente.

Kako ste držali luk? To sam čitala negdje ali se ne sjećam.... Za sad je malom (1,5g) samo zastopan nosić pa se stalno budi po noći

Granger
    22. Siječanj 2022. 09:09

Evo i mene nakon malo duljeg nejavljanja. Nisam popamtila tko je što točno napisao, pa ću ovako svima.
    Cure s koronom, čuvajte se. Čini se da su simptomi nekako blaži nego na početku tako da će sigurno sve biti okej.
    Koliko vidim nije više bilo priče o krvarenjima i to mi je drago pa svima s uspješnim pregledima od srca čestitam.
    Curama s nečim čudnim i upitnim savjetujem da pokušaju potražiti još koje mišljenje. Svaki doktor može pogriješiti. I držim vam fige da je ipak sve dobro.
    Što se mene tiče, pregled smo obavili na 6+2 od ZM, vidimo GV, ŽV i majušni plodić no ne i srčani odjek. Doktorica rekla da je sve točno kako treba biti u tim tjednima i da ni ne očekuje odjek pa me to malo umiruje. Nadam se da ćemo ga drugi put čuti. Štomse spola tiče ja bi dečka, muž bi curu pa ispada da je svejedno. 🙂 Kad bi me baš pitali što predosjećam, predosjećam curu i baš me zanima jesam li u pravu.
    Kako ste danas curke s mučninama, koronom? 

👸37 (trombofilija)
    🤴37
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mama_anđela
    22. Siječanj 2022. 12:32

Princess Mimi, ssuper za pregled, drago mi je da je sve okej :) Cuvaj se, sada primjenjujte sve moguce, vitamine, i na dijete pogotovo, i biti ce sve u redu. Srecom ovo sada nije opasno previse, ali svejedno trebamo se pripraziti
    .
    Ameliee, dobro nam dosla i neka ti bude sretno. Da taj smedji iscjedak bude proslost i da docekas svoju bebu zivu i zdravu
    .
    Granger, ako doktorica tako kaze onda ce sve biti okej, malo kasnija O i sl, i dovede do tog da nas ubrine. Uglavnom za sada ono sto imas pokazuje da je sve u redu. A biti ce i ubuduce

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Iman_20
    22. Siječanj 2022. 23:25

Kako ste ?Je li imate osjecaj straha?Pogotovo mame koje imaju manje dijete i gdje ce bit manja razlika?Ja sebe uhvatim da znam plakat u dani i onda budem nervozna i galamim samo...
    Sve mi je u glavi da li ce sve bit oke i sl.
    Kako se vi nosite sa svim tim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.