Jel vam se omega vraća? Da budem jasnija - podrigivate li kasnije taj "riba" okus/miris….znam da bi trebala početi s omegom al sam u otporu jer do sad kad god bi uzela mom želidcu bude kaos!
Da ovaj magnezij koji Ima333 uzima meni isto naj odgovara, baš osjetim kad sam ga popila a kad ne!
Pijem ga uz hranu pa ne osjetim, tj nisam do sada osjetila 😁
Ja uzimam bioelectra magnezij ultra direkt i dobar mi je od 400 mg. Uzela sam bez drugih vitamina jer pijem i novalac.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Jel to ovaj magnezij sto dode 74kn? Ma je jedino je taj od njih direkt, a pise ne preporuca se trudnicama, dojiljama i djeci? Jel to mora pisat ili 🤣🤦🏼♀️ Sad sam zbunjena
Ovaj bas preporucuju trudnicama, jer je cisti magnezij bez dodataka.. Dietpharm - Magnezij citrat 375 direkt (20 vrecica). Ne znam kolko je dobar, ali to su mi u ljekarni rekli da uzmem.
Ja sam pila taj al u kapsulama, pa sam slijedeći put uzela ovaj duo jer nije bilo toga. Al davno sam čitala da baš treba bit taj 375 jer kao za trudnoću je taj nakbolji. E sad vjerujem.da svakom može neki odgovarat više ili manje...u mom slučaju dietpharm po pitanju magnezija ima peticu.
url=https://lilypie.com]
Hvala cure. Uzet ću nešto od toga što ste napisale što se tiče omege. Mene je isto malo strah tog okusa/mirisa, ali dobro. Valjda uz obrok neće biti problema. Vjerojatno su svi ti suplementi jednako dobri, tako da nećemo pogriješiti koji god da uzmemo.
Za magnezij ono što znam je da je u obliku citrata nešto bolji za živčani sustav, a u obliku malata bolji je za mišićni sustav. To su me naučili farmaceuti i trener. Međutim, koji god da se uzima ima povoljan učinak i na jedno i na drugo tako da vidite koji vam je dostupan i cjenovno prihvatljiv.
Ja dobila nalaze oGTT-a i sve su vrijednosti dobre: 4.4 pa potom 5.6 i zadnja 5.5. s tim sa su mi mjerili i na pola sata od glukoze i bila je 6.5. Sretna sam jer mislim da bi mi dijeta baš teško pala.
I za kraj da vam velim da su u Cutie Cloudu i Svijetu beba i Baby landu neki popusti na kolica i AS pa ako netko još mora pogledati eto. Mi ćemo vrlo vjerojatno uzet kolica i AS iako mi je još zastrašujuće rano, ali se bojim da nakon ovog sniženja cijene idu opet gore pa je možda zgodno iskoristiti.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Evo ja sam jucer pocela piti omegu3, solgar riblje ulje, nista mi se ne vraca a bas su onako izgledamo zelatinaste. Nesto sam si razmisljala moze li se negdje tocno provjeriti iz koje se ribe dobivaju te pojedine omega 3 zbog popisa ribe koju ne bismi smjeli konzumirati. Nadam se da je to procisceno ulje i da ne sadrzi zivu.
Zvonkobonko, ne pijem ni ja omegu iz istih razloga. Ima je vec u novalac kapsulama a i jedem ribu. Mislim da mi nije potrebno jos dodatno.
Ja sam smrsavila kilu od ove viroze. Zatrudnila sa 61 i sad sam na 63. A taman sam bila dosla do 64. Nadam se da je gotovo danas sa virozom jer me stvarno dokrajcila!
Pupak mi je inace uvucen, u prvoj trudnoci mi je izasao skroz ali tek tamo sa 30+, u ovoj jos nije ali vjerojatno oce isto kasnije. 😁
Lineu negru jos nemam, i nju sam kasno bila dobila.
I ja ponekad zapnem sa trbuhom🙈😁
Od tableta uzimam euthyrox, utrogestane i kendural c. Od dodataka ništa, dr kaže da nema potrebe.
Meni se čini da je omege malo u Novalacu pa sam zato mislila povremeno dodatno popiti...hm, vjerojatno ne može naštetiti. Problem je što ribu pojedem jednom tjedno i to mi se čini ful malo. Al problem mi je nabava ribe da bude svježa pa je zato tako.
Moj pupak je u prirodnom stanju skroz uvučen i još uvijek je, ali sve dalje sve manje. Mislim da će na kraju ispasti ispupčen. Promjene nikakve druge ne primjećujem. Nema još ni strija što je super. Nekako sam mislila da će to prvo iskočiti.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Meni je pupak isto uvijek unutra, nije se zasad ispupcio. Lineu imam i to dosta ide i prema gore od pupka vec dosta.
Sto se tice tableta, uzimam elebaby, magnezij citrat, Ferrum zeljezo i povremeno cu tu omegu.
Nadam se sa je to ok sto se tableta tice, nekako uvijek shvatim da sam prepustena sama sebi i svojoj odluci jer doktori bas nemaju neke dobre i konkretne savjete za te tablete i dodatke opcenito. Cak i za konkretnije stvari kao sto su andol i zeljezo je bilo natezanja i ono opet moja odluka maltene.
Sortiraj odgovore
Najstariji