Hmm ovo sta pisete sa kvrgama...ja stalno mislim da beba to gurne npr dupe van pa zato bude tvrdo i boli, da se to ona gura🤔🤔🤔🤔
Hmm ovo sta pisete sa kvrgama…ja stalno mislim da beba to gurne npr dupe van pa zato bude tvrdo i boli, da se to ona gura🤔🤔🤔🤔
Pozdrav cure, čestitke svima na godišnjicama i položenim ispitima, to su sve baš lijepe stvari
Šta se tiče robice, dugih i kratkih rukava, ja isto ne znam kak da ga obucem u 9mj. Mislim da ću bodi kratkih rukava pa na njega ove duge benkice i odjelca i gore tetrice kad spava u šetnji. A doma imamo dvije vrece za spavanje, tanku i jednu baš debelu pa ću vidjet kak će biti temperatura. U stanu je jako toplo, al taj kraj ljeta u Zagrebu bude svakakav pa ne mogu unaprijed znati.
Bellaru ja sam sad primjetila da mi neke kvrge zaista je on s guzom ili glavicom i te budu tvrde i osjetiš ih na koži, al ostatak trbuha je mekan i opušten. Malo smetaju ako mi se gura pod rebra, ali nisu ni blizu ovim bh kvrgama. Kod bh kvrga se baš ukruti jedan dio na trbuhu, uglavnom ti se iste sekunde piški i baš osjetim kak mi postane teško i za disanje. I osjetiš olakšanje kad prođu.
Hmm ovo sta pisete sa kvrgama…ja stalno mislim da beba to gurne npr dupe van pa zato bude tvrdo i boli, da se to ona gura🤔🤔🤔🤔
Pozdrav cure, čestitke svima na godišnjicama i položenim ispitima, to su sve baš lijepe stvari
Šta se tiče robice, dugih i kratkih rukava, ja isto ne znam kak da ga obucem u 9mj. Mislim da ću bodi kratkih rukava pa na njega ove duge benkice i odjelca i gore tetrice kad spava u šetnji. A doma imamo dvije vrece za spavanje, tanku i jednu baš debelu pa ću vidjet kak će biti temperatura. U stanu je jako toplo, al taj kraj ljeta u Zagrebu bude svakakav pa ne mogu unaprijed znati.
Bellaru ja sam sad primjetila da mi neke kvrge zaista je on s guzom ili glavicom i te budu tvrde i osjetiš ih na koži, al ostatak trbuha je mekan i opušten. Malo smetaju ako mi se gura pod rebra, ali nisu ni blizu ovim bh kvrgama. Kod bh kvrga se baš ukruti jedan dio na trbuhu, uglavnom ti se iste sekunde piški i baš osjetim kak mi postane teško i za disanje. I osjetiš olakšanje kad prođu.
Razumijemo se, hehe.. 😊😊 Aj da nisam jedina s tim kontrakcijama s kvrgom, imam s kim dijelit lude dozivljaje. 😊🙈
Joj meni je isto lakše kad ovdje pročitam iste situacije i doživljaje koje imam i ja
Curke samo da se javim, ja sa pregleda i sve je super, kako treba bit.
Ogtt nisam radila jer su trenutno svi na bolovanju i kazem ja to ginekologu a on kaze da je po njemu to cak i manje bitno jer sam ajmo rec mrsavica, udebljala se 3 kile do sad i beba dobiva taman koliko treba, ne previse. Rekao je da ne trebam uopce ic u Split privatni radit to sta se njega tice jer ce laborantice bit na bolovanju do daljneg.
Eto kad smo pricale o otoku i manama, o ovome sam pricala. Za ic radit ogtt bi se morala dignit ujutro u 4:30 da bi stigla na trajekt u 5:30 i da bi dosla u Split u 7:30 tek. I sve to bez ista pojesti do 10-11. Too much.
Curke samo da se javim, ja sa pregleda i sve je super, kako treba bit.
Ogtt nisam radila jer su trenutno svi na bolovanju i kazem ja to ginekologu a on kaze da je po njemu to cak i manje bitno jer sam ajmo rec mrsavica, udebljala se 3 kile do sad i beba dobiva taman koliko treba, ne previse. Rekao je da ne trebam uopce ic u Split privatni radit to sta se njega tice jer ce laborantice bit na bolovanju do daljneg.
Eto kad smo pricale o otoku i manama, o ovome sam pricala. Za ic radit ogtt bi se morala dignit ujutro u 4:30 da bi stigla na trajekt u 5:30 i da bi dosla u Split u 7:30 tek. I sve to bez ista pojesti do 10-11. Too much.
I onda cekat trajekt za nazad u 14:30 i doc doma tek u 16:30 radi jednog ogtta. Plus svi rade a mali moze bit u vrticu samo do 1. Jednostavno mi je to sad neizvedivo.
Da bar meni moj kaze sa ne moram na to😄 ja cu ga ic radit za jedno 2-3 tjedna😬 a pocela sam tamanit sve i svasta🙄
Nekako sam mislila otisla bi zivjeti ja otok bez problema, kao nista mi nije tolko hitno da moramm imat sve oko sebe ( osim zdravstveno) . I da bi se lako prilagodila samo dok imam mir. I da necu uopce razmisljat ma nacin necu ic na otok na more jer sta ako ce mi trebat hitna. Nit razmisljam tako. Al sad kad citam tebe kokolo onda vidim da to nije toliko bas jednostavno kako ja bas mislim. Kad bi morala tako za jednu obicnu pretragu ic u drugi grad...mislim i ja realno moram jer sam na selu al ne ovisim o voznom redu trajekta itd...
Htjela sam pitat...dal je koja id vas dobila osudjivanje od okoline radi nekih odluka, npr izbora imena djeteta i takve stvari?
Bellaru za ime se uopce ne moras obazirati ako netko komentira negativno. Odabir imena je samo na tebi i partneru i bitno je da se vama sviđa, a okolina će se ionako kasnije naviknuti i zaboraviti da im se nije sviđalo.
Mene smetaju ovakvi komentari o izgledu. Svi si daju za pravo komentirat koliki mi je trbuh, a dobila sam komentar i kolika ću biti do kraja, ako mi je sad tolko naraso Jako sam mršava i nisam dobila puno kila, a i ovo što jesam se ne vidi. Trbuh je izražen jer sam inace ravna pa se naravno sad brzo poceo vidjeti.
I još me smeta ono diranje trbuha od ljudi s kojima si uopće nisam bliska. Tako da se već sad ježim od pomisli kad rodim pa svatko poželi gurnut ruku u kolica i dirat bebu
Sortiraj odgovore
Najstariji