Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana1204
    10. Lipanj 2022. 11:49

Tarry

Meni je pupak isto uvijek unutra, nije se zasad ispupcio. Lineu imam i to dosta ide i prema gore od pupka vec dosta.
    Sto se tice tableta, uzimam elebaby, magnezij citrat, Ferrum zeljezo i povremeno cu tu omegu.

I meni je pupak unutra i linea mi je do pupka i malo od pupka prema gore. Jeli se pupak mora izbocit?

• Tarry
    10. Lipanj 2022. 11:50

Chivas12 solis li jako hranu? Mozda su ti bubrezi preoptereceni, do toga dolazi kada dobijemo dosta kg i zbog zasoljene hrane i onda bubreci ne stignu toliko brzo radit kao inace, imaju veliko opterecenje pa nam se voda nakuplja u tijelu. Ja za sada nisam primjerila da oticem ali tamo pred kraj dosta njih ima nekih takvih problema..

Mallla
    10. Lipanj 2022. 12:09

Ivana204 pupak se ne mora izbočit, ne mora se pojavit linea negra niti strije, ovisi kako koga i kakva sreća potrefi. Moja sreća su nepostojanje linee negre i "lijep pupak", al zato sam tigrica sa strijama!
    Oticanje nogu - ljeto, vrućine i visoki stupanj trudnoće su za 90% trudnoca popraćeni oticanjem nogu. Možemo pit magnezij, pit dosta tekućine, smanjit unos soli  i odmarati noge (noge na povišeno).
    Tablete - kendural c redovno, magnezij - bez njega ne živim, prenatal na preskake...o omegi se mislim, možda jednu turu odradim eto tek toliko.
    Super.za dobat ogtt 💪 jedna briga manje!
    Meni se bebacica ikrenula i sad se navikavam na taj njen položaj. Moram priznat da mi je onaj poprečni pasao, bije bilo pritiska na mjehur niti na želudac, mogla sam sjedit kako hoću, a sad skroz neke druge senzacije. 🤷‍♀️ ko bi mi ugodio!
    Granger kupuj kad možeš pogotovo veće stvari, nije rano. Osim toga neće pobjeći te stvari niti se koristiti dok beba ne dođe, tako da.kupi i budi mirna.

url=https://lilypie.com]

• Hani
    10. Lipanj 2022. 12:42

Da, i kod mene preko noći otekla stopala. Morala sam zamijeniti natikače za veći broj😁
    Sa spremanjem stvari za bebu nisam još počela, ali hoću lagano... 

Mallla
    10. Lipanj 2022. 16:33

https://ibb.co/C9nqqGP
    Upoznajte moj balon i moj tigrica style 🤣 od svega se jedino pupkom mogu pohvalit 🤣

Princess_Mimi
    10. Lipanj 2022. 17:02

Mallla

https://ibb.co/C9nqqGP
    Upoznajte moj balon i moj tigrica style 🤣 od svega se jedino pupkom mogu pohvalit 🤣

Mama tigrica 😊 i moja je prošarana buša već sad, ono malo strija iz prve trudnoće je samo popucalo dalje, kao šav na čarapi 😅

Granger
    10. Lipanj 2022. 17:05

Ma bravo za ovaj trbuh koji uzgaja već treću bebu. 🥰

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    10. Lipanj 2022. 23:34

Hvala cure ❤️
    Joj ja budala sam danas usisavala i sad me boli svaka kost, još mi se ova mala nabija dole pa moram stat kad se nabija, baš mi je bilo ugodno dok tih akrobacija nije bilo ili se nasadi na mjehur pa odlazim piškat po par kapi.
    Primjetila sam da me najčešće kosti zdjelice bole kada punim novi tjedan, to sam već par puta uočila, valjda širenje ili što već. Još za sad nemam te bolove pri okretanju al sjećam ih se dobro iz prošle trudnoće. Više me pate ovi bolovi zdjelice i trtice povremeno.

• Mima_zap
    11. Lipanj 2022. 07:53

Mene boli kad hodam malo duže dolje s desne strane kost, bar mi se čini da je kost. Baš mi zna biti dosta bolno. 

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Granger
    11. Lipanj 2022. 08:26

Ma sve nas čini mi se nešto boli. Baš u tom zdjeličnom pojasu. Boli me i ovo što Brontosaurica piše kod okretanja u ležećem položaju, ali me rasturaju i kosti cijelog zdjeličnog pojasa. Ja na svaka dva tjedna osjetim to nekakvo posebno jako zatezanje koje traje dva dana i nakon toga mi se trbuh vidno poveća i tako je od početka. Na prvu sam se bila baš uplašila, ali sad mi je normalno samo neugodno. Čudo je prirode kako u nama raste novi čovjek, mi se ne možemo tome nadiviti. Nevjerojatno je što žensko tijelo može napraviti. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.