Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    12. Lipanj 2022. 22:57

chivas12y

Aries da u pravu si, bas sam medicinskoj sestri poslala nalaz, kaze da su tako ref. vrijednosti kako si ti napisala, a da na nalazu stoji samo kao za prvo vadenje… znaci dobro je sve, odma mi je lakse 😅 hvalaaa

Rijesili smo enigmu 🙈 bitno da je sve i redu 👌

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Zabicamala
    12. Lipanj 2022. 23:02

Tarry

Zabicamala koji podlozak si kupila za kupanje? Ako mozes napisati :)
    Chivas ful ti je nizak, ja mislim da je to svakako bolje nego da je imalo preko granice. Meni taj ogtt nije bio dobar odnosno zadnji je oko 10 i veci je od srednjeg, morala sam na vuk vrhovec i sad stalno kontroliram secer, imam uređaj.

Flexi bath umetak za novorođenče, to je baš umetak za stokke kadice. Ne mogu nikako link postavit, al upiši tako u google i izbaci ga u dućanu Male stvari. 

• Tarry
    13. Lipanj 2022. 00:28

Hvalaa ti evo nasla ;)

bellaru
    13. Lipanj 2022. 06:03

Jutro cure! 
    Sta se tice odvajanja normalno jer da to na pocetku ne zelimo i tesko nam je i ne uzivamo u aktivnostima na koje smo otišli.  Naravno ima i mama kojima to nije problem i jedva cekaju. Sve smo razlicite. Mog malog nisu moji bas bili voljni pričuvati  radi raznih okolnosti pa sam nekako bila orepustena sama sebi jer sam se i razvela i nekako sam si stvorila sama svoj svijet sa malim. Najveci problem mi je bio kad su se poceli vikendi kod bivseg. Bila je i depre, bezvoljnosti itd umjesto da to vrijeme iskoristim za sebe. 
    Sta se tiče  spavanja  bebe na vama i tih stvari, Probajte ne napraviti da je beba ovisna samo o vama jer kad neces htjet zaspat nikako osim iskljucivo na vama, lupat cete glavom o zid🙆‍♀️ jer ni tata nece moc uspavat ni nitko😬 onda nema ostavljanja bebe nikome😄

bellaru
    13. Lipanj 2022. 12:34

Imam kolica peg perego bookplus kupljena 2015. Spustila sam ih sa tavana da vidim jel valjaju i to i sve super,  treba samo navlake oprat. Par cura koje imaju takva kolica su rekle da se normalno opere na nizoj temperaturi. I tako ja stavila prvo navlaku od one kosare. I onaj ko "kozni" dio se cijeli izgulio😭😭 sad sam slala mail u peg perego dal se mogu samo navlake kupit za ta kolica. I sad ne mogu oprat ni onaj sportski dio u masini. Ni krovice od kosare i sportskog i me znam sta cu😑 masit neki materijal na to il nesto..neda mi se davat sad do 1000 e za kolica 😮‍💨

Mallla
    13. Lipanj 2022. 13:51

bellaru

Imam kolica peg perego bookplus kupljena 2015. Spustila sam ih sa tavana da vidim jel valjaju i to i sve super, treba samo navlake oprat. Par cura koje imaju takva kolica su rekle da se normalno opere na nizoj temperaturi. I tako ja stavila prvo navlaku od one kosare. I onaj ko "kozni" dio se cijeli izgulio😭😭 sad sam slala mail u peg perego dal se mogu samo navlake kupit za ta kolica. I sad ne mogu oprat ni onaj sportski dio u masini. Ni krovice od kosare i sportskog i me znam sta cu😑 masit neki materijal na to il nesto..neda mi se davat sad do 1000 e za kolica 😮‍💨

Aaaaa sranjeee 🤦🏻‍♀️
    Možda ako ti PP kaže da ne može možeš vidjet s tetama šivalicama na fejsu mogu li ti sašiti presvlaku. Redovno šiju podloge, navlake za ručke, gricke za nosiljke pa možda se i za to nađe dobra duša.
    Obično ti ta "koža" kad dugo stoji pa se opere doživi točno takav scenarij. Neki dan sam maloj oprala suknjicu s kožnim dijelom (nasljeđena) bila je znači ko nova, al sad je pamučna 🤷‍♀️ koža se oprala.
    Ovo drugo da možda opereš u kadi pa na balkon sušiš ako imaš, ljeto jr pa se ne bi trebalo usmrdit. A neke cure su vozile u one samoposlužne autopraone pa tamo prale...eto to su ideje koje mi padaju na pamet.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    13. Lipanj 2022. 13:53

Još jedna ideja  kupiš onaj sprej za čiščenje pa sve nasprejaš izbruškinaš usisaš i osušiš. Bebonju ćeš ionako uvijek stavit na neku tetru ili navlaku, a kad bude veći ide u sportski pa nije više ni frka.

Granger
    13. Lipanj 2022. 14:45

Uh joj baš bed. Ali da, to je problem ržtih kožnih dijelova kad dulje stoje. Ne znam koja su kolica, ali što bez tog se ne može? 

Kad ste već spomenule pranje tih navlaka. Jek ste vi prale/mislite li prati navlake s novokupljenenih kolica? Ja bih to svakako oprala, barem one dijelove s kolima beba dolazi u dodir, a bojim se baš ovog scenarija, a ne zeznem nešto... 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    13. Lipanj 2022. 14:49

Granger

Uh joj baš bed. Ali da, to je problem ržtih kožnih dijelova kad dulje stoje. Ne znam koja su kolica, ali što bez tog se ne može?
    .
    Kad ste već spomenule pranje tih navlaka. Jek ste vi prale/mislite li prati navlake s novokupljenenih kolica? Ja bih to svakako oprala, barem one dijelove s kolima beba dolazi u dodir, a bojim se baš ovog scenarija, a ne zeznem nešto…

Ja imam ergobaby metro, kad sam ih kupila poskidala sam sve i iprala na 30° isto i sa Jajem (MaxiCosi coral). Jedino kroviće nisam prala jer ih ne mogu razmontirat.
    Prala sam i jedna stara kolica Hauck, al dio u mašini a dio u kadi jer je imalo dijelove koje nisam mogla odvojiti. To što sam prala u mašini sušila sam u sušilici, što sam prala na ruke sušila sam na suncu.
    Uglavnom riskirala sam a prošlo je sve ok.

Mallla
    13. Lipanj 2022. 14:52

Možda ako na mašini imate program ručno pranje, brzo pranje ili slično operete u tom programu s minimalnom centrifugom ili bez. Centrifuga je često ta što sruši stvari.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.