Naše vjenčanje kod matičara će biti 1.7., nisam našla haljinu za to još ni niš 😅. Isto je plan kad bude krštenje vjenčat se u crkvi, za to sam naručila haljinicu lijepu preko Asosa i moram reći da sam jako zadovoljna s njom, naravno sad mi ne paše, ali se nadam da do vjenčanja u crkvi bude. Znači puno nas ima iste planove 😅
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Chivas lijep provod i uzivajte 🥰❤️
-
Ajme koja noc iza nas (namjerno kazem iza nas jer ni muz nije spavao) 😂 ne znam jel to zbog onog supermjeseca sto je svjetlio cijelu noc al moj mali nije cijelu noc sve skupa sat vremena bio miran 🙄 s boka na bok, pa na leda, pa s jastukom za dojenje pa bez njega, pa isla u boravak pa se vracala u krevet, pa sjedila, docekala i majstore u 6 jer sam sjedila na terasi od pola 6 ispratila pola susjedstva na posao 🤦🏽♀️zaspala oko pola 7 pa je muzu zvonila budilica u pola 8 i evo lezim u krevetu nebi zaspala nema sanse a umorna da se nemam snage izvuci van 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Moana vidjeti cu mozda mogu sta sama sasit preko🙆♀️🙆♀️🙆♀️
Brontosaurica odlicno za pregled , i odlicnoo samo za +5 kilazu😄
Chivasi cestitkee🥳🥳🥂🥂 neka vam je sa srecom❤️
Mi smo to odradili prije mj dana😄
Imam ja za prodat vjencanicu kratku i iza se zalopca šlep , ledja otvorena, masna iza, M broj sa asosa. Ako tko hoce kupit😄
Aries bome si imala zabavu nocas. Ja ako se probudim po noci znam osjetit al me za sad jos nije to probudilo. Imam nekako osjecaj da je vise aktivna navečer i kroz noc. Nadam se da to nece primjenjivat kad se rodi🙆♀️
Ja sam jucer isla na predavanje Jordana Petersona sta je trajalo sve skupa oko 2 h..ja imam osjecaj da sam bancila negdje do 6 uj uz alkohol i cigarete😮💨😮💨
Jao cure pa vi ste sve u vjenčanjima. 🙂 Ništa, svima vam želim puno sreće u bračnom životu i da se lijepo provedete.
Sad ste me baš podsjetile na moje vjenčanje. Nama će 1.7. biti peta godišnjica braka. I nismo imali nikakvu veliku svadbu, lijepo i profinjeno vjenčanje s najbližima i nakon toga večera, a onda tulum u planinarskom domu. Bilo je baš top. Udala sam se u maminoj vjnečanici i to mi je isto bilo top (mama je uvijek ispred vremena i odijevanju) 🙂.
Jučer smo obavili kratki pregled. Sve je okej, ali mi je žao što nismo mjerili bebolinu. Okrenula se glavom dolje i to je jedina novost. Brontosaurice, čini mi se da je tvoja ginekologinja najdetaljnija. Možeš nam napisati ime? Ne znam, iako nisam blizu baš bih voljela znati.
Dobila sam dodatno željezo jer mi je snižen hemoglobin iako je željezo okej. Dala mi je doktorica neke tablete koje ima kao uzorke, Globifer forte. Jel to netko probao?
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Cure koje su u vjencanjima, sretno i uzivajte na svoj dan cak i ako nece biti neko veliko slavlje s puno ljudi, to je ipak samo vas dan!
Htjela sam pitati za glazbeni vrtuljak za kindebet, sve sam kod nas pregledala i nista mi se ne svida i bzvz je. Po ducanima su to presarene igracke s plasticnom kontrukcijom sto mi je bas ruzno. Po instagramu ima tih cura koje to rade, cijena je jako visoka, oko 600 kn ali ni to mi nije wow ili su figurice prevelike ili je neuredno i bas se jako vidi da je handmade ili je pak sterilno s bojama i sve te cure rade na istu foru.
Sve sto sam nasla na pinterestu kod nas se ne prodaje, nitko ne izrađuje, pa znate li mozda neke slovenske profile ili iz okolnih zemalja koje izrađuju ili da se u njiigovim ducanima prodaje? Znam da nije big deal ali to ce biti jedino kutak sobice odnosno nase sobe koji ce biti prilagođen bebi i htjela bi da je nesto lijepo ali i korisno za razvoj motorike.
Znači 4ti put tipkam isto...ako sad zajebem.ne pišem više 🤦🏻♀️
Aries - hvala, riješila si mi enigmu "Mjesec". Mala mi je preplakala cilu noć, malo je reć da smo skršeni. Ja više nisam mogla nosit i umirivat pa je tata preuzeo.
Granger - odlično za odličan pregled. Neka nastavi svima bit tako. Opuštajuće je kad nam.je svima sve dobro a već smo u visokim tjednima.
Brontosaurica super pregled, ekstra detaljan, preee dobro. I moja dr mjeri trbuh i gleda poklapa li se s tjednima. Ne mjeri obujam nego od pubične kosti do želudca otprilike, zaboravila.sam naziv za to mjerenje.
