Chivas sretnoooo ❤️❤️
Sta se tice mobila, mi smo ga dobili na poklon za prvog sina. Tooooootalni promasaj u nasem slucaju. Tiny love mislim da jr vrtuljak, sa onim njihovim poznatim plisancima, sladak i ne previse kicast ali mali ga uopce nije dozivljavao. Cak bi i plakao kad bi se ukljucio, jednostavno ga nije nikad zanimalo to.
Ono sta sam ja radila, jer isto tako znam da je najbolji crno bijelo kontrast za male bebe, na internetu sam nasla razne uzorke bas za to, isprintala i polijepila za patafixom na zid krevetice da mali gleda. I u dnevnom je bilo po komodama zalijepljeno i uglavnom svugdje oko nas. E to je stvarno volio gledati i uvik bi ga smirilo. Tako da, ne mora se uvijek sve kupovati, ima na pinterestu milijardu ideja za razvoj djece koje mozete sami na brzinu sklepati a jos je i veci gust kad znate da ste se potrudili i bebi se svida. ☺️
https://www.babycenter.hr/playgro-zvecka-narukvica-sa-papuci-84019.html jel misliš na ovo?
A imaš i obične čarapice tipa s glavom mede koja šuška u Mullera, DMa i svakoj bebećoj trgovini.
A što se tiče mobila beba nema tako razvijen vid da razaznaje što je guzica a što glava 🤣 Pola tih igračaka služi nama za gušte a ne bebama na kraju, al skupi su ti gušti.
url=https://lilypie.com]
Mi cemo taj vrtuljak za krevetic naruciti preko bazzara, za to sam si odredila do 250 kn jer mi nema smisla da dajem vise, prakticnija bi bila plasticna za odrzavanje makar ja imam neku fobiju da taj vrtuljak moze pasti pa mozda ipak uzmem plisane
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Chivas sretnoooo ❤️❤️
Sta se tice mobila, mi smo ga dobili na poklon za prvog sina. Tooooootalni promasaj u nasem slucaju. Tiny love mislim da jr vrtuljak, sa onim njihovim poznatim plisancima, sladak i ne previse kicast ali mali ga uopce nije dozivljavao. Cak bi i plakao kad bi se ukljucio, jednostavno ga nije nikad zanimalo to.
Ono sta sam ja radila, jer isto tako znam da je najbolji crno bijelo kontrast za male bebe, na internetu sam nasla razne uzorke bas za to, isprintala i polijepila za patafixom na zid krevetice da mali gleda. I u dnevnom je bilo po komodama zalijepljeno i uglavnom svugdje oko nas. E to je stvarno volio gledati i uvik bi ga smirilo. Tako da, ne mora se uvijek sve kupovati, ima na pinterestu milijardu ideja za razvoj djece koje mozete sami na brzinu sklepati a jos je i veci gust kad znate da ste se potrudili i bebi se svida. ☺️
Točno takvo je i moje iskustvo. Pljuneš masnu lovu za nešto što dite na kraju ne zanima. Doduše ja sam većinu nasljeđivala pa mi nije bilo žao al opet...
Moje obadvije baby gym uopće nisu doživljavale. Mobil su doživljavale ali jako jako kratko. Ono što su obadvije voljele/vole su oni mede što pritisneš trbuh a on projicira svjetlo i neku laganu muziku, a meni taj medo služi za noćno svjetlo (upalim kad zatreba). A obadvije kao male male bebe do 4mj ništa zapravo od igračaka nije zanimalo. A ni ove šuškave čarape i narukvice im nisu bile neka zanimacija.
