Termin je 11.10. Prvi put sam rodila 15.8. I nosila sam onaj lagani ogrtac pamucni. Iance sam bas zimogrozna. Btw devic donji ves ima za kupit isto na placu, ja sam klincu kupovala potkosulje. Bas cu otic pogledat kad ce bit sajam kod nas.
Ja sam uzela 2 spavačice u c&a i još neke trudničke stvari i samo sam vas htjela upozoriti na veličine ako uzimate preko weba - ogromneeeeee ali stvarno kao da su za slonove a ne ljude!!! Ja sa za svaki slučaj uzela L (inače nosim M) kao ipak sam trudna i rastem i spavačice su ogromne ali to mi je još ok ajde komotne su. Medutim majice kratkih rukava one sa 5% elastina koje bi trebale biti uz tijelo kao kondomke šta sam i htjela su kao da sam obukla od nekog diva majicu a za suknju da ne spominjem da bi stala još jedna trudnica samnom u nju!!!! A problem je šta neću vračat jer mi šiping pojede vrijednost stvari! Ne znam da li oni imaju kod nas trudnički odjel da se to može ići probati...općenito su im brojevi ogromni jer su njihove gače m za obične ljude veće od h&m trudničkih l.
Jel netko uzimao sa bonprix.hr? Čine mi se super njihovi grudnjaci za dojenje a možda imaju i spavačice.
Jedino za grudnjak sad još ne znam koja će mi veličina trebati...
I u sinsayu imaju jednu spavač bez rukava za 70kn koja je super, dio na cicama se sam od sebe rastvara pa necu morati ni vadit cicu za dojenje sama ce izac
I ako ja rađam car rez onda pretpostavljam da mi treba koja spavač više? To bi bilo nezgodno ostati u bolnici bez čistih i da nemaš doma da ti neko donese
Zvonkobonko imaju 3u1 kolica i kisobran i autosjedalice al nemaju zasebno jaje. Je veci je iznos. Ako ce koja htjet eto...😄 mada potrosila bi i ja al ne na ono sta mi treba🤦🏻♀️
Spavacice ces sigurno na pocetku i doma nositi. Bar sam ja, nekako najprakticnije i jos dok nosis one lijepe gacice i fine uloske😄
E to sam se i ja pitala dal c&a ima trudnicki odjel. U h&m-u mi je teta rekla da trudnicko imaju samo preko weba🤔 ja sam robu sa asosa, neke uske topove uzela u sisnay L isto kao rasti cu jos i to i plivam u tome. Narucila opet M onda. L ce biti za spavanje 😄
Imaš h&m u cco east trudnički ali to se ne može nazvati odjel nego je to jedna polica na kojoj imaju 3 stvari i to je to...
E koliko tih spavacica treba kupiti? Jesteih nosile samo u rodilistu il su one najprakticnije i za kuci?
Joj rekla sam da cu sve to krenit kupovat prije vrucina i evo opet nista 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Meni su kući bile prakticnije potkošulje na tanke tregere. Spavačicu sam doma nosila prije nego sam rodila jer me sve drugo stezalo, a u rodilište sam ponjela 2 a trebale su mi 3 (stala sam 4 dana). Ukeljala sam ih, još se i oznojila.
url=https://lilypie.com]
Jel netko uzimao sa bonprix.hr? Čine mi se super njihovi grudnjaci za dojenje a možda imaju i spavačice.
Jedino za grudnjak sad još ne znam koja će mi veličina trebati…
I u sinsayu imaju jednu spavač bez rukava za 70kn koja je super, dio na cicama se sam od sebe rastvara pa necu morati ni vadit cicu za dojenje sama ce izac
I ako ja rađam car rez onda pretpostavljam da mi treba koja spavač više? To bi bilo nezgodno ostati u bolnici bez čistih i da nemaš doma da ti neko donese
Ja sam kupaći kostim kupila kod njih i jednu trudničku haljinu i baš sam zadovoljna.
Bellaru ma onda ce sigurno moci naruciti… idu tamo osobno pa pitaj. U babycentru su meni bili valjda najljubazniji prodavaci koje sam igdje ikad vidjela.
Budem otisla, hvala🤗
Znaci trudnicko online i na plac😄 uzela na asosu L kao top grudnjak u nekako je meni to tijesno.
Uf, ja sam naručila spavaćice C&A i uzela S. Sad čitam pa vidim da bi mogle bit ogromne... Tamo sam uzela dvije i jednu mi je mama kupila negdje, nadala sam se da bi mi tri bile dovoljne, ali možda ipak razmislim o još jednoj ili dvije za svaki slučaj.
A jeste u rodilište nosile samo jednokratne gaćice ili i normalne pa s višim strukom? To mi je malo nejasno... I kolko bi trebalo uzet uložaka u bolnicu u prosjeku?
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Uf, ja sam naručila spavaćice C&A i uzela S. Sad čitam pa vidim da bi mogle bit ogromne… Tamo sam uzela dvije i jednu mi je mama kupila negdje, nadala sam se da bi mi tri bile dovoljne, ali možda ipak razmislim o još jednoj ili dvije za svaki slučaj.
A jeste u rodilište nosile samo jednokratne gaćice ili i normalne pa s višim strukom? To mi je malo nejasno… I kolko bi trebalo uzet uložaka u bolnicu u prosjeku?
Zadnji put sam uzela i svojih gaćica. Pa kasnije kad sam stavljala libresse i violetu bila sam u svojima.
Praktično bi bilo nabaviti neke pamučne skroz lagane i jeftine gaćice za rodilište koje ti nije žao baciti hoću reć mislim da su bolje od mrežastih. Al dobro čovjek posegne za onim što mu dostupno.
Ja nisam puno krvarila nakon poroda, prvi put sam potrošila 2 paketa Vira i 1 dupli paket libresse, bila sam šivana 2 šava i brzo mi je vir postao predebel i smetao mi pa me libresse spasio. Drugi put sam kupila Chicco i potrošila malo više od pola paketa (u rodilištu), paket violete (kod kuće) i par komada librese (kod kuće), ali sam mijenjala doslovno svako malo uložak, često jer bi se natopili znojem i onda bi mi smetalo pa kad stavim friški bilo bi ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji