Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    13. Lipanj 2022. 15:14

Ja iskreno nisam planirala prati, nezz novo je, a i prvo cu staviti tetricu pa onda bebu, s druge strane na pocetku i cijelu zimu ce biti u dugackom pa nece biti u izravnom doticaju sa bebinom kozom
    Planiram raspakirati jaje i kosaru sredinom kolovoza i ostaviti na suncu cisto da nema onaj miris novoga

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    13. Lipanj 2022. 17:22

Muz i ja smo bili u nekom shoppingu danas i mi sjednemo u auto idemo doma, ja gundam kako sam pisala maloprije i trebam opet i odjednom samo izjavim "isuse ja cu biti necija mama uskoro, ali ja ne znam sve ja jos trebam svoju mamu, pa ja ne znam sarmu skuhat kakva to mama ne zna skuhat sarmu" 😂😂😂😂 evo muz se jos sad 2 sata kasnije smije, ajd sad recite da je trudnicki mozak normalan 🙈🤦🏽‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    13. Lipanj 2022. 18:00

Ma žene sarma ko i juha skuha se sama 🙄🤣🤣 Trudnički mozak je čudo....ja se i dan danas začudim što netko mene zove mama 🤣🤣

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    13. Lipanj 2022. 20:43

Hahaha, ma ko je vidio kuhati sarmu, zato su nam mame i svekrve tu 😅  Bome i ja se nekad sama sebi čudim, biti nekome mama, fascinantna spoznaja😂💙

• Kokoloo
    13. Lipanj 2022. 22:08

Jeeej Chivas, cestitam na dobrom pregledu! 😁

Ja idem ili sutra ili prekosutra. Trebala bi sutra ali ne znam ocu uspit sve stic od obaveza a ionako nemam tocan datum pregleda nego ono, vidimo se za mjesec dana pa kad dodes, dodes. 😅

Mallla
    13. Lipanj 2022. 23:18

Chiasy super za dobar pregled, sad se lakše diše bar dva tjedna a onda opet dva tjedna čekanja novog pregleda 😊🤭
    Ne brigajte cure, mi djecu naučimo naše sisteme pa makar to bio lijeni friđ, a i oni nas nauče puuuno toga. A rijetki su oni mali koji jedu sarme i punjene paprike 🤣🤣 tako da samo laganini!

url=https://lilypie.com]

Ivana1204
    14. Lipanj 2022. 08:37

Aries5

Muz i ja smo bili u nekom shoppingu danas i mi sjednemo u auto idemo doma, ja gundam kako sam pisala maloprije i trebam opet i odjednom samo izjavim "isuse ja cu biti necija mama uskoro, ali ja ne znam sve ja jos trebam svoju mamu, pa ja ne znam sarmu skuhat kakva to mama ne zna skuhat sarmu" 😂😂😂😂 evo muz se jos sad 2 sata kasnije smije, ajd sad recite da je trudnicki mozak normalan 🙈🤦🏽‍♀️

Hahahaaha istina!!! Potpisujem. Hahaah 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Ivana1204
    14. Lipanj 2022. 08:38

Mame, zanima me jeli ijedna od vas imala Junama diamond 3u1 kolica. I kakva su vam? Meni su ona najvise zapela za oko. Ali me zanima kako se kotaci ponasaju? Jesu li stabilna? Jesu li teska za rukovanje s njima? 🤷🏻‍♀️

bellaru
    14. Lipanj 2022. 09:21

Jutro!  A jeste me nasmijale...
    Kako je jedna od vas napisala...mamina sarma je najbolja☝️ al ja stvarno nisam jela nigdje bolju sarmu od mamine. Imam 36 g al i dalje volim i imam potrebu ko dijete trazit mamu pomoc il nesto.  Mislim da isto tako one vole kad vide da " ne možemo " bez njih. I kako je jedna od vas napisala..uz klince cemo naucit svasta. Ja sam uz svog malca pocela jest cvjetacu🙆‍♀️ inace ne volim jest povrce ni voce, skoro nikakvo. I sad se tek ucim i tjeram sve to.
    Moj mali ce skoro 6 g...ulovim se d aga gledam i mislim si boze ja sam mama, ovo je moje dijete. Tolko o mojoj svjesnosti kao majke🤣
    Peg perego kaze navlaka za sportski dio 1000 kn a novi sporstki dio 1700 i nes kn🤦🏻‍♀️ a za kosaru me traze da im saljem slike kosare da mogu narucit iz tvornice valjda.  Ugl kao po prijedlogu cu probat nasit nesto na navlaku za kosaru a ostalo sta nisam oprala u masini cu probat rucno oprat😮‍💨 

Aries5
    14. Lipanj 2022. 21:44

Curke bravo za preglede, kako Ima kaze sve smo vecinom dobre sa pregledima i svim ostalim i neka tako samo ostane do kraja 🤞🤞🤞

Uhh svaka vam cast ja nisam ni 2 tjedna mirna nakon pregleda 😂😂 ja nisam mirna ako se mali ne javi sat-dva a onda kad krene udarat mislim si dobro tu si ne moras bas tako hahah mislim da od + nikad vise necu biti bez brige 🙈 

Chivas bas lijepo, ja sam uvijek sanjala o velikoj svadbi, ogromnoj sali punoj cvijeca, udala sam se u najvecoj koroni bilo nas je 8 (mi, kumovi, svecenik i fotograf) i to sam se dobro namucila da nagovorim svecenika da dozvoli fotografa jer nije bilo po covid mjerama ne 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ i da mi je sad promijenit vrijeme nebi to mijenjala za najvecu svadbu 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.