Uf, ja sam naručila spavaćice C&A i uzela S. Sad čitam pa vidim da bi mogle bit ogromne… Tamo sam uzela dvije i jednu mi je mama kupila negdje, nadala sam se da bi mi tri bile dovoljne, ali možda ipak razmislim o još jednoj ili dvije za svaki slučaj.
A jeste u rodilište nosile samo jednokratne gaćice ili i normalne pa s višim strukom? To mi je malo nejasno… I kolko bi trebalo uzet uložaka u bolnicu u prosjeku?
Ja sam nosila mrezaste, mislim da sam onih ogromnih svega par komada a vir cini mi se jedan il dva paketa. Al mislim si uvijek mi netko moze dofurat ako ce falit🤷♀️
Mrezaste bacas odma a ove moras nosit doma prat. Ima cak tih jednokratnih da nisu mrezaste ako sam dobro vidjela dok sam vrtila baby center
Planiram ovaj put 2 paketa Vir80 i 1 paket Violeta air fit ponjeti, pa ako zafali netko će dobacit!
url=https://lilypie.com]
Uf...moram to dobro proučit za gaćice i uloške. Nisam puno o tome razmišljala i danas mi nekako palo na pamet. Sad vidim da nije ta priča onak usput. Ništa, to ću riješit onda ovih dana pa naručit što treba.
Grudnjake ostavljam za kraj. Nisam baš nešto obdarena tako da će mi pasat bilo koji, pretpostavljam da može biti i običan pa ga samo maknem, ali uzet ću neke najobičnije za dojenje.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ja sam dobila preporuku umjesto jednokratnih gacica i vir ulozaka pelene gacice za odrasle!
Ja sam dobila preporuku umjesto jednokratnih gacica i vir ulozaka pelene gacice za odrasle!
Ej ja sam na to pomislila jutros, koliko bi to mozda bilo prakticnije il manje praktično 🤔🤔🤔
Grudnjaci - prije 5 godina u c&a našla grudnjake koji mi pašu s trudnoćom i bez i baš sam kupila neki dan nova 4. Nemaju žicu idu na trokut, drže grudi bas kako treba, a mogu se lako skinut i navuć za potrebe dojenja, tako da one nazovimo za dojenje neću koristiti. Obično mi materijali tih budu lošiji od ovih i teško mi broj nać jer ima mene poprilično.
Ne znam nikog da je koristio pelene al evo zainteresirana sam pa ako netko ima izravnije iskustvo neka piše!
url=https://lilypie.com]
Sinsay vam ima trudnicki dio u Z centru, sve isto ko online. Uzela sam njihovu pidžamu, onu s tajicama, još prije par mjeseci i super je, razdvaja se naprijed za dojenje. Uzela sam malo vecu pa mi je sad ko kraca spavacica. I njihove gace su mi najbolje ikad, mislim da su trudnicke. Ne idu preko trbuha, nego taman negdje do pocetka i nista ne stisce, 3 su u pakiranju, siroke i ugodne.
Ne preporucam uzet njihovo online jer su velicine isto jako cudne pa sam na kraju pola vracala u ducan.
Dal ste narucivale zimske vrece? Koje i gdje? Razmisljam uzet cottonmoose..gledam na njihovoj poljskoj stranici i salju samo za austriju i njemacku.
Malla, ti si prva koja cujem da je probala i vir80 i chicco i da joj je bolji vir80.
Meni je katastrofa bio nakon poroda, uzela jedan paket vira i jedan chicca. Em su duplo manji od chiccovih, em imaju tu mrezicu koja se iskida uvijek pa konci vise i velika je vjerojatnost da zapnu za savove ako smo sivane, em su jednostavno neudobni.
A chicco su san svih snova. Ogrooomni cisti pamuk bez ikakve mrezice, ma dusu dali nakon poroda. Ja sam krvarila bas bas puno a chicco u kombinaciji sa mrezastim gacicama je bio pun pogodak. Ni tockice krvi oko mene.
Evo cure stvarno moje sve preporuke za chiccove uloske za rodiliste.
Malla, ti si prva koja cujem da je probala i vir80 i chicco i da joj je bolji vir80.
Meni je katastrofa bio nakon poroda, uzela jedan paket vira i jedan chicca. Em su duplo manji od chiccovih, em imaju tu mrezicu koja se iskida uvijek pa konci vise i velika je vjerojatnost da zapnu za savove ako smo sivane, em su jednostavno neudobni.
A chicco su san svih snova. Ogrooomni cisti pamuk bez ikakve mrezice, ma dusu dali nakon poroda. Ja sam krvarila bas bas puno a chicco u kombinaciji sa mrezastim gacicama je bio pun pogodak. Ni tockice krvi oko mene.
Evo cure stvarno moje sve preporuke za chiccove uloske za rodiliste.
Ja sam isto dobila preporuke za chicco uloske i njih sam uzela 2 paketa, planiram ih koristit dok ih ne potrosim. Davno sam bila uzela vir uloske za probu, na nagovor mame da su super kad sam imala nekih problemcica, no probala par i sve bacila u smece, jer mi se sve lijepilo i trgalo. Nisam ja navikla na to, a recimo moja mama samo njih koristi oduvijek.
Joooj svaka joj cast kad moze! A gledam da bi *mozda* izdrzala sa njima da ne pricamo o postpartumu. Ovako nakon poroda - nema sanse. Kazem, najgora mi je ta fakin mrezica koja se u svoj toj krvi zalijepi za savove pa je moras potezat da maknes a ionako te sve boli. Ma. Ne mogu, kad se sjetim ta dva uloska i nakon toga sve letilo u kantu 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji