Vecer cure..
Ja sam danas iskoristila dan sa malim maksimalno.
Ja jos uvijek nisam toliko svjesna da sam trudna..
Mislim da se postaje svjesniji nakon prvog pregleda..jos samo par dana. 😊
Malla bas mi je drago da je pregled prosao dobro. Mogu zamislit koja sreća. Sada uzivaj 😊
Jutro cure :)
Teichmmb, vjerujem da te zabrinjava kad nemas mucnine, ali nikad se ne zna, kada se mogu pojaviti a i ne moraju. Kod mene je opet pretjerano, sinoc u 12 sam povracala, al sto je najgore sto sam za cijeli dan pojela dvije banane, pa nema sto ni izaci iz mene, i onda ona kiselina koja me ubija. Vise mi nijedno pice ne odgovara, ni nista od hrane. Hvala Bogu pa imam banane za uzeti, jedino njih mogu. Zaistaaa, kao neki sam cvjetic, zalij me i tj to
.
Malla, bravo za pregled, divne vijesti. I ja sam isla otprilike u tvojim tjednima i onaj fini oblik ima, a tek 2 cm Duse male
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Pozdrav curke,
Evo napokon imam hrabrosti da se i ja javim i objavim svoju trudnocu (nakon dva missed)..do sada sam imala dva pregleda i za sada sve se uredno razvija ♥️..Termin mi je krajem kolovoza,ali po tjednima trudnoce vise pripadam u jesenskim,nego ljetnim bebama(tamo vecina njih je vec u 20 tj) 🤗trenutno od simptoma imam gadne mučnine,ali bez povraćanja... Veselim se budućem razmjenjivanju iskustva i informacija. Čestitke svima na urednim pregledima 🙌
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Malla, super vijesti, drago mi je zbog tebe! 😁
missmama 91 dobrodošla! 🤗
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Missmama dobrodosla. 😊
..
Mucnine nemam ni ja jos uvijek.. mislim da je i rano jos. Ali svejedno gajim nadu da ce me izbjeci ovaj put.
Cure,budite sretne ako bemste mucnine. Vjerujte mi.
Nije to razlog za brigu vec za srecu 😃
Missmama dobrodošla, ja sam isto kraj kolovoza al tamo ima cura koje su realno proljeće a to mi je vec daleko po tjednima.
Mučnine kod mene u sve 3 trudnoće počmu negdje u 6om tjednu, najjače budu u 9om tjednu a onda do 16og prestanu. Al evo sada je nešto malo drugačije, imam mučninu al ne toliko intenzivnu kao prošli put pa se nadam da ce tako i ostati. A opet racunam ma i da budu imam izdrzat cca 4 tjedna i dobro je proci ce.
Jucer smo dijelu obitelji obznanili vijesti pa je reakcija bilo od "ostao bez teksta" do euforije 😄 uglavnom svi dozivljavaju kao nesto lijepo i zabavno, sto i je.
Moj iduci korak je u dogledno vrijeme na razgovor s poslodavcem i informiranje o tome da se ne vracam jos do daljnjeg, al kako vrijeme više prolazi to mi je tak dio manje stresan.
Kako ste vi danas? Imate kakvih tegoba? Priželjkujete curicu ili dečka? Naravno da je svejedno u smislu da nek bude živo i zdravo pa kojeg god spola, al ona tiha željica....ja si priželjkujem dečka i imam neki osjećaj da bi mogao biti dečko ovaj put!
url=https://lilypie.com]
Dobrodosla 😁🙌
Danas polagano, ja i malac se cijele dane igramo i setamo.... Ja sam ok, jedino kaj pisam po noci jedno 8000000x.a znam da to nije kraj nego na kraju trudnoce dolazi onaj dio kad trcim na wc radi kapljice 😂😂😂😂
Jooj ja imam decka i voljela bi jos jednog decka❤️ muz bi radije curicu.... Ovaj put nemam nikakav osjecaj
Sortiraj odgovore
Najstariji