Eh cure, kad smo već kod dodataka prehrani, ja bih uvela omega 3 no ne znam koje da uzmem. Ima možda neka od vas preporuku ili prijedlog koji je dobila od liječnika?
Meni je odličan u Hrvatskoj bio Premama duo (vitamini i kapsule omege) a sad u IR uzimam nešto slično tome 😁
Pozdrav mame i buduce mame, nije me dugo bilo. Imala sam hrpu obaveza. Nisam nis stigla uopce uci u forum. Ali sad sam tu. Imam par pitanja za vas ako mi mozete pomoci.
U 24. tjednu sam i danas sam bila na pregledu. Doktor kaze da je sve u najboljem redu ali da je bebica okrenula gore glava dole noge i da bi bilo bolje da je obrnuto. Pa me zanima moze li se beba okrenut? Bi li trebala? i Kada se vama beba okrenula? I zanima me jeli vama ispupcen pupak jer je meni skroz uvucen unutra? 🤰🏻👑
Nek si se ti nama vratila i da si dobro ti i bebica!
Da to ti je sad beba na zadak, meni je bila pretprošli put na zadak, prošli poprečno, a jučer sam osjetila da se okrenula al nisam sigurna jel opet zadak ili na glavu, mislim da je na glavu. Okrenut će se ima dovoljno vremena do poroda da se namjesti, a još se može okretat u svim smjerovima. Što kažu cure može se i pred sam porod okrenuti.
Pupak mi je uvijek uvučen, uvijek je takav. Mislim da je to do općeg izgleda pupka. U ni jednoj trudnoći moj nije bio ispupćen.
url=https://lilypie.com]
Sto se tice omega3, ja sam si kupila od solgara riblje ulje u kapsulama, vrijednost je 1000 mg. Ima li netko iskustva s njima?
Super je to. Meni nije jasno sve mi je dobro i guk i presjek jedino ogtt nakon 2 sata preko 10. Ocito ne podnosim tu umjetnu glukozu.
Što ti kaže dr? Ima li ideju zašto je to tako? Baš zanimljivo.
Sto se tice omega3, ja sam si kupila od solgara riblje ulje u kapsulama, vrijednost je 1000 mg. Ima li netko iskustva s njima?
Ja sam baš htjela preporučiti od Solgara ili od Twinlaba. Nisam osobno isprobala, ali sam više puta dobila pozitivan feedback od mušterija (većinom trudnice)
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Mallla nije mi doktor nista previse komentirao, odnosno rekao je da vrijednost je povisena ali ne strasna na tom ogttu, samo eto zbog tog se sada vodim pod trudnicki dijabetes i moram biti na dijeti. Ipak nisam na strogoj s obzirom na sve mislim da nije nuzna stroga dijeta. A sama sam dosta citala i mozda je i zbog polocisticnih jajnika i malo poremecaja hormona koje imam od prije..
Pozdrav mame i buduce mame, nije me dugo bilo. Imala sam hrpu obaveza. Nisam nis stigla uopce uci u forum. Ali sad sam tu. Imam par pitanja za vas ako mi mozete pomoci.
U 24. tjednu sam i danas sam bila na pregledu. Doktor kaze da je sve u najboljem redu ali da je bebica okrenula gore glava dole noge i da bi bilo bolje da je obrnuto. Pa me zanima moze li se beba okrenut? Bi li trebala? i Kada se vama beba okrenula? I zanima me jeli vama ispupcen pupak jer je meni skroz uvucen unutra? 🤰🏻👑
Nek si se ti nama vratila i da si dobro ti i bebica!
Da to ti je sad beba na zadak, meni je bila pretprošli put na zadak, prošli poprečno, a jučer sam osjetila da se okrenula al nisam sigurna jel opet zadak ili na glavu, mislim da je na glavu. Okrenut će se ima dovoljno vremena do poroda da se namjesti, a još se može okretat u svim smjerovima. Što kažu cure može se i pred sam porod okrenuti.
Pupak mi je uvijek uvučen, uvijek je takav. Mislim da je to do općeg izgleda pupka. U ni jednoj trudnoći moj nije bio ispupćen.
Uhh dobro je onda. Ovo mi je prva trudnoca pa imam milijun upitnika iznad glave i millijun pitanje.
Hvala svima puno ❤️🤰🏻🐣
Ja uzimam prenatal tablete Elebaby u kojima je magnezij ali uz to jos i pijem magnezij od Dietharma sto je @ima333 spomenula.
I @ima333 hvala na savjetu 😊😊
Jel vam se omega vraća? Da budem jasnija - podrigivate li kasnije taj "riba" okus/miris....znam da bi trebala početi s omegom al sam u otporu jer do sad kad god bi uzela mom želidcu bude kaos!
Da ovaj magnezij koji Ima333 uzima meni isto naj odgovara, baš osjetim kad sam ga popila a kad ne!
Mallla nije mi doktor nista previse komentirao, odnosno rekao je da vrijednost je povisena ali ne strasna na tom ogttu, samo eto zbog tog se sada vodim pod trudnicki dijabetes i moram biti na dijeti. Ipak nisam na strogoj s obzirom na sve mislim da nije nuzna stroga dijeta. A sama sam dosta citala i mozda je i zbog polocisticnih jajnika i malo poremecaja hormona koje imam od prije..
Onda smo otprilike u sličnoj poziciji, a bila sam i prethodnu trudnoću.
Baš mi kaže dr da mi mora stavit dijagnozu kako bi mogla odradit ove pretrage i kao napisat mi dijetu al da ona osobno ne vidi potrebu da sam strogo na dijeti. A nije da ni jedem nešto pretjerano tako da se ne zamaram baš time pogotovo sad kad je ovaj tromjesečni ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji