Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    11. Lipanj 2022. 21:30

E pa zbog savova i te mrezice sam ja razmisljala o peleni za odrasle..

• Kokoloo
    11. Lipanj 2022. 21:58

bellaru

E pa zbog savova i te mrezice sam ja razmisljala o peleni za odrasle..

Meni su chicco zato bili idealni. Oooogromni, od pupka do supka 🙈 i skroz mekani, bez mrezice. U kombinaciji sa mrezastim gacicama, dode bit ko pelena a opet nekako prakticnije. 😁

• Kokoloo
    11. Lipanj 2022. 22:01

Ne znam, nekako mi nezgodno zvuce pelene uz svu tu krv. Je, upit ce dio ali to bude uglavnom kao 10x jaca menga prvih par dana. I onda kad ides skinut te pelene nekako mi se bas cini nezgodno s toliko krvi. Mozda i grijesim, al ovako samo maknes ulozak ko i svaki drugi u sekundi i adio.

• Kokoloo
    11. Lipanj 2022. 22:05

Opet se moram nadovezat na svoj komentar jer trudnicki mozak uvik nesto zaboravi 😅
    Ne kazem da svi krvare toliko jako nakon poroda, eto malla kaze da ona nije puno krvarila ali u vecini slucajeva ukljucujuci i mene, krvari se dosta. Mozda vi budete sretnice bez savova i sa minimalnim krvarenjem! 🤞

Aries5
    11. Lipanj 2022. 22:15

Hej curke, nije me bilo pa sam citala zaostatke 

Ja jos nisam krenula sa nabavkom stvari za rodiliste, imam samo spavacice za sad, ostatak cu iza 15.7 stignem ja to 😂
    Ja cu kombinirati Chicco uloske i Jessa iz DM-a

Hm pelene gacice, vjerujem da su prakticne al opet treba uzeti u obzir da su to ipak pelene i da imaju odredenu kolicinu vise plastike u sebi, ali dobra ideja 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    11. Lipanj 2022. 23:59

Meni su isto Chicco bili najbolji nakon poroda i ponovo sam ih kupila ovaj put.
    .
    Jeste li imale napadaje panike u trudnoći? Ili jednostavno anksioznosti?
    Čitam da se u trudnoći zna pojaviti, ja nisam nikad imala s tim problema ali u zadnje vrijeme imam i razmišljam spomenuti to svojoj doktorici na sljedećem pregledu ili nije nešto što je u njenoj domeni 🙈

Mallla
    12. Lipanj 2022. 00:49

Vidiš meni su se Chicco raspadali, klizali i jednostavno mi išli na živce. Al možda mi je Vir bio bolji jer stvarno nisam puno krvarila, samo prvi dan obilno a kasnije daleko manje. Propuštanja minimalna. Već drugi dan su mi Violeta air fit bila zakon. Al gle nisam bila rezana, nakon prvog poroda dva unutatnja šava što su sama pukla, drugi porod ništa. I ja sad ne znam jesam imala neki krivi Chicco al nit krilaca, nit za zaljepit i isto neko sranje preko koje se cufalo i doslovno me tjeralo da svako piškanje stavljam novi uložak. A uzela sam isto na preporuku 99% cura koje su bile zadovoljne istima. 🤷‍♀️ u svakom slučaju taj 1 dan preživim s bilo kojim tim debelim vatiranim (vir imam u svakoj trgovini, za Chicco moram potegnut 100km ili online - živim u selendri) Al vidiš ako se dobro sjećam.postoje i ulošci za inkontinenciju možda da pitam u ljekarnoj da mi malo pojasne sličnosti i razlike.

url=https://lilypie.com]

bellaru
    12. Lipanj 2022. 08:11

Princess_Mimi

Meni su isto Chicco bili najbolji nakon poroda i ponovo sam ih kupila ovaj put.
    .
    Jeste li imale napadaje panike u trudnoći? Ili jednostavno anksioznosti?
    Čitam da se u trudnoći zna pojaviti, ja nisam nikad imala s tim problema ali u zadnje vrijeme imam i razmišljam spomenuti to svojoj doktorici na sljedećem pregledu ili nije nešto što je u njenoj domeni 🙈

A u kojoj mjeri napadaj panike i kojoj mjeri anksioznost?🤔

bellaru
    12. Lipanj 2022. 08:17

Ja sam do sad jos bila u fazi da jos ni ne vjerujem da sam trudna. Al sad kako mi je trbuh naglo iskocio vise ne mogu a da ne vjerujem pa sam pocela lagano stvari gledat i kupovat. Manje je bolno kad po malo kupujem nego sve odjednom😄

Mallla
    12. Lipanj 2022. 08:20

zvonkobonko

Jutro cure! Nadam se da ste sve dobro, mene je bas ovo ruznije vrijeme zadnjih par dana odmorilo, super mi je dosao predah od vrucina.
    Da vas pitam- kako vi osjecate udarce? Ja sam na pocetku osjecala bas samo udarce, neki se i vide/osjete na stomaku. A sad u zadnje vrijeme nisu toliko udarci ko neka gibanja, ne znam ni kako bi opisala. Cak se u vecini vremena vidi na stomaku kao neki valovi koji nisu na samo jednom dijelu nego bas posvuda. Neugodan je osjecaj bas. Sto mislite sto bi to bilo? Imala sam osjecaj i okretanja bebe, ovo je malo intenzivnije (i cesto je!)- mozda je bebac samo veci pa jace osjecam?
    Ne znam, nadam se da nisam jedina 🙈

Mene isto odmorilo, totalno mi je pasalo malo manje vrućina!
    Udarce i gibanja sad osjećam kao omanji potres 🤣 počelo je ono da kad mi naskoči na mjehur da moram stat i sačekat pa u wc, pa kad me zvizne dole imam osjećaj da će izać vanka. Onda se noću nagura pod rebra pa me bole rebra i tako veselo je. Od kad je promijenila položaj baš mi smeta, u dva dana od fit trudnice sam postala jedva pokretna trudnica.
    Sve ti je to s gibanjima normalno. Njima postaje sve tjesnije unutra pa više osjećaš gibanja od konkretnih udaraca. Sve je to beba!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.