Zvonko sretna godisnjica!
-
Ja sam jucer dala zadnji ispit na faksu pa smo sinoc izasli sa frendovima malo proslaviti, kasnije legli i danas sam dokrajcena nakon skoro 2 uzastopno ne prospavane noci tako da je plan za danas lezanje dok muz radi po kuci sto treba, treba ga iskoristiti dok je doma 😂
Navecer idemo kod mojih po robicu za bebu sto mi je sogorica ostavila i jedva cekamm
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Aries5 cestitam 🥳🥳🥳🥳
Zadnji ikad il zadnji ove godine? :D
Koliko sam skuzila farmaciju studiras il nesto tako srodno?
Zadnji ikad 🥳 dok ne upisem jos 2 godine 😂😂
Studiram sestrinstvo, preddiplomski gotov, planirala sam diplomski odmah ali malo ce cekati sad dok bebica ne naraste malo
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Aries čestitam 👏👏👏 malo bebica stasa i nastavak slijedi 💪 do tada uživaj u ovom uspijehu!
url=https://lilypie.com]
Zvonko sretna Vam godišnjica!
Aries čestitam! Vjerujem da je trebalo puno truda za to, pogotovo sad u trudnoći, tako da svaka čast!
.
Što se mjerenja trbuha tiče meni nisu mjerili ni u prvoj ni sad u ovoj trudnoći nažalost ali bilo bi zanimljivo znati te podatke, ja se doma sama ne sjetim izmjeriti 😅
.
Cure koje spremate vjenčanje, sretno 😊❤️
Tu u Irskoj slijedi za vikend "toplinski val" što meni kao Hrvatici zvuči smiješno jer najavljuju "vrtoglavih" 26 stupnjeva 🤣 To je za ovo podneblje stvarno puno, pa se veselim da odemo negdje možda na plažu, šteta što ne hladno more 🙈
Cutžrke čestitam i na godišnjici i na položenim ispitima. Sve su to sjajne vijesti. Neka nam sve budu takve. 🙂
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Htjela sam napisati 'curke', ispalo ne znam ni sama što. 😂
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Pozdraav cure, citala sam, ali nisam stizala nista pisati
Strka isto oko zadnjih ispita, diplomskog.. nadam se da ce sve biti rijeseno pocetkom 7.mjeseca 🤞
Aries bravo za faks, ostalima čestitam za uredne preglede, vjenčanja i godišnjice 😘😘
Hvala cure ❤️❤️❤️
Princess sad sam se nasmijala da im je toplinski val sa 26° 🙈 sretno i drzite se hlada 🤭
Amelie tocno se slazem da mi je njihov mehanizam od odlaska na wc svako jutro prije posla u tocno toliko i toliko do zaspati u roku sekundu 😂😂
Ima sretno s pranjem i selidbom 🙈🙈 ja samo slazem zasad al kad krenem prati mislim da ce pegla raditi cijeli tjedan 🙄
Tenaa sretno 🤞🤞🤞
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji