Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    16. Lipanj 2022. 10:33

I da sretna vam godišnjica! 🍻

url=https://lilypie.com]

Aries5
    16. Lipanj 2022. 12:21

Zvonko sretna godisnjica!
    -
    Ja sam jucer dala zadnji ispit na faksu pa smo sinoc izasli sa frendovima malo proslaviti, kasnije legli i danas sam dokrajcena nakon skoro 2 uzastopno ne prospavane noci tako da je plan za danas lezanje dok muz radi po kuci sto treba, treba ga iskoristiti dok je doma 😂
    Navecer idemo kod mojih po robicu za bebu sto mi je sogorica ostavila i jedva cekamm

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    16. Lipanj 2022. 12:53

zvonkobonko

Aries5 cestitam 🥳🥳🥳🥳
    Zadnji ikad il zadnji ove godine? :D
    Koliko sam skuzila farmaciju studiras il nesto tako srodno?

Zadnji ikad 🥳 dok ne upisem jos 2 godine 😂😂 
    Studiram sestrinstvo, preddiplomski gotov, planirala sam diplomski odmah ali malo ce cekati sad dok bebica ne naraste malo 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    16. Lipanj 2022. 13:40

Aries čestitam 👏👏👏 malo bebica stasa i nastavak slijedi 💪 do tada uživaj u ovom uspijehu!

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    16. Lipanj 2022. 13:56

Zvonko sretna Vam godišnjica!
    Aries čestitam! Vjerujem da je trebalo puno truda za to, pogotovo sad u trudnoći, tako da svaka čast!
    .
    Što se mjerenja trbuha tiče meni nisu mjerili ni u prvoj ni sad u ovoj trudnoći nažalost ali bilo bi zanimljivo znati te podatke, ja se doma sama ne sjetim izmjeriti 😅
    .
    Cure koje spremate vjenčanje, sretno 😊❤️

Princess_Mimi
    16. Lipanj 2022. 13:58

Tu u Irskoj slijedi za vikend "toplinski val" što meni kao Hrvatici zvuči smiješno jer najavljuju "vrtoglavih" 26 stupnjeva 🤣  To je za ovo podneblje stvarno puno, pa se veselim da odemo negdje možda na plažu, šteta što ne hladno more 🙈

Granger
    16. Lipanj 2022. 14:08

Cutžrke čestitam i na godišnjici i na položenim ispitima. Sve su to sjajne vijesti. Neka nam sve budu takve. 🙂

👸37 (trombofilija)
    🤴37
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Granger
    16. Lipanj 2022. 14:09

Htjela sam napisati 'curke', ispalo ne znam ni sama što. 😂

👸37 (trombofilija)
    🤴37
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

tenaa
    16. Lipanj 2022. 15:49

Pozdraav cure, citala sam, ali nisam stizala nista pisati
    Strka isto oko zadnjih ispita, diplomskog.. nadam se da ce sve biti rijeseno pocetkom 7.mjeseca 🤞
    Aries bravo za faks, ostalima čestitam za uredne preglede, vjenčanja i godišnjice 😘😘

Aries5
    16. Lipanj 2022. 15:59

Hvala cure ❤️❤️❤️ 
    Princess sad sam se nasmijala da im je toplinski val sa 26° 🙈 sretno i drzite se hlada 🤭
    Amelie tocno se slazem da mi je njihov mehanizam od odlaska na wc svako jutro prije posla u tocno toliko i toliko do zaspati u roku sekundu 😂😂
    Ima sretno s pranjem i selidbom 🙈🙈 ja samo slazem zasad al kad krenem prati mislim da ce pegla raditi cijeli tjedan 🙄 
    Tenaa sretno 🤞🤞🤞

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.