Meni je isto zao prostora jer smo u malom stanu, zaista ne znam kud sa svim stvarima.
Ja uzela najobicniju kadicu, mislim da sam je platila u baby centru 150kn, muz rekao da izgleda ko lavor 😂 Vjerujem da su sklopive prakticne za nekoga tko nema previse mjesta, ja ga imam i vise nego dovoljno pa se nisam tolko vodila za prakticnosti koliko za cijenom. A ove sa vagom i svim tim "pomagalima" nisam ni gledala jer stvarno mislim da je 600 kn puno previse za kadicu. A tko bas zeli vagati doma digitalne vage bas za bebe su oko 400 kn u ljekarnama opet jeftinije ako se oboje odvojeno kupi
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Hahaha da na mali godisnji kazes🤣
Cure ne znam jel sam vec pitala (ja i pitanja haha) da li koja od vas ima stokke flexi kadicu? Razmisljam da je uzmem jer je sklopiva i jer stane svugdje, nemamo bas mjesta iako sam prvo htjela onu aquascale…
Pogledaj Ikeinu sklopivu i Lesnininu sklopivu, jeftinije od Stokke a kvaliteta i upotrebljivost 🔝
Osobno preporučam kadice ravnog dna! Duže iskoristive i praktičnije.
url=https://lilypie.com]
Zvonkobonko sačekaj da vidiš kakav će ti bebonja bit, možda ni ne bude volio kontakt, a možda budete skupa guštali u kontakt spavanju. Svejedno ne opterećuj se kad dođe vrime za odvikavanje od toga odviknut ćeš!
Ostavljanje bebe osobama od povjerenja apsolutno podržavam, tko može. Dobro je da djeca razvijaju privrženost i s drugima. E sad želim vam da vam se očekivanja u tom pogledu ispune, da ono što vam sad obećaju ne postane i ostane samo jednom rečeno obećanje...samo hrabro i odlučno!
url=https://lilypie.com]
Kadica ja narucila u ikei, 60 kuna. Kad sam vidila da postoje kade od 600 kn lose mi je doslo 😂 to je jedna od stvari koje mislim da su bas bas bespotrebne.
Mi u stanu isto nemamo prostora, nemamo kadu nego tus. Kadicu cemo drzati u tus kabini, vadit je samo dok se tusiramo. A sto se tice samog kupanja mislim da cu cak donositi kadicu na stol u blagavaonicu jer mi ne izgleda prakticni saginjanje u kadi…
.
Sto se tice ostavljanja djece okolo- ja sam apsolutno za, nadam se samo da cu htjeti tad 🙈 mislim da je puno lakse nama ciji roditelji/svekrva zive u istom gradu pa mozemo maltene otpocetka djecu ostavljat tamo po pola sata i vise, kako tko zeli. Oni koji su sami u nekom gradu mislim da kad se naviknu bit s bebom 0-24 puno teze se odvajaju cak i kad mogu.
Ono sto se ja bojim za sebe (ne bih htjela tako al znam sebe i mislim da si necu moc pomoci) je odvajanje na samom pocetku. Znaci beba zaspe- mislim da je pametnije leci je u krevet, al mislim da cu ja uzivati da spava na meni npr. Il kad je miran mislim da cu ga nosati non stop, da ga necu bas pustiti da samo chilla sam sa sobom. To govorim o samom pocetku. I onda kad pozelim nesto drugo radit dok spava il je miran mislim da ce se vec naviknuti na nosanje i contact sleeping i da cu sama sebe dugorocno zaje**. Htjela bi od pocetka imat granice al nisam optimisticna da sam karakter 🙈
Hahahah tocno tak si i ja razmisljam 😂
Bas sam zapela da mali spava u svom kreveticu po noci aliii vec sad mislim kak mi ga se nece dat vracat iza svakog dojenja 🙈
Joj drago mi je da se slazete s tim ostavljanjem, makar ja zivim u sredini di bi me selske babe na kriz razapele jer ostavljam dijete 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Mi imamo stokke koja se sklapa tj. kupila sam je sestri prije 4 godine za malog i sad ćemo ju preuzet. Uzela sam tada i onaj uložak za novorođenče. Nećak se evo 4 godine kupao u njoj, a dosta je visok za svoje godine tako da mislim da je kadica zaista iskoristiva. Nije baš najjeftinija, ali ako netko razmišlja o njoj super je za male stanove jer se sklopi i ne zauzima mjesta i plastika se nije pohabala od sklapanja i korištenja.
Večer, ima koja mama da joj je bebica na zadak? U 23tt sam i baš kad beba lupi dosta neugodan osjećaj, kaže dr da je normalno da tuče po mjehuru pošto je na zadak al kad stojim imam osjećaj ko da istog trena moram na wc.
2013. 37+3 👶💗👶💙
2022. Baby boy coming 💙🥰
Večer, ima koja mama da joj je bebica na zadak? U 23tt sam i baš kad beba lupi dosta neugodan osjećaj, kaže dr da je normalno da tuče po mjehuru pošto je na zadak al kad stojim imam osjećaj ko da istog trena moram na wc.
Moj nije na zadak, ali je stalno na mjehuru, bas sam danas napisala kako je na zadnjem uzv izgledalo kao da kleci na mom mjehuru, ista stvar kad ustanem isti tren moram na wc jer imam osjecaj da ce mi popustiti misici od udarca, ali navikla sam da kud god posla wc mi je najbolji prijatelj
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Zabicamala koji podlozak si kupila za kupanje? Ako mozes napisati :)
Chivas ful ti je nizak, ja mislim da je to svakako bolje nego da je imalo preko granice. Meni taj ogtt nije bio dobar odnosno zadnji je oko 10 i veci je od srednjeg, morala sam na vuk vrhovec i sad stalno kontroliram secer, imam uređaj.
Zvonkobonko- A tako mi stoji ref. Interval, nmg nikako uplodat sliku, stalno neku gresku javlja, a sta citam po netu za sva tri vadenja su razliciti intervali, pa mi nije jasno nista
Meni to izgleda kao ref.interval za 1.vrijednost GUK-a
jer je nemoguce da za 2.i 3.vrijednost ref interval bude tako nizak mislim da je kod mene za drugu vrijednost ref interval bio oko 10 a treci oko 8, bez obzira na labos nebi smjele biti prevelike razlike
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji