Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iman_20
    20. Siječanj 2022. 13:44

Kako se osjecate cure?Meni kalendar tek pokazuje sutra 5 sed.
    Tako da cu krajem sed zvati za pregled da se narucim.Imate li kakve bolove?Ja imam povremeno samo iscjedak nekad zuti nek kao mlijecni 

• Iman_20
    20. Siječanj 2022. 15:15

Brontosaurica ja vjeruj ne znam ni ova kakva ce bit.Bas neki strah imam kako izgurati hocel sve bit oke i slicno.
    Ali eto opet nadam se pozitivnom.S prvom trudnocom je sve proslo u najboljem redu.E sad kad vec imam malog djecaka imam neki strah kako ce proci ipak sad imam obavezu 24h i nemam bas toliko vremena da odmaram.
    Nemam nikakav osjecaj sto se tice pola nek bude zivo zdravo da bude sve uredu samo.

• Iman_20
    20. Siječanj 2022. 15:34

Brontosaurica kad si bila na pregledu koji si bila tjedan?I koji ces bit kad odes opet?
    Pa i ja cu sljedeci tjedan zvati da se narucim 
    Nadajmo se da sve prode ureduuuu :))
    Nosas li starije dijete?hah jao ja svaki put kad dignem imam strah neki ali opet kad prokontam sta cu moram :))
    Kako bude bit ce 
    Drzimo figeee

• Iman_20
    20. Siječanj 2022. 16:06

Pa tako je meni s proslom trudnocom bila 5+3 isto se to vidjelo a slj pregled sa 7+3 i sve se jasno vidjelo i otkucaji i sve 
    Zato mislim sacekat slj sed da pozovem za pregled vjer me naruci tako sa 7sed akobogda

• Iman_20
    20. Siječanj 2022. 16:06

Pa tako je meni s proslom trudnocom bila 5+3 isto se to vidjelo a slj pregled sa 7+3 i sve se jasno vidjelo i otkucaji i sve 
    Zato mislim sacekat slj sed da pozovem za pregled vjer me naruci tako sa 7sed akobogda

• Tarry
    20. Siječanj 2022. 16:51

Je li neka od vas mozda vec vadila krv? Ja imam snizen PV (INR) 0.93 je a treba biti od 2 do 3.5. Uzasno sam uplasena jer je to cesto razlog pobacaja koliko sam citala

Trixie
    20. Siječanj 2022. 18:49

Aries bravo za pregled. Bas mi je drago da je sve po skolski. Neka tako i ostane. 
    Ja imam osjecaj da je opet decko,a posto vec imam decka voljela bih da je curica sada. Da bude braco i seka. 
    Ja planiram troje djece. Ove prve dvije trudnoce su planirane ,a sada iza ove druge planiram pauzu malo duzu

• Teich25
    20. Siječanj 2022. 19:48

Aries, super vijesti!
    Ja sutra idem na pregled i bit ću 6+2 što je možda malo rano, al imam iza sebe operaciju ciste na jajniku pa sam malo opreznija. Ja sam za sada užasno umorna i imam grčeve u trbuhu kao pred mengu i da grudi su mi užasno natečene i bolne 😅

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

• tina545
    20. Siječanj 2022. 20:17

Pozdrav svima :) 
    Danas sam bila na pregledu, prva trudnoća je u pitanju. Gestacijska vrećica mi je 16mm ali prazna, nema drugih elemenata trudnoće, po toj veličini sam 5+6d. 
    Inače sam 8t od zadnje men (24.11)... ciklusi u zadnje vrijeme prosjek 32 dana, pretpostavljam da zbog kasnije ovulacije (10.12) nisu još vidljivi otkucaji, ali ako je nekao imao slično iskustvo neka piše, jer sam nestrpljiva do sljedećeg pregleda za 7 dana.
    Hvala unaprijed

Mallla
    20. Siječanj 2022. 20:27

Tarry ja sutra idem vadit krv, al to sto pises prvi put cujem, inace zovnem dr i ona mi odma ocita nalaze pa se ni ne kuzim bas u stavke. Drzim fige da ipak sve bude ok.
    Tina meni su ti prve dvije trudnoce bile -2 tjedna zbog kasnih ovulacija, a sad ova sam bila na pregledu na 6+4 vidila se gestacijska, nešto kao plod i bez otkucaja, a na 8+4 kuca srce ko veliko....znam da te aad ništa ne može čarobno umiriti al od srca ti želim da je stvar samo kasne ovulacije i da je sve tocno kqko treba biti.
    Brontosaorica jos malooo malooo....pa ces vidit svoje malo srceko di lupka....suosjecam na strahu!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.