Imam 29 godina, prvog sina sam rodila sa 27 😊
Slatkiše sam tamanila do prije par dana, ali posto sam vec 7 kila dobila, izbacila sam ih skroz. Muku mučim s time i jedva cekam da rodim 😂❤️
I ja sam danas bila na ogtt-u i sutra će biti nalaz. Odmah su mi izvadili krv za željezo pa ćemo vidjeti. I eto napokon mogu napisati da i mi čekamo dečkića 🤗 dugo se skrivao, al danas nije uspio 🤣
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Jutro!
Čestitam na deckicu🥰
Uopce ne treba razmisljat dal je trebalo prije krenut . Mislim da se sve desava bas u ono vrijeme kad se treba desiti.
Dal je koja razmisljala i citala o pripremi tijela za porod?🤔
Pridruzujem se cestitkama na deckicu!💙
Ja dns sama vadim krv iz prsta i evo prva nije uspjela. Ne znam krv opce nije isla, odnosno je jako malo ali ne u kapima da bih mogla skupiti, namucila se, sve okolo bilo crveno a u epruveti nije ostalo ni pola kapi. Strah me da necu nijednu uspjet napunit i sto onda. Ajd ovu nataste mi mogu oni izvadit sutra cim dodem.
Tarry, ako nisi probaj držati ruke u toploj vodi prvo. Kad se pikneš ustani i stoji iznad epruvetice i drugom rukom masiraj prst i pritišći ga od korijena prema vrhu. Ja sam epruveticu stavila na stolić u boravku da bude nižoj razini i da mogu držati ruku iznad okomito. Možda iglica nije probila kožu skroz, pa kad se pikaš drži ruku na stolu da bude učvršćena.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Probaj se malo dublje upiknut i istiskivat kapljice. Treba malo prakse dok ne skuzis kako to ide.
Jutro cure, čitam vas iz prikrajka, ne stignem puno pisati. Vratili smo se s puta, uglavnom s ugodnih 23° sam došla doma na 33° i osjećam da mi se tegobe vraćaju. Al dobro sve su to sitnice (bol i naticanje nogu, znojenje, buđenje noću).
Ja imam 32god, na jesen stiže 33. I mislim da su djeca stigla za mene u najboljim godinama. Prije bi mi možda fizički bilo lakše ali ovako mi paše više. Mislim da svatko ima svoje pravo vrijeme.
Što se tiče pripreme tijela za porod kao i skoro uvijek slažem se s Ima333,, svi smo individualci, ali psiha i naše misli su čudo. Nastojat se ne bojati poroda i pripremiti sebi pozitivne misli pa makar bile i floskule za koje znate da će vas dići kad je teško. Od fizikale je super korisno znati poze u kojima se lakše prodiše trud al to cete vidit na tečaju a i babice pokažu. Plus pilates lopta tko je ima bude dobra za proć trudove, za bol leđa ali i kao priprema/poticanje otvaranja (jedna od metoda). Ovo čajevi, ananas, stepenice, sex i slična čuda su manje više. Više ih znam kojima nije bilo efekta nego kojima je. Kao i širenje međice, više znam onih koje su pripremale međicu pa popucale nego onih koje su masirale a nisu popucale...možda je samo slučajnost.
url=https://lilypie.com]
Jutro!
Čestitam na deckicu🥰
Uopce ne treba razmisljat dal je trebalo prije krenut . Mislim da se sve desava bas u ono vrijeme kad se treba desiti.
Dal je koja razmisljala i citala o pripremi tijela za porod?🤔
Da li si mislila i na pripremu međice? Ja sam razmišljala probati, odmoć ne može, a sad kolko ću moći u tim tjednima doći do dolje i to pripremit vidjet ću Na tečaju s primaljama su baš govorile o tome, kako to zna dosta pomoći kao i list maline koji navodno isto omekšava međicu pa nije mi na odmet ni to popit koju šalicu. Svakako što više kretanja dok god ću moći i otići ću na masažu koju sam si našla. Ta žena baš radi shiatsu masaže za trudnice i ima i pripreme za porod. Ne znam da li koja od iskusnih mama ima koji dobar prijedlog jer mislim da nas je sve malo strah pa sve što olakšava taj period je dobro došlo
Sortiraj odgovore
Najstariji