Evo ideja:
https://dovoljnodobramama.com/tag/crno-bijeli-mobil/
Chivas sretnoooo ❤️❤️
Točno takvo je i moje iskustvo. Pljuneš masnu lovu za nešto što dite na kraju ne zanima. Doduše ja sam većinu nasljeđivala pa mi nije bilo žao al opet…
Moje obadvije baby gym uopće nisu doživljavale. Mobil su doživljavale ali jako jako kratko. Ono što su obadvije voljele/vole su oni mede što pritisneš trbuh a on projicira svjetlo i neku laganu muziku, a meni taj medo služi za noćno svjetlo (upalim kad zatreba). A obadvije kao male male bebe do 4mj ništa zapravo od igračaka nije zanimalo. A ni ove šuškave čarape i narukvice im nisu bile neka zanimacija.
Sve isto doslovno od rijeci do rijeci osim sta mi imamo sovu umjesto medota. Al tocno tako, zapravo sve to kupujemo radi nas i naseg gusta i da to sve izgleda slatko i lijepo a zapravo skroz nepotrebno bacanje love, bebe to uglavnom ne zanima nista. 😅
Meni je super na instagramu cura, yowanna_a, cirnite malo na njen profil i na highlightse o igrackama. Doduse, sad vise objavljuje o starijem sinu koji ima oko 2 god, ali cesto objavljuje i za bebu igracke. Ima stvarno top ideja nekad!
Mi smo mobil dobili. Jedan od tih handmade s instagrama (profil sayonis). Meni se baš jako sviđa, ali također ga ne bih kupovala sama već bih izradila svoj. Babygym izrađujem trenutno. Radim igračke od drveta i špage pa ću vam ga pokazati kad bude gotov. 🙂 Znam da bebe vole više kontrasta, ali šta ću kad se meni sviđaju pastelni, neutralni, zemljani tonovi, a plastiku ne mogu smisliti nikako već od ranije. Naravno, sigurna sam da ću na kraju popustiti i kupiti ono što će beba htjeti, ali za sad stavljam svoje ružićaste naočale i boli me briga, bit će nautralno.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Evo ideja:
https://dovoljnodobramama.com/tag/crno-bijeli-mobil/
Super, mogla bi se s ovim pozabaviti pa mu napravit jedan. I da one čarapice sa zvečkom sam tražila, imali su u mulleru, al ih već dugo nisam vidjela. Budem pogledala te koje si stavila.
Hvala cure na idejama Ma znam da to sve ovisi o bebi i možda mu ništa neće od toga biti zabavno, to je više nama sad za zabavu.
Ja isto ne mogu naci mobil da mi je lijep, bio je prije u ikei kao na safari temu taj mi se svidio, ali ga nemaju vise… Plisanca mu budem kupila jer mi je to slatko, hocu da ima nekog tako od mene, iako znam da cemo vjer i dobiti.
Zabicamala tako ni ja ne osjetim bas jako, tj kako koji dan, ali isto me tipa nije probudio ponoci, ak se ja probudim i udara me mene to i uspava 😁 Ovih dana bas nije aktivan, nadam se da bude opet vise tako mi je draze 😁 Moj muz i ja smo isto za pola god 13god zajendo od toga bude 3 u braku ☺️
I meni su draži dani kad je prpošan A ponoći kad se meškolji me isto uspava, valjda sam mirnija ako ga osjetim pa mi ne smeta.
Danas mi je vruć dan 🤭 otišla sam u trgovinu udaljenu cca 200m i sad pušem ko puh. Vrzmam u glavi di bi mogla s dicom danas da provedemo dan jer nema vrtića danas, a cijeli dan u kući mi je najzadnja opcija. Vani pre vruće pa eventualno neki odlazak na more ili jezero ako mi se bude dalo iza ručka. Zadnja dva dana imam pojačan iscjedak i zna mi se beba namjestit nezgodno pa budem nervoznija i usporenija. I da malo me zezaju kukovi il guzovi nisam ni ja sigurna koji točno dio s nekom tupom boli.
Zvonkobonko prijedlog, popij magnezij ako već nisi, otuširaj se, lezi malo na leža s nogama npr na naslon kauča, malo livi bok i možda ipak uspiješ provesti dan po planu. U posljednje vrijeme znam dio dana bit totalno fit, a drugi dio katastrofa...
Sortiraj odgovore
Najstariji