Jutro cure, prosli tj isla pisat vam poruku i dok sam sve napisala sam reloudala stranicu i sve otislo🙄
Vidim krenula sezona naoticanja..ah ja se samo nadam sa necu naoticat ko u prvoj trudnoci. U ovoj imam malo drugačiju prehranu pa cemo vidit. Al kako je jedna napisala, treba unos soli radi tlaka a smanjit unos soli radi naoticanja🤦🏻♀️ prosli vikend smo otisli na jednodnevni izlet u baranju iz zg, voznja starom cestom itd..kad sam dosla zglobovi su lagano naoteceni boli i prsti.
Dal znate dal se moze u baby center otici i trazit ih da naruce peg perego jaje? Jer nemaju ga u ponudi solo.
Dal je koja racunala da se isplati uzet onaj paket za rodiliste na stranici mamin kofer il je bolje kupovat zasebno?
Ma sve nas čini mi se nešto boli. Baš u tom zdjeličnom pojasu. Boli me i ovo što Brontosaurica piše kod okretanja u ležećem položaju, ali me rasturaju i kosti cijelog zdjeličnog pojasa. Ja na svaka dva tjedna osjetim to nekakvo posebno jako zatezanje koje traje dva dana i nakon toga mi se trbuh vidno poveća i tako je od početka. Na prvu sam se bila baš uplašila, ali sad mi je normalno samo neugodno. Čudo je prirode kako u nama raste novi čovjek, mi se ne možemo tome nadiviti. Nevjerojatno je što žensko tijelo može napraviti.
Tako sam ja u prvoj trudnoci bila fasciniranaa..gledala videe na yt o razvoju bebe u trbuhu, toliko mi je to bilo nevjerojatno i fascinatno da se to odvija u nasem tijelu. Ono...woow ja razvijam u sebi malog covjeka😱🤩
Mi zene smo cudo😄
Jutro cure, prosli tj isla pisat vam poruku i dok sam sve napisala sam reloudala stranicu i sve otislo🙄
Vidim krenula sezona naoticanja..ah ja se samo nadam sa necu naoticat ko u prvoj trudnoci. U ovoj imam malo drugačiju prehranu pa cemo vidit. Al kako je jedna napisala, treba unos soli radi tlaka a smanjit unos soli radi naoticanja🤦🏻♀️ prosli vikend smo otisli na jednodnevni izlet u baranju iz zg, voznja starom cestom itd..kad sam dosla zglobovi su lagano naoteceni boli i prsti.
Dal znate dal se moze u baby center otici i trazit ih da naruce peg perego jaje? Jer nemaju ga u ponudi solo.
Dal je koja racunala da se isplati uzet onaj paket za rodiliste na stranici mamin kofer il je bolje kupovat zasebno?
E vidiš taj me mamin kofer jako zanima. Ako kupiš molit ću te da nam recenziraš što je unutra i kakvo.
Mislim svijesna sam da za mene što treba su ručnici (1 veliki, 1 mali), 3 spavačice, gaćice, 2 grudnjaka, šlape, čarape i malo kozmetike osnovne, plus voda, čaj, hrana (bez tog ne idem nikud 😄) i haljina za izlazak doma.
E sad ovaj ostali dio su ulošci ovaj put se vraćam na Vir 80, Violeta air fit i Libresse kombinaciju.Pa me zanima jel bolja kombinacija u tom koferu od moje ideje.
url=https://lilypie.com]
Što se tiče narudžbe jaja to uvijek možeš pitati, pa ako oni neće još pitaš magic baby i bubamaru. Ako imaju opciju da ga mogu nabaviti mislim da hoće.
A mislim da ću cijeli život bit fascinirana čudom stvaranja i razvoja čovjeka, maltane iz dvije mikroskooske kapljice nikad neću izgubit wow efekt po tom pitanju.
Što se tiče narudžbe jaja to uvijek možeš pitati, pa ako oni neće još pitaš magic baby i bubamaru. Ako imaju opciju da ga mogu nabaviti mislim da hoće.
A mislim da ću cijeli život bit fascinirana čudom stvaranja i razvoja čovjeka, maltane iz dvije mikroskooske kapljice nikad neću izgubit wow efekt po tom pitanju.
Ma dobila sam bon u baby center a treba mi peg perego jaje. Inace bi online narucila od nekuda.
Ima333 ma to si razmisljam..dal je to sta povoljnije kod njih il isti drek. Kupovat zasebno. Jer svejedno na taj "kofer" moram uzet pidjame , grudnjake, rucnike i sta je jos sve nabrojala mallla. U svojoj ljekarni imam 10% popusta na gotovo sve pa si mislim kod njih narucit sta trebam🤷♀️
Btw gdje ste vi spavaćice uzimale? Koje su cijene?
Pa općenito je ljudsko tijelo cudo..ima jako poznatih doktora i tih izucavanja koji vjeruju da tijelo moze samo sebe iscijelit od svih bolesti osim trauma mada i trauma sama za cijeli kad se kosti vrate na mjesto i tkivo samo zacjeli itd.. Kad se malo udje dublje u to i ima sve to smisla. Bar meni..
Eee pa to sam ja vidjela na placu i tamo cu ic to kupit🤘
Pa da zanima me što je i kakvo u tim koferima pa sam našla popis, a i vidila cijenu, mislim da se ne isplati. Daleko se povoljnije prođe u samostalnoj nabavci.
Spavačice sam uzela prošle godine u LC Waikiki, bile su po 70kn, crne su (to mi je bilo važno) s nekim natpisima, mogu se nositi kasnije ko tunika ili haljina za po kući, to imam 2. A od prve trudnoće imam 2 iz CiA al te su baš teška klasika, posluže svrsi al mi nisu bile udobme kao ove iz Waikikija.
Ja imam mozda koju na tavanu od prve trudnoce al strah me ako odem rovarit po tavanu da cu se porodit gore🤦🏻♀️
Ma tako mi bitno samo da nije prekratka i da sisa ide lako van😄 kad cu ja ic rodit ko zna hoce li bit toplo il hladno . Dal cu spremit lagani orgtac il debeli..
Ja sam spavacicu uzela devic jednu i super je 60ak kn, druga asos i jos cu u ca nasla sam jednu. Treba nam ogrtac? Ja ga cak nisam opce mislila nosit jer ce vjer biti vruce, ne mofu naci neke ljetne lagane, a mozda zapravo treba.
Ja imam mozda koju na tavanu od prve trudnoce al strah me ako odem rovarit po tavanu da cu se porodit gore🤦🏻♀️
Ma tako mi bitno samo da nije prekratka i da sisa ide lako van😄 kad cu ja ic rodit ko zna hoce li bit toplo il hladno . Dal cu spremit lagani orgtac il debeli..
Ne znam kada si rodila prvi put u kom mjesecu. Moje iskustvo je da mi je porod zimi u bolnici bio pakleno vruć, a porod ljeti se smrzla. Razlog ljeti su raspalili klime ko mutavi, toliko da sam tražila daljinski da riktam sama klimu. A zimi šiba centralno i bilo je pakleno, htjela sam kožu sastrugat sa sebe od vrućine, a kao spremila sam zimsko 🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji