Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • teichmmb
    16. Lipanj 2022. 19:53

Pozdrav cure, čestitam na ispitima i godišnjicama!
    Vidim sve ste u pripremama i kupovinama, ja svu opremu imam od prvog djeteta tako da zapravo trebam kupiti samo neke sitnice nove, stvari za sebe i kozmetiku. Nisam još počela ništa spremati, sve mi je na par strana i već me muka hvata kad se sjetim da moram prvo sve pronaći pa oprati itd. Baš se sjećam koliki mi je gušt bio kad sam kupovala sve novo pa sam sad kupila neke stvari koje realno i ne trebaju ali da baš ne ispadne da ovom malcu nisam ništa kupila tipa gnijezdo, šivana presvlaka za kolica, dekice, projektor...
    Kad vi planirate početi s pranjem i peglanjem robice? I jeste već kupile što će obući za izlazak? 

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Aries5
    16. Lipanj 2022. 20:50

Moj plan je poceti prati iza 15.7. da oko 1.8. bude sve spremno
    A robicu za van isto nisam jer je sve po ducanima vecinom kratko pa vjerujem da cu to isto oko 1.8. kad pocnu dobivati vise dugackih stvari

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    17. Lipanj 2022. 00:09

Večer ekipa, evo mene pred spavanje iako sam se danas naspavala. Planirala sam.cure odvest na more i na kraju iza ručka zaspala, probudila se u 17h 😬 otpalo more al sam ih odvela na druženje kod prijateljice pa je opet iskorišten  dan. Sad me ovo treće tromjesečje uhvatilo kao prvo, svako popodne mene san ulovi i jedva izdržavam ne zaspati.
    Ja isto gotovo sve imam od prve dvije cure, s tim da je sve u pogonu jer prošle godine u ova doba sam rodila, tako da je sve oprano i složeno samo nije još u komodi nego u onoj plastičnoj kutiji s poklopcem (na robu mislim). Odjelce za izlazak sam kupila jer je bila prigoda, naletila sam na ono što mi se sviđa. Iako realno nisam trebala kupovati ništa kupila sam iz čistog gušta. Isto planiram još par sitnica uzeti isto iz gušta da ne zanemarim treće djete pod geslom "praktično mi je". Kofer/torbu planiram spremiti tamo otprilike u 36om tjednu, nema potrebe prije, a i to mi je sve relativno na dohvat ruke. Nekako me prije dosta pucala nervoza i spremanje na vrijeme tj. Puno prije vremena a sad sam nekako kao usporeni film po tom pitanju. Prednost toga što su mi trudnoća na trudnoću je to što realno za kupiti imam baš samo sitnice.

url=https://lilypie.com]

bellaru
    17. Lipanj 2022. 07:20

Jutro!

Brontosaurice wow mama zavrsila faks sa 53👏🏻👏🏻👏🏻 dokaz da nikad nije kasno za sve!☝️☝️
    Aries cestitam🥳

Toplomjer..isprobala sam par, kad su skroz mali najbolje bilo koji za rektalno mjerenje sa vrhom koji se savija, a kasnije mi se najbolji i najtocniji pokazao braun thermoscan.

• Mima_zap
    17. Lipanj 2022. 07:44

Curke jel vas muče BH kontrakcije? Sinoć prije spavanja uzela magnezij, otišla spavati oko 10, a u pola 12 me probudilo zatezanje u trbuhu, dodirnem trbuh, a na dva mjesta dvije velike kvrge. Nisam baš mogla spavati jer me nakon toga još povremeno stezao trbuh. Preko dana nikad nisu tak jake. Prije mi je magnezij pomagao a sad očito više ne.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

bellaru
    17. Lipanj 2022. 08:30

Ja stalno imam neke bolove, grceve, stiskanja, pritisak. Nekako mislim sve je to normalno🤷‍♀️ na pregledu sve bude dobro pa onda valjda to tako mora bit. Ako nesto radim onda legnem, ako lezim promjenim polozaj. 🤷‍♀️ 

Princess_Mimi
    17. Lipanj 2022. 08:40

Ima pa koliko si to robe kupila kad uz 5 mašina veša još nije gotovo? 😂 Sad me hvata panika da nemam dosta 😂
    Mi smo imali sve od prvog sina ali mi nije bilo isplativo slati za Dublin iz Zagreba pa sam kupila nove stvari, desetak pidžamica, 5,6 bodija i hlačica i još nekoliko sitnica. Imam dojam da mi je to s prvim bilo dovoljno jer je bilo puno robice koju nije stigao ni obući jer je prerastao brzo 😅

• Teich25
    17. Lipanj 2022. 08:59

Pozdrav curke! Čestitam godišnjicu braka i završetak faksa! 
    Mi smo prošli vikend kupili nešto robice, kinderbet i komodu za prematanje. Inače, mene već neko vrijeme lovi panika da trebam što više stvari pripremiti što prije i da nemam vremena  Torbu planiram spakirati mjesec dana prije termina. 
    Ja isto imam te kontrakcije s kvrgama i mogu potvrditi da ništa protiv njih ne pomaže, ali isto tako nisu opasne samo  neugodne. Mene trenutno više muče užasno bolni grčevi u listovima. Magnezij 400 pijem svaki dan, ali badava  
    Kod nas su sad ovaj vikend najavili temperature do 35  Kak se vi nosite s vrućinama?

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

Tobolac
    17. Lipanj 2022. 09:21

Pozdrav od jedne mame iz zimskih beba prosle godine :), ceka Vas prekrasan put, samo hrabro, kad se samo sjetim ovog razdoblja prosle godine :)
    Polako pravim mjesto za nove stvari pa ako nekome treba pojas Be Safe koji se koristi u voznji, evo link
    https://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/be-safe-pojas-trudnice-oglas-37546392 [njuskalo.hr]
    Cuvajte se ;)

Aries5
    17. Lipanj 2022. 10:04

Joj oblacenje bebe.... ako cu u necem grijesiti....mrak mi pada na oci vec sad.. 
    Nisam planirala kratke rukave uzimati uopce jer si mislim ipak 9.mjesec nek prenesem samo par dana, dok dodem doma, necu prvi tjedan izlaziti s njim van i evo vec 15.-20.9 pa sumnjam da ce tad biti jos jako vruce
    Za izlazak sam planirala body dugi rukav, hlacice i carapice i jos tanja dekica ili deblja tetrica preko, kaze mi frendica da mora biti i body i majica dugi rukav ja si mislim da je to previse i evo ako nesto ne znam to je obuci bebu 🤦🏽‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.