Chivasy uživajte danas želim vam.dobar provod!
Svima Vama što planirate, provodite ili ste proveli ideju sklapanja braka želim mirne bračne vode da vam.ostane zabavno i lijepo kao i prije potpisa. Djeca nas mijenjaju bez obzira na brak ali nas i povezuju na neke nove načine kao i brak. Napravite točno onako kako vas veseli i uživajte u tome ❤️
Nama će u 10mj 7 godina braka i 13 godina veze
url=https://lilypie.com]
Cure koje su u vjencanjima, sretno i uzivajte na svoj dan cak i ako nece biti neko veliko slavlje s puno ljudi, to je ipak samo vas dan!
Htjela sam pitati za glazbeni vrtuljak za kindebet, sve sam kod nas pregledala i nista mi se ne svida i bzvz je. Po ducanima su to presarene igracke s plasticnom kontrukcijom sto mi je bas ruzno. Po instagramu ima tih cura koje to rade, cijena je jako visoka, oko 600 kn ali ni to mi nije wow ili su figurice prevelike ili je neuredno i bas se jako vidi da je handmade ili je pak sterilno s bojama i sve te cure rade na istu foru.
Sve sto sam nasla na pinterestu kod nas se ne prodaje, nitko ne izrađuje, pa znate li mozda neke slovenske profile ili iz okolnih zemalja koje izrađuju ili da se u njiigovim ducanima prodaje? Znam da nije big deal ali to ce biti jedino kutak sobice odnosno nase sobe koji ce biti prilagođen bebi i htjela bi da je nesto lijepo ali i korisno za razvoj motorike.
Za razvoj motorike je bitno da je šareno ili bar jači kontrast i da se vrti. Bebama je zanimljivo s oko 2mj starosti kad počnu pratiti okicama te kretnje i zanimljovo im je kratko.
Pogodnije je da je to negdje u kući i da služi kao animacija za igru nego da je na krevetiću koji je za spavanje. E sad ovisi o tome kako si tko želi organizirati život i navike s bebom. Da meni je isto 600kn previše za tako neku igračku, al uvijek možeš ponuditi da ti netko to uzme za babinje. Ili ako baš imaš posebno želju i ideju kako izgleda onda sretno u traženju 😊
O da taj mobil sam imala nasljeđeni, star 10 godina, ove godine je crka...neke patkice i mede plišane, bio je simpatičan al sad planiram plastični jer se na te plišance prašina veže nenormalno pa mi je to bilo još dodatno za prati.
Chivas puno srece vam zelim i uzivajte u svom danu❤️
Ima bas me zanima- kakva vam je onda procedura kad se bebac rodi? Znam da puno ljudi odradi to u maticara prije bas zbog birokracije s djetetom, navodno se mora ukljucivat i centar za socijalnu skrb? Sigurno si proucila, bas me zanima sto ces morat napravit?
.
Ovaj moj malac se namjestio tako ruzno, otkad sam se probudila hodam ko zvonar crkve notredam, boli me ako se ispravim. Nadam se da ce se okrenit uskoro.
Centar ti ide samo ako otac ne zeli potpisati da je otac
I caka je u tome
Imas taj formular koji otac mora potpisati da "priznaje" svoje dijete i ako roditelji nisu prijavljeni na istu adresu potpisuje se samo onaj koji nije prijavljen na istu adresu na kojoj ce biti dijete da pristaje da dijete bude prijavljeno na tu adresu
Moja sestricna nije imala problem s tim nego sa svecenikom koji nije htio krstit dijete jer nisu vjencani
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Jutro cure, baš i mene zanimaju ti mobili i igračke. Sve mi je tako nekako užasno kičasto, a još kad imaju one melodije to mi je baš strava jer sve nekako krešti i ne bi htjela da se na to navikne Čitala sam da bebama ionako najviše pašu crno bijeli kontrasti, ali takvih igračaka nema nigdje. Naišla sam samo na Bebelot, hrvatski obrt koji šije crno bijele igračke, ali nemaju baš veliki izbor. A mobil nisam ni jedan lijepi našla plus da igračke vise tako da ih beba zapravo vidi, a ne da su okomito postavljene pa gleda u guzu od medvjedića
Znam da bebama to sigurno ne smeta, ali su skroz besmislene i skupe.
Isto tako bi htjela one čarapice s zvečkama za razvoj motorike nogica, ali i njih već dugo ne mogu pronaći, jel ih koja negdje vidjela?
I htjela sam vas baš pitat kak vi bebače osjetite. Vidim da neke od vas bude noću. Pretpostavljam da se moj mrda i dok spavam, al nikad me nije probudio. S obzirom da sam ga jako rano osjetila, mislila sam da će me sad već pošteno lupat, ali baš je nježan. Uglavnom se rasteže, a nekad skoči pa se zatrese unutra, ali ništa posebno. Nekad samo vidim kak mi nadiže kožu i onak idu valovi, ali tipa da ne gledam u trbuh ne bi to ni osjetila pa se malo, malo brinem da je premiran
Sortiraj odgovore
Najstariji