Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    12. Lipanj 2022. 11:13

Amelie i Mallla hvala na savjetima, budem pričala sa svojom dr na sljedećoj kontroli. Nije to kod mene izraženo jako, više kao nešto što povremeno dođe i prođe, ali svakako nije ugodno🙈
    .
    Brontosaurica ni ja ne spavam već dva dana, ali nije do nesanice nego izgleda da Leo ima neki skok u razvoju opet i rutina mu se skroz pobrkala...budi se u noći i ne spava po par sati. Obično to ne traje duže od par dana pa se nadam da neće niti ovog puta 😅
    Što se druge bebice tiče, strah me kako će ju prihvatiti pogotovo jer je sad sva pažnja usmjerena na njega. Truditi ćemo se da provodim vrijeme na samo i s njim, iako je to u početku teško. Uskočiti će nadam se i baka malo više. Ne znam, dobivati će i dalje puno ljubavi, nadam se da će to biti dovoljno ❤️

bellaru
    12. Lipanj 2022. 13:48

Ima je dobro rekla, jako je bitno vrijeme za sebe uzeti inace cete otic na kvasinu. 
    Ja nekad ne znam dal neke zene tako naprave Od muskaraca da oni na kraju samo "pricuvaju" djecu il oni ne dobiju taj odjecaj...ne zelim sad generalizirati al vecina muskih je sebicna i osjete se malo ugrozeno jer mi sad poklanjamo paznju svu djetetu a prije je ta paznja bila na njima. 
    I fascinatno mi je da kad je zena doma sa djetetom ona nista ne radi. Al to nijr samo misljenje muskaraca nego sta je najgore i zena sa djeco cija djeca su odrasla. 

Mallla
    12. Lipanj 2022. 13:55

Ja ću samo reći da u idealnim okolnostima je sve to moguće, a idealne okolnosti su rijetkost.
    Mame koje budu dojile u početku će se puno teže odvojiti od bebe nego mame koje ne doje. Neke bebe neće prihvatiti bočice ni bilo kakve alternativne sustave hranjenja, neke će pak htjeti sve. Bit će beba koje sisaju na 3h, al i onih koje to čine na 1.5h. Uglavnom slažem se da je muževe dobro pripremiti i uključiti ih u što više aktivnosti i s bebom i u kućanskim poslovima. Naći vrijeme za sebe pa makar to bilo sjedenje u autu na parkingu ili kažem vam odlazak u wc u miru (sveta stvar). Poanta je da iskomunicirate svoje potrebe ovisno o situaciji u kojoj se nađete jer ubprvim danima bebina života mi se prilagođavamo bebi i njenim potrebama, a kasnije okrećemo prema sebi, odnosno učimo bebu na naš stil života. Nadam se da nisam skomplicirala ovaj monolog al ni jedna od nas ne zna što će nas dočekati i nekako ta prilagodba na novo je najteža s prvim djetetom, kasnije smo već istrenirane.

url=https://lilypie.com]

bellaru
    12. Lipanj 2022. 14:19

Mallla

Ja ću samo reći da u idealnim okolnostima je sve to moguće, a idealne okolnosti su rijetkost.
    Mame koje budu dojile u početku će se puno teže odvojiti od bebe nego mame koje ne doje. Neke bebe neće prihvatiti bočice ni bilo kakve alternativne sustave hranjenja, neke će pak htjeti sve. Bit će beba koje sisaju na 3h, al i onih koje to čine na 1.5h. Uglavnom slažem se da je muževe dobro pripremiti i uključiti ih u što više aktivnosti i s bebom i u kućanskim poslovima. Naći vrijeme za sebe pa makar to bilo sjedenje u autu na parkingu ili kažem vam odlazak u wc u miru (sveta stvar). Poanta je da iskomunicirate svoje potrebe ovisno o situaciji u kojoj se nađete jer ubprvim danima bebina života mi se prilagođavamo bebi i njenim potrebama, a kasnije okrećemo prema sebi, odnosno učimo bebu na naš stil života. Nadam se da nisam skomplicirala ovaj monolog al ni jedna od nas ne zna što će nas dočekati i nekako ta prilagodba na novo je najteža s prvim djetetom, kasnije smo već istrenirane.

Dobro si to sve rekla

Nakon petog djeteta si ufuran skroz😄

Aries5
    12. Lipanj 2022. 14:22

Ja cu sad vjerojatno zvucati kao grozna buduca majka ali moj plan je odpocetka da beba bude i s drugima a ne samo sa mnom, naravno koliko ce mi dojenje i beba sama dozvoliti ali njegovi su blizu, moji su blizu ne vidim razloga zasto dijete nebi bilo sat vremena kod bake bez obzira na to sto sam ja doma. 
    Vjerujem da ce muz odpocetka sudjelovat koliko moze jer on sam zna da kad se ja vratim na posao ostat ce sam s njim i to sam po cijele dane i cijele noci i biti ce mu lakse ako se odpocetka ukljuci u sve

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    12. Lipanj 2022. 14:39

Samo da se nadovezem moja kolegica s posla je poslala muza kod njegovih na 2 tjedna da si ON odmori jer im je curica imala grceve pa nije jadan mogao spavati po noci. Eto ima nas i takvih 🤷‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

bellaru
    12. Lipanj 2022. 14:46

Aries5

Samo da se nadovezem moja kolegica s posla je poslala muza kod njegovih na 2 tjedna da si ON odmori jer im je curica imala grceve pa nije jadan mogao spavati po noci. Eto ima nas i takvih 🤷‍♀️

😱🤦🏻‍♀️ pa blago njenom muzu ustvari

Mallla
    12. Lipanj 2022. 17:00

Predložit ću ja mužu da me pošalje 2 tjedna kod mojih 🤭🤣🤣🤣 a moram se malo sprdat šta ćeš 🙈

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    12. Lipanj 2022. 18:11

Amelie i meni se ta kadica cini zgodna zbog mjesta ali sam gledala one gdje se beba moze polegnuti ipak mi se cine lakse za koristenje i te imaju odmah i vagu sto mi se cini bitno na pocetku. Sto ostale mislite? Je li prakticno to da ima kao naslon i vagu? Koliko je to nuzno?

• Tarry
    12. Lipanj 2022. 18:12

Sad vidim da si i ti napisala, bas tu aquascale sam i gledala😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.